Sivas///58

Hele buralar tam lanet :roflol:[/QUOTE]

kızlar böyle konuşmayın kırılırım VATANIN HER YERİ DEĞERLİDİR lanet okumayın canlarım ÜLKEM TAŞI TOPRAĞI ÇOOOOOOK DEĞERLİDİR a.s.

kızlar böyle konuşmayın kırılırım VATANIN HER YERı DEĞERLıDıR lanet okumayın canlarım ÜLKEM TAŞI TOPRAĞI ÇOOOOOOK DEĞERLıDıR a.s.
Hoşgeldin ablacım a.s.
Haklısın ülkemiz bitane tabiki ama eğlendik işte kendi aramızda.yerimseniben
Nasılsın nerelerdesin görüşemiyoruz kaç gündür

yiğidolar çok üzdü hepimizi içimden pek siteye girmek gelmedi çok şükür iyiyim sen nasılsın canım

tşkler balım cok iyiyim şükürler olsun :1hug:
sen mutlu güzel bir haber ver daha iyi olcam inş :jeyyar: :sm_cool: :teytey: :dance:
Yok aman yok nerdee veriyim o mutlu haberi :1no2:
Bizim iş imkansızın bir tık önünde canom belkide imkansız yani o derece a.s

yok cnm imkansız diye bişe yoktur a.s
sen umudunu kaybetme olcak inş :1hug:
calısmaya devammm :jeyyar:
Yok gülüm bizimki çalışmayla olacak bişey deil.
Türkiyenin en iyi hastaneleri profları diyo bunu.Tedaviden ameliyattan başka çare yok malesef :1no2:

Yok gülüm bizimki çalışmayla olacak bişey deil.
Türkiyenin en iyi hastaneleri profları diyo bunu.Tedaviden ameliyattan başka çare yok malesef :1no2:

hmm öylemi yaa :çok üzgünüm:
üzüldüm bak inş olur genede güzelim:teselli:
umudunu kesme Allah büyük sanada verir inş:Saruboceq:

Son düzenleme:
eh işte hemşo nolsun birazdan yukarı çıkıcam muhasebecinin orda faturaları işliycem. kendi ofisimde de işliyorum orda da :D sen nasılsın? taze nişanlı :)

huhu ben gedlim naber yiğidolarr ne war ne yok bakalım turuncu canım ben iyiyim ya sen nasılsın bakalım eğer özel olmassa bişi sorcam welwed ne çalışmasından bahsedio yoksa çocuk mu kızz :))

hmm öylemi yaa :çok üzgünüm:
üzüldüm bak inş olur genede güzelim:teselli:
umudunu kesme Allah büyük sanada verir inş:Saruboceq:
İnşallah gülüm sağolasın Şeniz
huhu ben gedlim naber yiğidolarr ne war ne yok bakalım turuncu canım ben iyiyim ya sen nasılsın bakalım eğer özel olmassa bişi sorcam welwed ne çalışmasından bahsedio yoksa çocuk mu kızz :))
Saol hemşom bende iyiyim Şeniz
Evet gülüm çocuktan bahsettik yerimseniben

Back