- 13 Mayıs 2008
- 1.376
- 0
- 116
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.621
Tabikide yaw anam merkezinde bilem değilimki ilçesindeyim hemdee delikafaduldenapaaawwww:1shok:demek o yüzden çok istiyodun
haklıymışsın hemşom :roflol:
Hele buralar tam lanet :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide yaw anam merkezinde bilem değilimki ilçesindeyim hemdee delikafaduldenapaaawwww:1shok:demek o yüzden çok istiyodun
haklıymışsın hemşom :roflol:
iiyiz velved hemşom sen nasılsan?:)selam hemsolarım :lepi:
nasılsınız ne var ne yok a.s.
Hoşgeldin ablacım a.s.kızlar böyle konuşmayın kırılırım VATANIN HER YERı DEĞERLıDıR lanet okumayın canlarım ÜLKEM TAŞI TOPRAĞI ÇOOOOOOK DEĞERLıDıR a.s.
İyiyim ablacım saol.yiğidolar çok üzdü hepimizi içimden pek siteye girmek gelmedi çok şükür iyiyim sen nasılsın canım
Velved nesli canlarım nasılsınız Şeniz
Yok aman yok nerdee veriyim o mutlu haberi :1no2:tşkler balım cok iyiyim şükürler olsun :1hug:
sen mutlu güzel bir haber ver daha iyi olcam inş :jeyyar: :sm_cool: :teytey: :dance:
Yok aman yok nerdee veriyim o mutlu haberi :1no2:
Bizim iş imkansızın bir tık önünde canom belkide imkansız yani o derece a.s
Yok gülüm bizimki çalışmayla olacak bişey deil.yok cnm imkansız diye bişe yoktur a.s
sen umudunu kaybetme olcak inş :1hug:
calısmaya devammm :jeyyar:
Yok gülüm bizimki çalışmayla olacak bişey deil.
Türkiyenin en iyi hastaneleri profları diyo bunu.Tedaviden ameliyattan başka çare yok malesef :1no2:
hemşom şu msjını editle yanlış yazmışsın :)
İnşallah gülüm sağolasın Şenizhmm öylemi yaa :çok üzgünüm:
üzüldüm bak inş olur genede güzelim:teselli:
umudunu kesme Allah büyük sanada verir inş:Saruboceq:
Saol hemşom bende iyiyim Şenizhuhu ben gedlim naber yiğidolarr ne war ne yok bakalım turuncu canım ben iyiyim ya sen nasılsın bakalım eğer özel olmassa bişi sorcam welwed ne çalışmasından bahsedio yoksa çocuk mu kızz :))