Sivas///58

kızlar slm ben kaçırdım noldu sivaslılarmı toplandı...ne resimleri bunlar biri beni aydınlatsın....

yok canım bi toplanma falan olmadı
sivaslılar hep türkiyenin dört bir yanındalar malesef

günaydın hemşolar a.s.
Velvedim anam hayırlı olsun :asigim:
E artık memleketinde olacaksın sevindim senin adına :asigim:
Allah mutluluğunu bozmasın

günaydın hemşolar a.s.
Velvedim anam hayırlı olsun :asigim:
E artık memleketinde olacaksın sevindim senin adına :asigim:
Allah mutluluğunu bozmasın

tşkler cnm a.s.
hayırlısı olur inş :Saruboceq:
bir nişanlanayım sona beklıyom bu tebriklerii :asigim:
Allah mutlulugumu bozmasın maşallah

selam bende sivas lıyım ben kk ya yeni kayıt oldum ben yanlış yere konu açmışım bekle bekle sivaslı yok ama burayı görünce sevindim delikafadulden bayağ hemşerim varmış ben bilecikte yaşıyorum evlendim buraya geldim sivası çok özlüyorum anca senede bi gidebiliyorum 6 yıldır gurbetteyim senağlama

Mrb hemşom ben seda hoşgeldin aramıza Şeniz.Yeni üyelikte geliyo öyle şeyler insanın başına.
Bende gelinim yaban ellerde sıkma canını yerimseniben
Görüşmek üzere a.s.

hoşgeldin canım a.s.

kaydirigubbakcemile5çok sıcak kanlısınız kızlar bunda sivaslı olmanında bi payı var heralde malum sivasın havası soğuk ama insanı sıcaktır demidelikafadulden

canlarım hoş buldummmmmm
beni nasılda özlemişsiniz maşallah unutulmuşuz way vefasızlar wayyyy yeni dostlar gelince esKiler unutulurmuş eh nede olsa SANAL ALEM ama ben UNUTULACAK hatunmuyum ................aşk olsun size

canlarım hoş buldummmmmm
beni nasılda özlemişsiniz maşallah unutulmuşuz way vefasızlar wayyyy yeni dostlar gelince esKiler unutulurmuş eh nede olsa SANAL ALEM ama ben UNUTULACAK hatunmuyum ................aşk olsun size
Olurmu ablacım unuturmuyuz seni hiç. Şeniz
Döneli 2 gün oldu ama tanıdığım herkese yazmaya çalışıyorum işte yerimseniben
Görüşmek üzere Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…