Sivas///58

selam bende sivas lıyım ben kk ya yeni kayıt oldum ben yanlış yere konu açmışım bekle bekle sivaslı yok ama burayı görünce sevindim delikafadulden bayağ hemşerim varmış ben bilecikte yaşıyorum evlendim buraya geldim sivası çok özlüyorum anca senede bi gidebiliyorum 6 yıldır gurbetteyim senağlama

Hoşgeldin canım aramızaaa kaydirigubbakcemile5
Bak sen yine iyisin yılda bi kerede olsa gidiyosun bak aramızda hiiç sivası görmeyenler var misal BEN -tatlicadiarzu-
benim için sivas sadece tren istasyonundan ibaret bi tek orayı gördüm :1closedeyes:

:1closedeyes: sözde sivaslı seniiiii:1closedeyes:
Neyse canım gidecez işte birlikte ne güzel gezinip tozunup gelecez kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Sonrada Kayseriye geliriz sonra herkes yoluna diyemiycem hiiiç kusura bakma peşinden istanbula gelecem yerimseniben :asigim:

:1closedeyes: sözde sivaslı seniiiii:1closedeyes:
Neyse canım gidecez işte birlikte ne güzel gezinip tozunup gelecez kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Sonrada Kayseriye geliriz sonra herkes yoluna diyemiycem hiiiç kusura bakma peşinden istanbula gelecem yerimseniben :asigim:

gel bebeim gel istediğin istanbul olsun kaydirigubbakcemile :roflol:

canlarım hoş buldummmmmm
beni nasılda özlemişsiniz maşallah unutulmuşuz way vefasızlar wayyyy yeni dostlar gelince esKiler unutulurmuş eh nede olsa SANAL ALEM ama ben UNUTULACAK hatunmuyum ................aşk olsun size

ablam sen ben tamamen gidiyom filan deyip :uhm:
vedamı ettindi bana nee ben öyle hatırlıyom fisfisfis

merhaba hemşolarım. bugün geç vakitlere kadar dışardaydım. öyle koşturmuşum ki eve gelince yorgunluktan bitmiştim. yemeğimi yer yemez yattım. zar zor kalktım. bu hafta koşturmakla geçecek gibi. allah hep böyle güzel koşturmalar versin.
şimdi bu ne derseniz, yıllık sağlık muayenesi yaptırıyorum. göz muayenem oldu. gözlerimin numarası azalmış gibi. buna sevindim. güzlüğümün değişmesi lazımdı. onlarla uğraştım. senede bir defa tepeden tırnağa gider baktırırım. tedbir olsun diye. bir hafta koştururum bunlar için. işte bu yüzden bu hafta koşturacağım.

günaydın hemşolar
FirstLady ablam senin adına sevindim ve tebrik ederim her yıl kontol yaptırdığın için keske herkes sizin gibi olsa.
Kolay gelsin.Geçmiş olsun ayrıca a.s.

Mrb canlarım.Herkese keyifli günler dilerim.FirstLady ablacım geçmiş olsun.
Görüşmeş üzere... Şeniz

slm kızlar napıyonuz bakalım.bana hiç ugramaz oldunuz diyonuz ama ben bulantı kusmalardan gözümü açamıyorumki anacım....ayy napcam ben böle bilmiyorum...neyse az kaldı inşallah bitcek bulantılar...bu arada sivastada bi buluşma olsa ne güzel olurdu kızlar yaw...ama anca yaza olabilir çünkü bende gurbetteyim :(

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. yaş 55 olunca daha dikkatli olmak gerekiyor.
bugün izmir müthiş yağmurlu. gök gürlemesini saymıyorum. ama sesten korktum.
iyiki ben dışardayken bu kadar şiddetli değildi. yoksa sırılsıklam olurdum.

Duaların Geri Çevrilmeyeceğiİ Bugünde RABBİM Dualarımızı Kabul Etsin... Bizleri Rahmetinden Mahrum Bırakmasın Güzel MEVLAM.
***Cumanız Mübarek Olsun***

dilevinxx günaydın hemşom a.s.

bu saatte ne uykusu :mymeka:
Ben sabahın 5inde kalktım :çok üzgünüm:
6 da işe geldim :çok üzgünüm:
Bİde başımıza toplantı çıktı yoksa ne güzel 3te çıkıyorum ama şimdi çıkış belli olmaz :çok üzgünüm:
Ya gece calışmayı daha çok seviyorum sabahın köründe uyanma derdi olmasında hep gece calısayım mirmirmirmir

bu saatte ne uykusu :mymeka:
Ben sabahın 5inde kalktım :çok üzgünüm:
6 da işe geldim :çok üzgünüm:
Bİde başımıza toplantı çıktı yoksa ne güzel 3te çıkıyorum ama şimdi çıkış belli olmaz :çok üzgünüm:
Ya gece calışmayı daha çok seviyorum sabahın köründe uyanma derdi olmasında hep gece calısayım mirmirmirmir
Hemşom yine vuracan ama benim günümün 12 saati uykuda geçer zati. kaydirigubbakcemile3
Bugün değişiklik yaptım sadece.Bakalım erken kalkmalara alışırsam hep kalkarım.
Allah kolaylıklar versin sanada canım yaa.Merak etme normaldede senin yerine uyuyorum ben kaydirigubbakcemile3

Hemşom yine vuracan ama benim günümün 12 saati uykuda geçer zati. kaydirigubbakcemile3
Bugün değişiklik yaptım sadece.Bakalım erken kalkmalara alışırsam hep kalkarım.
Allah kolaylıklar versin sanada canım yaa.Merak etme normaldede senin yerine uyuyorum ben kaydirigubbakcemile3

Maşallah sanaaa :mymeka:
Keşke bende o kadar uyusam be uykuya hasret kaldım kafamçokkarıştı
İŞe gelmekten sıkıldım ya ben ne zman emekli olacak yaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

Cevap: daha çok beklersin :lepi:

Back