Sivas///58

merhabalar bende aslen sivaslıyım, ama izmirde yaşıyorum. bakmayın burda yaşadığıma aklım hep orda. özlemişim yaf toprağımı :) sizlerle birlikte olmak süper :)

bende sivas zaralıyım istanbulda ikamet ediyorum kısmet olursa okullar tatil olur olmaz sivastayım sivasa aşığım

GARDAŞ SEN SİVASIN NERESİNDENSİN?
Dur gardaş! Bir selam ver geç dostuna
Yabancı değilsin, bizim eldensin
Endamın gururun bize benziyor
Yiğidin harman olduğu yerdensin
------
Sivaslısın gardaş tanıdım seni
Neredensin söyle gardaş ilçeni?
Bilirim ben Sivas’ımdan göçeni
Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin?
------
:çiçek::çiçek::çiçek:

heyt be sivaslılar burdaymış.yerim ben hepinizi.bende istanbulda yaşıyorum ama aslen sivaslıyıksengözlerimebaksanab:dance::dance::dance:

canım ben sivaslıyım ama yalovada oturuyorum sivaslılar bu başlığı açmıştı oradan ulaşabilsin arkadaşlara

Merhaba Yelizcim Ben Suan Sivastayimda Tayin çikacak Sanirim Başka Yere Bekliyoruz Valla.burda Toplanalim Sivaslilarla Diğer Hemşerilerim Nerde Ya Kimse Yokmu Aaa Sivasli Azmi Bu Kadar

Bende şuan Işyerinden Girdim Için Arasira Kapatip Giriyorum Nete.istanbulda Yaşiyorsun Sanirim Ama Sivaslisin Valla Insanin Burda Hemşeyile Konuşmasi Güzel Oluyor.

şurda Sadece Senle Ben Variz Iyimi Fazlada Tanidim Kimse Yok Burda

Bir sivaslıda benim.Bende istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim.Diğer sivaslılarlada tanışmak isterim.Belki milliyetçilik yaparak hata yapıyorum ama nede olsa memleketlim biraz ayrıcalıkları olsun.yerimsenibenyerimseniben

şurda Sadece Senle Ben Variz Iyimi Fazlada Tanidim Kimse Yok Burda

evet canım kocalarına kesinlikle yemek hazırlıyorlardır benim hamarat hemşerilerim benimki gelmeden şu çöp kebebını fırına versem iyi olacak sonra görüşürüz unutma öptüm.

canım senide gördüm yemeği unuttum.ne yapalım birbirimizi anlıyoruz diiimi

maymeri hangi okulda okuyorsun.sivasımızın kızları bilirim çok çalışkan olurlar

oleyyyyyyyyyyy :sm_cool:bende geldimmmmmm kızlar bende sivaslıyım yıldızelinden hemşehrilerimle bende tanışmak isterimmmmmmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…