• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

dilek10007.jpg

mrh arkadaşlar bende divriğiliyim ankaraya 2 sene önce geldim buradaki insanlarda iyide hemşeri bi başka oluyor divriğili arkadaşlarla tanışmak isterim.KENDİNİZE İYİ BAKIN. bye bye bye bye

ben merkeze bağlı tokuş köyündenim...:teytey:
ahhh ahhhhh ulan ahhhhhhh bir daha ne zaman görürüm memleketimi bilemem :senağlama:

Günaydın hemşolar
Neden bu kadar durgunsunuz yaw taaa dünki mesajım duruyo başkada kimse bişey yazmamış. :1no2:
Anlaşılan tatilden dönemedi kimse yada tatil yorgunluğunu çıkarıyo.
Biraz daha önem versekte şu bölüme hemşolar olarak kaynaşsak fenamı olur yani :çok üzgünüm:
Neyse sesimi duyan varsa iki kelime bişey yazsında şenlenelim :çok üzgünüm:
İkinci sayfadan topladım topiğimizi.
Herkese sağlıklı bir gün diliyorum
Hoşçakalın... :a015:

slm arkadaşlar bende sivaslıyım. ist. da oturuyorum ama. geçen hafta sivastaydım. hepinize tavsiye ederim gidin görün.
Bende yeni geldim canım memleketimden iki hafta oldu
Doyasıya gezdim eğlendim.evleneli bir kere gitmiştim baya iyi geldi bana.
Hoşgeldin aramıza
İrtibatı koparmayalım........ Şeniz

selam arkadaşlar, ben sivas kangal yellice köyündenim. burada hemşerilerimle buluşmaktan cok mutlu oldum. hepinizi öpüyorum..

slm can.hemşerim bende sizin oralardan divriği başörenliyimyelliceyi okuyunca aha bizim canlardan da varmış dedim.k i b bay

maral58 can
çok sevindim. başöreni duydum. insanın kendi topraklarıyla burada karşılaşması o kadar güzelki. bu siteyi çok seviyorum. bir kadının ihtacı olan tüm bilgiler burada mevcut. tüm hemşerilerime ankaradan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

gürünlü arkadaşlar ben gürün düğünlerini adetlerini geleneklerini öğrenmek istiyorum nasıl oluyor eşyaları nasıl alınnıyor takılar vs....söz düğün nişan vs.. bilgilendirirmsnz çok acil lazım

Merhaba arkadaşlar tatilden dönmüşsünüz ya ŞAHBEY ne zaman senin adını görsem aklıma limonlu yapraklı bad geliyor. Bayramda Sivasa gdince anneme bir tencere yaptıracağım tek başımada yerim soğuk soğuk :)

Canım çok sağol. Bama hüyüklüyurt köyünden. Orta 3 tane mahalle varmış. Yukarı orta aşağı hüyükmüş. Acaba orasımı yoksa başka bir yermi? Eğer oraysa babam orta hüyükten. Aslen oralıyız.

sanki nişanlımın ailesinde köyleriyle ilgili öyle birşey duymuştum olabilir.....demekki benimkiler yukarı hüyük köyüündenn

Back