Sivas///58

Öyle valla ben artık temkinliyim üstümd kalıyorlar alla. İnsanlar kendilerine gelince vicdanlı başkalrına gelince vurdumduymaz. Ben bişey araştırıyorum askeriyeden bunu sorsam lmaz. Acana bana eşin yada sen yardımcı olabilirmisin.

................................................................................

Son düzenleme:
..........................................................................

Son düzenleme:
nasılsın arkadaşımmmmm iyisincoksekeriremsu

Son düzenleme:
sildim sende alıntıyı sil bari valla adamın başını yiyecem :) bebek bebek diye :)))

Son düzenleme:
özelin açık değilki bacım... özelini aç yarın görüşelim...oğlum başımda bekliyo kalkmam için...selam

iyi geceler

Son düzenleme:
ok abla kendine iyi bak arkadaş listeme ekliyorum o zman özle yazabiliyoruz.

Merhaba arkadaş listeme eklemeye çalıştım ama sanırım onaylaman gerekiyor. Eğer yapamadıysam sen eklersin listene sanırım ben beceremedim.

Kızlar biz annemler bursada olduğu için bursaya istanbula ve izmite geçecektik.
Hiç hesapta yokken babam sivasa gidelim dedi şuan yoldalar ve buraya yani çankırıya geliyorlar. :teytey:
Benide alıp sivasa gidiyoruz :dance:
Öyle mutluyumki anlatamam 3 senedir gidemiyordum evlendiğimden beri :sm_cool:
Burası uğurlu geldi bana sizlerle konuşa konuşa gidiyorum sonunda :sm_cool:
Artık bu sıklıklada giremem tabi 20 gün kadar
Hepinizi seviyorum .Allaha Emanet Olun.
Geldiğimde acısını çıkarırız.
Hoşçakalın dostlar............................... yerimseniben
Şeniz

İyi gezmeler canım valla bende çok özleim inşallah bayramda gideceğim. Ama en çok annemla babamı özledim sonra sivas :)

Merhaba bayanlar ben de Sivaslıyım.Sivas-Kangal..Tüm hemşehrilerime selamlar ve sevgiler diliyorum)

Ben de aslen Sivas/Koyulhisarlı..3göbek İstanbulluyum ikamette İstanbul Avrupa yakası sitede epey hemşehrim varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…