Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yok canım masallal gelmedi hiç
şüpheci geldi okudun mu geçmişi

evet canım okudum geçmişi öyle geldim inşallah artık şüpheciye kesin gözüyle bakabiliriz
sende canını sıkma bak azrada aynı şeyleri yaşamış belki sendede aynısı olur

şuan nasılsın bi değişiklik var mı?

kmehtap canım sende yarın yapıcakmışsın test hadi bakalım kayırlısı bak az bi çizgide olsa pozitif demek unutma

canım benim aynı akıntı geliyor pembe ama artık adet olucam belim çok ağrıyor adet ağrısı gibi ben hiç erken olmazdım bu ay niye böyle oldu anlamadım birde ağrım oluyor ki sorma heray acillerdeyim sanırım yine öyle olucak senağlamasenağlamasenağlama

canım benim erken olma sebebi belki de ilk deneme ayı ya ondan olabilir vücudunun bi tepkisi olabilir

mrb kızlar efnani mrb
konuşamamıştık senle canım aynı zmanda bebeklerımızı kaybetmiştik hatırladın mı özeline bişey yazcam bak canım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
alemsin varya bizde tek çizgi sende çift çıkarmış delikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden hahaha valla çok komiksin
harbi oluyomuş genelde rahatken tutarmış bizde geri çekilmeyle korunuyoz şuan olur mu olur

aman şimdilik Allah korusun çok istiyorum ama valla ilaç kullanıyom bebişe zararlıdır
aslında bilionmu bende idrar testi aldım bi kaç gün önce hani olur molur ilaç kullanmadan bakım dedim sonra saçmalamayım yav daha erken varsada çıkmaz ki

canım benim erken olma sebebi belki de ilk deneme ayı ya ondan olabilir vücudunun bi tepkisi olabilir

olabilir canım benimde korunmasız ilk ayım belki bendede bişe yokturda o kasık sancılarını hapı bıraktığım için hissediyor olabilrim yada tam yumurtalama ve yerleşme zamanındaki lekelenmeyide artık hamile değilsem hapı bırakmama bağlayacağım
sen önce neyle korunuyordun canım

mrb kızlar efnani mrb
konuşamamıştık senle canım aynı zmanda bebeklerımızı kaybetmiştik hatırladın mı özeline bişey yazcam bak canım

tostimmmm canım burdaki arkideşler çok hoşşş gel sende aramıza beklenen adet tarihini ver senide ekleyelim listemize

ben hep geri çekilme çok az da prezervatif

kızlar siz neyle korundunuz

yaaa ama vardır hapı bırakır bırakmaz hamiş kalan sen güzel düşün

Allahh kızlar hai bakalım müjdeli haber gelecek bugün bize şüphecide hadi heğimiz birar fatiha okuyalım

bende 18 mayısta kaybettım dün bir ay oldu bende adet olmadım daha bizde geri çekılme yontemıyle korunuyoruz adet olmadan hamıle kalınabılıyor muş ben birde ev topluyorum taşınacagız tayınımız cıktı esya kaldırırken falan aklıma geliyor ya hamılysen diye

evtaşıma çok zor hem yeni düşük yaptın canım ağır işler yapmaman gerek kociş yapsın sen bırak düşük yarı doğum derler

doktor sana kaç ay ara dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…