GÖNÜLL yaa masaldan hala tık yok dimi
yok canım masallal gelmedi hiç
şüpheci geldi okudun mu geçmişi
evet canım okudum geçmişi öyle geldim inşallah artık şüpheciye kesin gözüyle bakabiliriz
sende canını sıkma bak azrada aynı şeyleri yaşamış belki sendede aynısı olur
şuan nasılsın bi değişiklik var mı?
yaa ben korunuyorum ama bende test yapsam ne tek çizgiyi görmek içindelikafadulden
canım benim aynı akıntı geliyor pembe ama artık adet olucam belim çok ağrıyor adet ağrısı gibi ben hiç erken olmazdım bu ay niye böyle oldu anlamadım birde ağrım oluyor ki sorma heray acillerdeyim sanırım yine öyle olucak senağlamasenağlamasenağlama
canım benim erken olma sebebi belki de ilk deneme ayı ya ondan olabilir vücudunun bi tepkisi olabilir
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
alemsin varya bizde tek çizgi sende çift çıkarmış delikafaduldendelikafadulden
valla ben ümitlendim şüpheci hamiş kızlar
cnmmmm ,nşallah dediğin gibi olur birazdan alcam test. 2 tane alıcam birini hemen yapcam birinide yarın sabah ilk idrarla yapıcam. ya tutarsa hesabııı kaydirigubbakcemile3
olabilir canım artık temmuza diycem tam belli olsun tarihi yazarım değiştirirsin canım
valla ben ümitlendim şüpheci hamiş kızlar
cnmmmm ,nşallah dediğin gibi olur birazdan alcam test. 2 tane alıcam birini hemen yapcam birinide yarın sabah ilk idrarla yapıcam. ya tutarsa hesabııı kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy yemin eetttttt hadi hemen yapppp merak ettim az çizgi pozitif unutmaaaa delikafadulden
canım benim erken olma sebebi belki de ilk deneme ayı ya ondan olabilir vücudunun bi tepkisi olabilir
mrb kızlar efnani mrb
konuşamamıştık senle canım aynı zmanda bebeklerımızı kaybetmiştik hatırladın mı özeline bişey yazcam bak canım
olabilir canım benimde korunmasız ilk ayım belki bendede bişe yokturda o kasık sancılarını hapı bıraktığım için hissediyor olabilrim yada tam yumurtalama ve yerleşme zamanındaki lekelenmeyide artık hamile değilsem hapı bırakmama bağlayacağım
sen önce neyle korunuyordun canım
mrb kızlar efnani mrb
konuşamamıştık senle canım aynı zmanda bebeklerımızı kaybetmiştik hatırladın mı özeline bişey yazcam bak canım
olabilir canım benimde korunmasız ilk ayım belki bendede bişe yokturda o kasık sancılarını hapı bıraktığım için hissediyor olabilrim yada tam yumurtalama ve yerleşme zamanındaki lekelenmeyide artık hamile değilsem hapı bırakmama bağlayacağım
sen önce neyle korunuyordun canım
bende 18 mayısta kaybettım dün bir ay oldu bende adet olmadım daha bizde geri çekılme yontemıyle korunuyoruz adet olmadan hamıle kalınabılıyor muş ben birde ev topluyorum taşınacagız tayınımız cıktı esya kaldırırken falan aklıma geliyor ya hamılysen diye