- 9 Haziran 2010
- 645
- 0
merhabaa, ben geldiiim nasılsınız bakalım?
hoşgeldinnnnn canım iyiyiz sen nasılsın olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapın kızlar testlerinizi, böyle düşünmektense en iyisi yapıp görmek. ama teste başlamadan önce kendinizi herşeye hazırlayın.. mehtap o testi yarına kadar nasıl yapmadan tutcan yanında :)
çok güzel bi soru bende bilmiyorum vallaha ama mecburen beklemeliyim adetime ne kadar yakın olursa okadar daha iyi salı günü deli gibi arkadaşların gazına gelip yaptım bişe çıkmadı atmadımda beklettim daha dün çöpe attım ama beklemesine rağmen ikinci çizgi silik falan bile çıkmadı birazda mantıklı hareket etmek lazım diye düşünüyorum allah hayırlara çıkartsın hep sürekli dua ediyorum
slm kızlar bende geldim muhabbete yer var mı:)
canım artık herkesin ki karıştı senin ne zamandı kaç gün kaldı ya kusura bakma,artık karıştırıyorum herkesinkini de
eğer seninkine 2gün varsa yap belki seninde çıkarkaydirigubbakcemile3
canım artık herkesin ki karıştı senin ne zamandı kaç gün kaldı ya kusura bakma,artık karıştırıyorum herkesinkini de
eğer seninkine 2gün varsa yap belki seninde çıkarkaydirigubbakcemile3
canım seninle aynı gün 22 haziran
üstelik 22 haziranda baya çok kişi olduk ya hadi bakalım sonuç ne çıkacak
inşl bende 26sında o guzel haberi veririm buay adet düzenm karıstı belirtiler var adet yok gögüslerim cok buyudu ve cok sılıo özelliklle sabah uyandığım zaman daha soonra o sızlama gecio bakalım inşşl bu ay herkes sevinir
peki bu gögüslerdeki sızıyla ilgili bi fikri olan var mı? yani sadece sabah olması
mrb kızlaaaaar. 2 gündür giremedim nete. eşimin şehir dışında işi vardı annemlerde kaldım bende. doktora gittim ultrasına girdim kontrolden geçtim. yumurtalıklar ve rahim maşallah çok temiz herşey yolunda dedi. alttan muayene etti mantar teşhisi koydu ve birsürü ilaç yazdı. faka anlattıklarımı duyunca dr ilaçları adet olursan sonrasında iç die söyledi. doktoruma akıntımın ve hafif kaşınmamın olduğunu söyledim ve geçen hafta gelen pembemsi lekeyi söyledim dr um bunun implantasyon (yerleşme) kanaması yada yumurtaların çatladığı dönemde oluşabilecek kanamanın göstergesi olabilir diye söyledi. kan testini yapmadı daha var diye. olanlar böyleeee. bu arada ateş meselesine girmişiniz. benim ateşim 37. 4 çıkıyo bu bi belirti mi bilmiyorum. haa unutmadan annem karnıma baktı hamile kalınca alt taraf şişermiş ama benim bu şişlik akşamdan akşama oluyo o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum.
ara sıra ağrım oluyor ama akıntı gelirken hiçbirşey hissetmiyorum. süreklide gelmiyor zaten damla damla. ben ilk hamileliğimde çok ağrı yaşadım ve bebeğimi kaybettim. şimdi en ufak ağrıda kafam gidiyor. umarım normal ağrılardır. senindemi belirtilerin var
gönülcüğüm ben dayanamadım test aldım yarın yapmayı düşünüyorum sende bi denesene istersen ama negatif çıka bilir tabiki erken olduğu için ozaman yelkenleri suya indirmek yok :)
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????hihoyyyt
huysuzoğlum------------ ?????????hihoyyyt
Selen208 ----------------- ????????hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZİRANhihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ ????????hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZİRAN hihoyyyt
masallal---------------------18 HAZİRANhihoyyyt
miniCİİK----------------------20 HAZİRANhihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
gnl06 ----------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziranhihoyyyt
leyuze ----------------------22 haziranhihoyyyt
dejavu_one--------------24 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZİRAN hihoyyyt
masum_pisi06---------------------26 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZİRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZİRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa------------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-------------11 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
carmenn---------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan ---------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax---------------------18 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMİLELİĞİ ŞÜPELİ OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- ???????
HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti---------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance:
bitanem16--------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance: