bende 18 mayısta kaybettım dün bir ay oldu bende adet olmadım daha bizde geri çekılme yontemıyle korunuyoruz adet olmadan hamıle kalınabılıyor muş ben birde ev topluyorum taşınacagız tayınımız cıktı esya kaldırırken falan aklıma geliyor ya hamılysen diye
kızlar ben geldim ya internet gitti sıkıntıdan patladım ALLAHtan kocişim programcıda işyerinden yetti çözdük olayı eee neler yapıyonuz bakalım kızlar bugün adetim bitti 5ci günüydü ve hemen çalışmalara başlıcaz bugün dua edin olurmu
kızlar ben geldim ya internet gitti sıkıntıdan patladım ALLAHtan kocişim programcıda işyerinden yetti çözdük olayı eee neler yapıyonuz bakalım kızlar bugün adetim bitti 5ci günüydü ve hemen çalışmalara başlıcaz bugün dua edin olurmu
evtaşıma çok zor hem yeni düşük yaptın canım ağır işler yapmaman gerek kociş yapsın sen bırak düşük yarı doğum derler
doktor sana kaç ay ara dedi
kızlar başka bi topkte bi jinekolog bayan yazmış
mesele adetin 6 sında bitti üstüne 14 ekle 20 21 22 23 hamile kalma ihtimali yüksek dene derim kaydirigubbakcemile3
tosti hoşgeldin aramıza canım
canım bu 28 günlük döngü için mi??
kızlar başka bi topkte bi jinekolog bayan yazmış
mesele adetin 6 sında bitti üstüne 14 ekle 20 21 22 23 hamile kalma ihtimali yüksek dene derim kaydirigubbakcemile3