Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

gwçmiş olsun canım benim çok zor bi durum bende yaşadım çok iyi biliyorum Ama Rabbim ikinciyi bize sağ salim verir inşallah

kızlar ben geldim ya internet gitti sıkıntıdan patladım ALLAHtan kocişim programcıda işyerinden yetti çözdük olayı eee neler yapıyonuz bakalım kızlar bugün adetim bitti 5ci günüydü ve hemen çalışmalara başlıcaz bugün dua edin olurmu

unutma canım İKİ GÜNDE 1
SIRT ÜSTÜ YAT BEKLE OK Mİ??

ATEŞİNİDE ÖLÇ 37 YADA YAKINI YIMIRTLAMA GÜNÜN OK

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: tüm dualarımız seninle canım

kızlar şüpheci için birer fatiha okuyun durumu müsait olanlar hadi hayırlı haberle dönsün inş..

hoşbuldum herkese kocaman bir merhaba YÜCE ALLAHIM hepimizin yüzüne gülsün ve sağlıklı bebekler almayı nasip etsin kucağımıza bide tez zamanda çift çizgiyi görmemiz dileğiyle:)AMıNNNNNN

kızlar başka bi topkte bi jinekolog bayan yazmış
mesele adetin 6 sında bitti üstüne 14 ekle 20 21 22 23 hamile kalma ihtimali yüksek dene derim kaydirigubbakcemile3

evtaşıma çok zor hem yeni düşük yaptın canım ağır işler yapmaman gerek kociş yapsın sen bırak düşük yarı doğum derler

doktor sana kaç ay ara dedi

bir iki ay dedı canım bize bende agustosta adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum senın ne zaman alındı bebek

Canım ben okudum ınŞallah pozıtıfdır de sevınÇ ÇıĞlıkları atarız:)

kızlar başka bi topkte bi jinekolog bayan yazmış
mesele adetin 6 sında bitti üstüne 14 ekle 20 21 22 23 hamile kalma ihtimali yüksek dene derim kaydirigubbakcemile3

o tarihler yumurtlama için geç olmuyomu başladığından iğtibaren 20.gün oluyo yani bence yanlışlık olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…