Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım dedıĞını yapıcam zaten benım akıntımdan bellı oluyo bakalım ınŞallah tutar buay bız Şımdıden baŞlıcaz ayın 24 Üne kadar bakalımkısmet nasıp

bir iki ay dedı canım bize bende agustosta adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum senın ne zaman alındı bebek

canım ben 5 MAYISTA düşürdüm bebişimi ama kendinden düştü kürtaj olmadım ve banada süre olarak 3 aya ara ver dedi benimde ağustosta başlamam gerek ama 1 ay erken bırakıcaz zaten olum diyene kadarda bi kaç ay geçer diye düşünüyoruz

anladığım kadarıyla sen kürtaj oldun dimi??

kaç haftalıktı bebişin??

benımde ilaçla geldi bebegım kalan parcalarıda vakumla geckı doktorum cok zdelenmedım
benım bebegım 11 haftalıktı kalbi durdu yaş kaç canım kaç yıllık evlisin

Canım dedİĞİnİ yapıcam zaten benİm akıntımdan bellİ oluyo bakalım İnŞallah tutar buay bİz Şİmdİden baŞlıcaz ayın 24 Üne kadar bakalımkısmet nasİp

ohhh iyi o zaman yımırtlam gününü de bilion kolay gelsin diyelim o zaman

Bu ınternettekı hesaplayıcıya gÖre benım 23Ünden 28ıne kadarmıŞ en uygun zamanım ben 28 gÜnde bır adet oluyorum bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorum

Saol canım becede aĞustosta baŞla derım 2 ay da ıyı zaman ÇÜnkÜ

benımde ilaçla geldi bebegım kalan parcalarıda vakumla geckı doktorum cok zdelenmedım
benım bebegım 11 haftalıktı kalbi durdu yaş kaç canım kaç yıllık evlisin

geçmiş olsun canım benim ki daha minicikti adetim geçtikten 10. gün düştü en fazla 5 haftalıktır yani
ben temmuz 26 da 25 yaşına gircem
ekimdede 3 yıllık evli olucaz sen???

bende uzman tv de izledim diyelimki iki adetin arası 30 gün sürüyo 30 dan 14 çıkar 16 sı yumurtlama günün

canım hiç bilmiyorum banada garip geldi ama jinekologmuş yani öyle yazınca o sizinle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile3

canımm yaa kişiden kişiye değişiyo bence en iyisi 2 günde 1 ilişki çünkü yumurtanın vücuttaki ömrü 24 saat sperm ise 48 eşinizin spermi içinizde ölmeden siz yumurtllarsınız eğer yumurlayamazsanız 48 saat sonra yine eşinizizn spermi içinizde kalır işte yani 2 günde bir ilşki olursa eşinizin spermi heran içinizde kalır va ne zamn yumurtlarsanız yumurtlayın dölleni

Bunla ılgılı henÜz kımse bır ÇÖzÜm bulamıyo henÜz bende bır gerı bı ılerı yaparak okuyorum canım ya

Evet ya ılk geldıĞımde ben baŞka yerde soru aÇmıŞım kızlar bana gÜlerek bak hangı topıkte aÇmıŞ gıt baŞka topıĞe dedıler Öyle Öyle konu aÇmayı ÖĞrendım merak ettım sonunda bı sorayım dedım:)

yeni yazılan mesajları birdaha mesaj yazdığımda görüyorum bunu nasıl düzelticem bilen varmı

canım sanırım bunu bilen yok sabahta aynı muhabbet geçti herkes aynı ama sayfayı bir öne al sonra tekrar ileri sayfaya tıkla o zmanda çıkıyo

pratik yöntem varsa bilen yazsın lütfen

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende başka bi sitede yapmıştım banada kızmışlardı hatta ben şeyma diye birini arıyodum sohbetlerinin arasına ŞEYMA ORDA MISIN yazmıştım şimdi gülüyom halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…