tarifini denicem ben patatesi çok severim geçen yıl 2 çuval patates bitirdik yalnız eşimle ben
babamda evlenmeden önce senin patatesçiye verecem garibim bana patates yetiştiremezdi
ya biz nekadar benziyoruz bizde 2 çuval bitirdik eşim bide kızmıştı çok diye
tarifi dene valla benim kociş gelenler falan beğeniyor herkesin kurtarıcı menüsü oldu artık kaydirigubbakcemile3
11:30 da kalktım canım ya bide geç yattım dün 4 egeliyodu ama siz bağımlılık yaptınız ya merakla kalkıyorum varmı bişeyler diye daha kahvaltı bile yapmadım kızlar
kızlar bende sizin gibi yapıyorum bilen varmıdır ki acaba pratiğini :uhm:
kızlar bi 5 dk mola kahvaltı molası:)
tarifini denicem ben patatesi çok severim geçen yıl 2 çuval patates bitirdik yalnız eşimle ben
babamda evlenmeden önce senin patatesçiye verecem garibim bana patates yetiştiremezdi
ya biz nekadar benziyoruz bizde 2 çuval bitirdik eşim bide kızmıştı çok diye
tarifi dene valla benim kociş gelenler falan beğeniyor herkesin kurtarıcı menüsü oldu artık kaydirigubbakcemile3
benim garibim kocamda bu aylarda yetişteremez oldu patatesi bak evde yok mesela biraz ara verelim diye bişi demedim
ama misafir gelincede yine şaşırdım
annemi en çok böyle günlerde arıyorum işte anne olmak kolay değil evin küçük çocuğuydum hiç sorumluluk almadım o yüzden şaşırıyorum şimde ne pişirsem diye
canımmm saol inşallah hamileyimdir
ama tüm belirtilerim geçmeye başladı ağrılarım yok birde ateşimi ölçmemi söylemiştiniz ya ara ara yükselip düşüyor şuan 36.7 sanırım hamile değilim
canım evdeyim işten ayrıldım oturuyorum bakalım bende gönderdim güzel haberler var mı diye bakmaya geldim
aynen canım ya benimde durumum öyle her gece 2 de 3 de yat kociş oturuyyyo öalışıyo napsın sabah onu gecir yat kaderimiz böyle canım olsun böyle kadere can kurban:)
valla bende anneme şimdi hak veriyorum niye bunupişirdin bunu yapmadın diye söylenip dururduk çok biliyorsanız yapın ne pişireceğimi şaşırıyorum derdi ahh annem nasıl haklıymış şimdi anlıyorum
canım çok takma biliyorsun bende 22.ni bekliyorum dünden beri bendede hiç belirti falan kalmadı diye bilirim açken midem bulandı bi kaç gün ama geçti halsizliğim falan
sadece kasıklarımda sancı ve 2 gündür acayip gaz var sanki karnımda rahim olduğu yerde hayırlısı canım bekleyelim bakalım ne olacak
canım çok takma biliyorsun bende 22.ni bekliyorum dünden beri bendede hiç belirti falan kalmadı diye bilirim açken midem bulandı bi kaç gün ama geçti halsizliğim falan
sadece kasıklarımda sancı ve 2 gündür acayip gaz var sanki karnımda rahim olduğu yerde hayırlısı canım bekleyelim bakalım ne olacak
çok şükür halimize allahtan kayın valideler yok yanımızda yoksa malesf eşlerimiz gönderince tekrar yatamazdık
eee gün gelecek bizim bebişlerde bize yapacaklar aynısını
tek olsunda yapsın ama dimiopuyorumnanaktan
canım çoook saol geçmişi okuduysan biliyorsundur sabah pembemsi kırmızı karışık kan geldi peçeteye şimdi bişey yok sanırım adet olucam ama kırmızıları tam görmeden emin olmak istemiyorum umut ya işte
umarım sen hamilesindir