Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

11:30 da kalktım canım ya bide geç yattım dün 4 egeliyodu ama siz bağımlılık yaptınız ya merakla kalkıyorum varmı bişeyler diye daha kahvaltı bile yapmadım kızlar

hıhıhı kötüyüz biz kötüyüz herkesi hasta yaparız ama valla bende hastası oldum buranın ben gece 2 de yattım sabah 7 de kaktı eşimi gönderdim saat 9 da tekrar yattı 12de tekrar kalktım benim hayatım hep böylee

kızlar bi 5 dk mola kahvaltı molası:)

aynen canım ya benimde durumum öyle her gece 2 de 3 de yat kociş oturuyyyo öalışıyo napsın sabah onu gecir yat kaderimiz böyle canım olsun böyle kadere can kurban:)

valla bende anneme şimdi hak veriyorum niye bunupişirdin bunu yapmadın diye söylenip dururduk çok biliyorsanız yapın ne pişireceğimi şaşırıyorum derdi ahh annem nasıl haklıymış şimdi anlıyorum

canım çok takma biliyorsun bende 22.ni bekliyorum dünden beri bendede hiç belirti falan kalmadı diye bilirim açken midem bulandı bi kaç gün ama geçti halsizliğim falan
sadece kasıklarımda sancı ve 2 gündür acayip gaz var sanki karnımda rahim olduğu yerde hayırlısı canım bekleyelim bakalım ne olacak

bende patesin her türlüsünü çok severim kavurmasını kızartmasını yemeğini ooooooo:)

aynen canım ya benimde durumum öyle her gece 2 de 3 de yat kociş oturuyyyo öalışıyo napsın sabah onu gecir yat kaderimiz böyle canım olsun böyle kadere can kurban:)

çok şükür halimize allahtan kayın valideler yok yanımızda yoksa malesf eşlerimiz gönderince tekrar yatamazdık

valla bende anneme şimdi hak veriyorum niye bunupişirdin bunu yapmadın diye söylenip dururduk çok biliyorsanız yapın ne pişireceğimi şaşırıyorum derdi ahh annem nasıl haklıymış şimdi anlıyorum

eee gün gelecek bizim bebişlerde bize yapacaklar aynısını
tek olsunda yapsın ama dimiopuyorumnanaktan

inşallah 22 sinde toplu hamişlerimiz olacak inşallah inşallah hiçbirinizin kırmızıları gelmesin

canım çoook saol geçmişi okuduysan biliyorsundur sabah pembemsi kırmızı karışık kan geldi peçeteye şimdi bişey yok sanırım adet olucam ama kırmızıları tam görmeden emin olmak istemiyorum umut ya işte
umarım sen hamilesindir

a.sa.sa.s keşke gelselerde yapsalar

listede adımı gördüm mutlu oldum çok teşekkürler...inşaallah hepimiz hayırısıyla adımızı hamişler listesine geçiririz..:)

evet canım okudum ama umudunu yitirme dün azrayağmur katıldı aramıza onunda adet günü ayın 20/21. hazirandı neredeyse belirti yok gibi bişeydi benim gazıma geldi dün saat 15te gitti test yaptı ikinci çizgi silik çıktı çok sevindi ama ondada aynı sendeki gibi 2-3 gündür silince pembemsi akıntı varmış geçmişte yazıyor zaten belki okumuşsundur
dur bakalım daha vakit var bu arada bugün/yarın test yapmayı düşünüyormusun
ben aldım yarın bi deneyeceğim tamda doğum günüm belki güzel bi hediye olur inşalahhhhh benimde ilk denemem oldu

mrb kızlaaaaar. 2 gündür giremedim nete. eşimin şehir dışında işi vardı annemlerde kaldım bende. doktora gittim ultrasına girdim kontrolden geçtim. yumurtalıklar ve rahim maşallah çok temiz herşey yolunda dedi. alttan muayene etti mantar teşhisi koydu ve birsürü ilaç yazdı. faka anlattıklarımı duyunca dr ilaçları adet olursan sonrasında iç die söyledi. doktoruma akıntımın ve hafif kaşınmamın olduğunu söyledim ve geçen hafta gelen pembemsi lekeyi söyledim dr um bunun implantasyon (yerleşme) kanaması yada yumurtaların çatladığı dönemde oluşabilecek kanamanın göstergesi olabilir diye söyledi. kan testini yapmadı daha var diye. olanlar böyleeee. bu arada ateş meselesine girmişiniz. benim ateşim 37. 4 çıkıyo bu bi belirti mi bilmiyorum. haa unutmadan annem karnıma baktı hamile kalınca alt taraf şişermiş ama benim bu şişlik akşamdan akşama oluyo o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…