bende girecem ama hiççç çalışmıyorum bebişim düştükten sonra bıraktım bu ara sınav ne zaman başvurusunu yaptım da hangi okulda giricez geldi mi senin kağıtlar
canım sakın bırakma belki müjdeleri çifter çifter verirsin bize
benim kağıt daha gelmedi lys karmaşasından sonra bizimkilerden de endişe ediyorum gelmezse artık gidip alıcaz
amannn benim için öncelik sırası bebek valla inş. önce bebişimin haberini veririm evde yatmak dahh iyii oluyo inşallah sonunda pişman olmam
canım sınav tarihi ne zaman ?
bak bunu bile bilmiyorum
nyse canı hadi sana engel olmayayyım ben bende gidip biraz daha uyuyayım Allah yardımcın olsun derslerde de bebiştede
kızzzzzzzzlar günaydın
canım benim 22 haziran adet olmadım olmayayım yaaa mafoldumben
cnmmmmm inş,olmazsın yaa,hadi bakalım az kaldı son 3 gün hayırlısı inş,rabbim inş,hamilesindir cnm yaa.senden bari duyalım şu güzel 3kelimeyi:)olumunekankayizsmile
canım inşallah dün güzel haberler aldık inşallah hergün böyle devamederiz
en kısa zamanda da senden de bekliyoruz
kendini topladın demi takma kafana ben biraz biraz kendimi alıştırdım sanırım sonuç negatif çıkarsa üzülmeden temmuz da inşallah diycem hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3
evet cnm yok çok şükür iyiyim ya eşimde beklediğim gibi tepki vermedi bu sefer,oda beni biraz rahatlattı çok şükür,ama eşim olsun napalım kısmet dedi,sonrada ama çalışmalara devam dedi,bakalım bende arkadaşlardan 1kaç takdik aldım onları uygulicam bu ay,inş ozaman temmuz 18 de bende hamileyim diyebilicem,allahım nasip ederse......aslında adet olduğumada bi yandan seviniyorum biliyomusunuz vücudum hep ağrıyodu göğüslerim kasıklarım belim filan o yüzden iş filan yapamıyodum dünden beri evi talan ettim valla bütün işlerimi bitirdim,vücudumda okadar rahatladıki adetten sonra kuş gibi hissediyorum kendimi,rabbim bundada vermiştir bir hayır.olumunekankayizsmile
gnl06 ya cnm ya supheci hiç aymıyo galiba nedenki.yoksa benmi görmüyorum
yok canım hiç gelmedi test yapıcam dedi ama haber yok
senağlama canım bende galiba adet oldum anlamadım bişey biraz kan geldi pembemsi kırmızı karışık offff yaaaaaaaa
evet canım yazını okudum ekledim umarım tarihinde doğru olmuştur
evet doğru canım inşallaho zamana kadar dayanabilirim ama sabretmeye çalışıcam belki salı yada çarşamba da yapabilirm. Bugün burada olamıcam akşam girebilirim ancak annein yanına gelmiştim şehir dışına bugün dönüyorum yolda olacağım: Görüşürüz..
selammm kızlarrr yaaaa akşammm daaa misafirim var yarındaaa acık uyuyum dedim telefon geldiii
masaldan haber yok dimi gelmedi dimii
yok canım hiç gelmedi test yapıcam dedi ama haber yok
senağlama canım bende galiba adet oldum anlamadım bişey biraz kan geldi pembemsi kırmızı karışık offff yaaaaaaaa
yok canım gelmedi hiç ne oldu acaba merak ettim iyice supheci de yok :uhm: