Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisax cnm benim geçmişi okurken gördüm adet olmuşun. umarım öbür aya güle haberlerini alırız. lütfen canını sıkma biliyosunki üzüntü ve stres gibi olumsuzluklar hamile kalmayı çok etkiliyo.

mrb kızlaaaaar. 2 gündür giremedim nete. eşimin şehir dışında işi vardı annemlerde kaldım bende. doktora gittim ultrasına girdim kontrolden geçtim. yumurtalıklar ve rahim maşallah çok temiz herşey yolunda dedi. alttan muayene etti mantar teşhisi koydu ve birsürü ilaç yazdı. faka anlattıklarımı duyunca dr ilaçları adet olursan sonrasında iç die söyledi. doktoruma akıntımın ve hafif kaşınmamın olduğunu söyledim ve geçen hafta gelen pembemsi lekeyi söyledim dr um bunun implantasyon (yerleşme) kanaması yada yumurtaların çatladığı dönemde oluşabilecek kanamanın göstergesi olabilir diye söyledi. kan testini yapmadı daha var diye. olanlar böyleeee. bu arada ateş meselesine girmişiniz. benim ateşim 37. 4 çıkıyo bu bi belirti mi bilmiyorum. haa unutmadan annem karnıma baktı hamile kalınca alt taraf şişermiş ama benim bu şişlik akşamdan akşama oluyo o yüzden kendimi umutlandırmak istemiyorum.

canım inşallah vardır bebiş sende 22.sinimi bekliyordun?

hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum. umarım hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı rabbim nasip eder ve bizleri de bu güzel duyduyu tattırır hepinizin adına çok sevindim

supheci çok sevindim iyi olmana acayip merak ettik seni sonuç en azından olumsuz değil ayrıca bunada çok sevindim :sm_cool:

kmehtap cım geçmişi okumuştum ama hatırlamıyorum umarım benimde öyle olur nolur bana dua edin arkadaşlar :Saruboceq:

bu arada benim sayfada problem var sizdede varmı msjları zor okuyorum ve sayfada ilerleme yapamıyorum

teşekkür ederim gnlcüüm. evt olumsuz pek bişi yok. ama yinede çok merak ediyorum. azra 2 gün önceden öğrendiğini söyledi bende test yapsammı yoksa 3 gün daha sabretsemmi diorum. bu arada bende pek bi belirti kalmadı sadece yoğun tansyon düşüklüğü tuhaf bi bulantı var bide ani hareketlerde kasığıma kramp girio ara sırada sol yumurtalığımda hafif sızı oluyo. ne göğüs şişliği ne başka bişi yok

azrayağmur cum sanırım sende hamile olduğunu öğrenmeden önce sendende pembe bi akıntı gelmiş
ben 22 sini bekliyordum benimde bu sabah pembe kırmızı karışık peçeteye geldi sen ne yaşadın anlatır mısın acayip gerildim de

supheci canım inşallah hamilesindir sakın olumsuz düşünme bence bi yap derim bende yapacaktım ama adet mi oldum anlamadım o yüzden beklemedeyim dene bence belli olmaz

gerilmeye hiç mi hiç gerek yok cnm doktor bu tip kanamaların yerleşmeden ileri gelebileceğini söyledi bana

canım ama benim adet tarihim 22 si yani 3gün kaldı bugün olur mu yerleşme kanaması benim pek bi bilgim yok da bu konuda

canım benim ama o zaman nasıl oluyor ki döllenme adetten 3 gün önce olurmu anlamadım ben bu işten bişey valla

canım ya sanki biraz oldu gibi korktumda ama şimdi bişey yok acaba psikolojikmi hissettim bilmiyorum şuan biraz belim ağrıyor

yok tatlım döllenme oluyo ama rahme inmesi 7 8 günü alıyo indikten sonrada rahme tutunurken rahmi birazcık eşelermiş o sıradada işte kanama olabilio

canım nolur öyle olsun :Saruboceq:

kızlar bende pek belirti yoktu zaten sadece geçen hafta biraz mide bulantısı gibi tuhaf bişe hissettim ama dünden beri yok fakat kasıklarımda hafif sancı d.k. hapını bıraktığım günden beri var şu 3 gündürde acayip gaz var sanki rahimin içindeymiş gibi
ben çok uzun yıllar d.k. hapı kullandım hemen ilk ayda olmasına pek ihtimal vermiyordum ama benide tek ümitlendiren yumurtlama ve yerleşme zamanına denk gelen lekelenme oldu bakalım günlerde geçmek bilmiyor bi türlü
allah hepimizin dualarını kabul etsin

X