eyvahedigeldismile cidden mi yaaa demee yaaa nolurr yaaa gider inşallahhhh gelemez inşallah
senağlama senağlama canım çok üzüldüm ya anlatamam şuan gelen giden yok kaydirigubbakcemile3 bakalım inşallah olmam ama olucam sanırım
hayırlısı canım bebiş için ilk denememiydi bu
evet canım ilk denemeydi ama belki olur diyodum hayırlısı kırmızıları tam görmeden umudumu yitirmek istemiyorum
üff yaaa bana gene misafir gelecek valla 2 güne bir misfirim var
ben zorsundukça hergün gelmeye başladı valla ama ben sizinle mutluyum hep burda kalıp sizinle sohbet etmek istiyommm
olmazsa öyle yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aayyyy daha çok yeniii olur inşallah olmazsada üzülme yımırtlamam gününü kaçırma kocişi sıkıştır
kızlar yaaa adam yeni telefon açtı evimin yanında büyük bi market vatr ordaymış eşim yok akşam gelir dedim akşam 7 de gelir dedim şimdi yemek yapmasam olmaz evet zaten yemek yapıcam ama daha özenli olmazsa olmaz acaba en kolayından ne yapim
misafiri severim ama işte bu ikram kafamı çokk karıştırıyo bu yanını sevemiyomm
hoşbuldum kızlar bu arada tünaydın herkese yazılarınızı okurken mutlu oldum ne güzel arkadaşlıklar jurmuşunuz böyle
bende bende sizinle mutluyum canım daha yeni gittin ya oraya o yüzden geliyorlardır sende olmadı tel açma duymadım dersin kaydirigubbakcemile3
yok kıss valla gelen ikinci kez geliyoo bende anlamadım :)))))))
olmazsa öyle yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kızlar bu arada tünaydın herkese yazılarınızı okurken mutlu oldum ne güzel arkadaşlıklar jurmuşunuz böyle
canım bi çorba pilav yap birde benim hep pratik kurtarıcım patatesi elma dilim yap teflon tencerede kırmızı biber tuz kekik le 1 çk yağda kızart çok güzel oluyo opuyorumnanaktan
kızlar ben size yazdıktan sonra sizin ne yazdıklarınızı göremiyorum anca yazdığım mesajlar bölümüne girip tekrar dönüyorum daha kısa yolu varmı
hoşgeldin canımm nasılsın dünden bugüne yeni mi kalktın dün geç kapatmıştın
haa evde patateste yok ki şimdimm 5 günlük yatılı misafirim yeni gitti hep harcadım ne var ne yok neyse akşama çok var buluruz bişi bakalım
canım bi çorba pilav yap birde benim hep pratik kurtarıcım patatesi elma dilim yap teflon tencerede kırmızı biber tuz kekik le 1 çk yağda kızart çok güzel oluyo opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için
valla bendede aynı oluyo acaba var mı bilen yazsa çok iyi olur dediğin gibi enson gönderdiğim mesajı görüyo bi geri bi ileri sayfa yapıom ancak görüyom sizin mesajı