Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

üff yaaa bana gene misafir gelecek valla 2 güne bir misfirim var
ben zorsundukça hergün gelmeye başladı valla ama ben sizinle mutluyum hep burda kalıp sizinle sohbet etmek istiyommm

kızlar yaaa adam yeni telefon açtı evimin yanında büyük bi market vatr ordaymış eşim yok akşam gelir dedim akşam 7 de gelir dedim şimdi yemek yapmasam olmaz evet zaten yemek yapıcam ama daha özenli olmazsa olmaz acaba en kolayından ne yapim
misafiri severim ama işte bu ikram kafamı çokk karıştırıyo bu yanını sevemiyomm

üff yaaa bana gene misafir gelecek valla 2 güne bir misfirim var
ben zorsundukça hergün gelmeye başladı valla ama ben sizinle mutluyum hep burda kalıp sizinle sohbet etmek istiyommm

bende bende sizinle mutluyum canım daha yeni gittin ya oraya o yüzden geliyorlardır sende olmadı tel açma duymadım dersin kaydirigubbakcemile3

aayyyy daha çok yeniii olur inşallah olmazsada üzülme yımırtlamam gününü kaçırma kocişi sıkıştır
olmazsa öyle yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kızlar bu arada tünaydın herkese yazılarınızı okurken mutlu oldum ne güzel arkadaşlıklar jurmuşunuz böyle

canım bi çorba pilav yap birde benim hep pratik kurtarıcım patatesi elma dilim yap teflon tencerede kırmızı biber tuz kekik le 1 çk yağda kızart çok güzel oluyo opuyorumnanaktan

kızlar ben size yazdıktan sonra sizin ne yazdıklarınızı göremiyorum anca yazdığım mesajlar bölümüne girip tekrar dönüyorum daha kısa yolu varmı

hoşbuldum kızlar bu arada tünaydın herkese yazılarınızı okurken mutlu oldum ne güzel arkadaşlıklar jurmuşunuz böyle

canım sende alışırsın buraya bağımlılık yapıyo valla artık sende arkadaşımızsın olumunekankayizsmile

bencede güzel bir menü olmuş bu ya insanın karnı acıktı bak şimdi:)

hoşgeldin canımm nasılsın dünden bugüne yeni mi kalktın dün geç kapatmıştın

canım bi çorba pilav yap birde benim hep pratik kurtarıcım patatesi elma dilim yap teflon tencerede kırmızı biber tuz kekik le 1 çk yağda kızart çok güzel oluyo opuyorumnanaktan

haa evde patateste yok ki şimdimm 5 günlük yatılı misafirim yeni gitti hep harcadım ne var ne yok neyse akşama çok var buluruz bişi bakalım

kızlar ben size yazdıktan sonra sizin ne yazdıklarınızı göremiyorum anca yazdığım mesajlar bölümüne girip tekrar dönüyorum daha kısa yolu varmı

valla bendede aynı oluyo acaba var mı bilen yazsa çok iyi olur dediğin gibi enson gönderdiğim mesajı görüyo bi geri bi ileri sayfa yapıom ancak görüyom sizin mesajı

kolay gelsin canım sana misafir iyi hoş da birde ne pişirsem derdi olmasa bende hep bu sorunu yaşıyorum artık evdekilerle uydur bişeyler kaydirigubbakcemile3 efnanın özel menüsü dersin canım

11:30 da kalktım canım ya bide geç yattım dün 4 egeliyodu ama siz bağımlılık yaptınız ya merakla kalkıyorum varmı bişeyler diye daha kahvaltı bile yapmadım kızlar

tarifini denicem ben patatesi çok severim geçen yıl 2 çuval patates bitirdik yalnız eşimle ben
babamda evlenmeden önce senin patatesçiye verecem garibim bana patates yetiştiremezdi

çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için

:içelim:

valla bendede aynı oluyo acaba var mı bilen yazsa çok iyi olur dediğin gibi enson gönderdiğim mesajı görüyo bi geri bi ileri sayfa yapıom ancak görüyom sizin mesajı

kızlar bende sizin gibi yapıyorum bilen varmıdır ki acaba pratiğini :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…