Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ağzından bal damlıyo valla ama korunuyoruz malesef eğer temmuzda bırakırsam korunmayı temmuz 23 te belli olur

canım inşallah sendende temmuzda alırız bebiş haberi ne güzel olur zaten anlamadım bizim topiktekiler peş peşe :nazar: hamiş kalıyor :nazar:
yakındada hamileler topiği olucaz galiba darısa hepimizin başına inşallah

canım inşallah sendende temmuzda alırız bebiş haberi ne güzel olur zaten anlamadım bizim topiktekiler peş peşe :nazar: hamiş kalıyor :nazar:
yakındada hamileler topiği olucaz galiba darısa hepimizin başına inşallah

inşallah ama valla bende hamile gibi hisseder oldum kendimi korunmamıza rağmen bu siteye takılınca öyle oluyo sanırım

ankaradan daha çok ısındım valla oraya pek alışamamıştım zaten evlendim evleneli ankaradayım öncesinde kayserideydim

canım senin adına sevindim o zaman insanın sevmediği yerde kalması zor en azından şimdi rahatsındır oraya ısındığına göre olumunekankayizsmile

kızlar bende çıkıyorum yarın sabah test yapıcam sonucunu yazıcam hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

şte masalalın son mesajı büyük gün bugün inşallah şuan mutlu haberi almıştır

ALLAH IM masallal ın sonucunu hayırla pozitif olmasını nasip et

bugün kimseden de haber yok çatladım yaaa meraktan
inşallah bu geçikmeler mutluluk heyecanıyla unutmaktandır kaydirigubbakcemile3

canım senin adına sevindim o zaman insanın sevmediği yerde kalması zor en azından şimdi rahatsındır oraya ısındığına göre olumunekankayizsmile[/QUOT

çok şükür burda daha iyiyim aslında işide bıraktım ya rahatladım heralde onunda etkisi var öğretmenlik çok zor hele dersane sektörü daha zor

ama çok şükür son1.5 yıl çalıştığım insanlar çokk iyilerdi işte bidaha sanırım öyle insanlarla karşılaşamam o yöndende üzülüyorum

canım senin adına sevindim o zaman insanın sevmediği yerde kalması zor en azından şimdi rahatsındır oraya ısındığına göre olumunekankayizsmile[/QUOT

çok şükür burda daha iyiyim aslında işide bıraktım ya rahatladım heralde onunda etkisi var öğretmenlik çok zor hele dersane sektörü daha zor

ama çok şükür son1.5 yıl çalıştığım insanlar çokk iyilerdi işte bidaha sanırım öyle insanlarla karşılaşamam o yöndende üzülüyorum

canım hayırlısı olsun daha kimlerle karşılaşırsın üzülme olumunekankayizsmile

valla aynı şeyi bende düşünmüştüm kaydirigubbakcemile5 insan hamile olmasada burda öyle hissediyo sırnaşık şey

evt yaaa ama burasızda duramaz oldum bi ara eşim yasaklar gibi oldu psikolojin bozuluyo diye hamiş haberlerini aldıkca heyecanlanıp hadi korunmayı bırak diye az başının etini yemedim şimdi az kaldı diye sesim çıkmaz oldu adamcağız rahatladı ama dün yine çok kaptırdın buraya kendini diyodu
bende dedim iyi ya işte sende rahatladın dedim oda aynen öyle dedi demekki yasak yok dedim ve sevindim

canım yaa gelen giden yok bende çıkıyım acık daha uyuyayım diyorum
yarında misafir gelecek belki akşama bile gelebilr burası misafir yönünde bereketli maşallah yatılı,,normal çok gelen oluyo

evt yaaa ama burasızda duramaz oldum bi ara eşim yasaklar gibi oldu psikolojin bozuluyo diye hamiş haberlerini aldıkca heyecanlanıp hadi korunmayı bırak diye az başının etini yemedim şimdi az kaldı diye sesim çıkmaz oldu adamcağız rahatladı ama dün yine çok kaptırdın buraya kendini diyodu
bende dedim iyi ya işte sende rahatladın dedim oda aynen öyle dedi demekki yasak yok dedim ve sevindim

ya benimkide öyle önceden o gelince nete girmezdim şimdi yemekten sonra yalvarır oldum nerdeyse aşkım bi bakıyim güzel haber var mı söz hemen çıkcam diye sırnaşık şey
benimki oturup bana gülüyor bi yandan da seviniyor evde sıkılıyodum şimdi kafamı ufak tefek şeylere takmıyorumkaydirigubbakcemile3 sayenizde

ya benimkide öyle önceden o gelince nete girmezdim şimdi yemekten sonra yalvarır oldum nerdeyse aşkım bi bakıyim güzel haber var mı söz hemen çıkcam diye sırnaşık şey
benimki oturup bana gülüyor bi yandan da seviniyor evde sıkılıyodum şimdi kafamı ufak tefek şeylere takmıyorumkaydirigubbakcemile3 sayenizde

valla aynı benimkide içinden diyodur bu karı sapıttı diye
benimkide gülüyo halime

canım yaa gelen giden yok bende çıkıyım acık daha uyuyayım diyorum
yarında misafir gelecek belki akşama bile gelebilr burası misafir yönünde bereketli maşallah yatılı,,normal çok gelen oluyo

tamam canım bende biraz ders çalışayım malum kpss yaklaştı hadi sana iyi uykular görüşürüz sonra olumunekankayizsmile

tamam canım bende biraz ders çalışayım malum kpss yaklaştı hadi sana iyi uykular görüşürüz sonra olumunekankayizsmile

bende girecem ama hiççç çalışmıyorum bebişim düştükten sonra bıraktım bu ara sınav ne zaman başvurusunu yaptım da hangi okulda giricez geldi mi senin kağıtlar

şimdikitek isteğim bebek valla inşallah rabbim tez zamnada verirde bende iş için hazırlık yaparım kpss ye

X