- 11 Haziran 2010
- 313
- 4
canım senin beklenen adet tarihin ne senide ekleyelim
bugün benimm tarihim 18 haziran :) henüz bişey yok bakalım olucakmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin beklenen adet tarihin ne senide ekleyelim
inşallahcanlarım inşallah bu doğum gününüzde en güzel hediyeyi bebişlerinizden alırsınız inşallah anne ben geldim der hepsi :ecrin_bebek:
Allah kabul etsin canım inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum hamiş listesine ekleyim sizi bana iş çıkarın birazmerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bakayım dedim hamilelerimiz artmışmı ama arkadaşlar haber vermemiş galiba..bende 29 haziranı bekliyorum inş hepimiz müjdeli heber veririz.. kandil günü dua ettim inş kabul olur dualarımız..
kızlar meraba nasılsınız?sabah adet oldum kızlar napalım hayırlısı diye dualar etmiştim mevlama,hayırlısı böyleymiş napalım rabbim ey iyisini bilendir,artık bidaki aya kısmetse.
evet geçen rastladım ateş yükseliyomuş yumurtlamadan sonra ve eğer düşmesse hamişmiş kişi hadi bakalım merak ettim şimdi sonucu
bugün benimm tarihim 18 haziran :) henüz bişey yok bakalım olucakmıyım
canım ateşimi ölçtüm 37.3
daha önce hiç ölçmemiştim ben normalde çok üşürüm ama 2 haftadır yanıyorum menapozdaymış gibi
şimdi bu ateşim iyimi kaydirigubbakcemile3 hamiş miyimdir
kızlar meraba nasılsınız?sabah adet oldum kızlar napalım hayırlısı diye dualar etmiştim mevlama,hayırlısı böyleymiş napalım rabbim ey iyisini bilendir,artık bidaki aya kısmetse.
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr sonunda yakaladım sizleri delikafadulden oh beeeee canım sıkılıyordu kaç gündür valla nabersiniz şekerler
ayyyy çok heyecanlandım inşallah kırmızıları görmezsin canım yaşasın canım benim belirtilerin neler???
kızlarrrrr pazar günü regl olacaktım. ama mehtap git test al yap dedi aldım. veee biri koyu biri açık çizgi çıktı galiba hamileyim.
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr sonunda yakaladım sizleri delikafadulden oh beeeee canım sıkılıyordu kaç gündür valla nabersiniz şekerler
kızlarrrrr pazar günü regl olacaktım. ama mehtap git test al yap dedi aldım. veee biri koyu biri açık çizgi çıktı galiba hamileyim.
canım ateşimi ölçtüm 37.3
daha önce hiç ölçmemiştim ben normalde çok üşürüm ama 2 haftadır yanıyorum menapozdaymış gibi
şimdi bu ateşim iyimi kaydirigubbakcemile3 hamiş miyimdir
aaaay canım kesin hamilesin ikinci çizgi silikte çıksa pozitif demek oluyor :teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun
:içelim::teytey:ayyy tebriklerrr ne güzelll günün güzel haberi senden geldi
daha öncekin de de sadece adetim gecikince farketmiştim hiç belirti olmadı desem yeridir,şuanda sadece gaz sorunu yaşadım bikaç gündür 3 gün önce test yaptım negatifti,bakalım bugün regl olmassam yarın sabah yapıcam test