Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm bnm koşturmam drdan dolayı oldu progestan içtim ben bu ay bittikten sonra 3 gün adet olmuyosan hamilesindir büyük ihitmalle gel bakalım dedi bende 3 günü geçirdim gitiim

hmmm..anladım.olsun üzülme..rahatla..önümüzdeki ay hepimize inşallah kısmet eder rabbim...

Tamam canım teşekkürler.
Zaten bugün dr. gidecektim.Yazdırcam inş.
Birde size birşey sorayım.
Geçn hafta gebelik öncesinde muayene olayım diye dr. a gittim.
Ultrason verdi, ama prezervatifle çekilecekmiş ((
Bende giremedim.Dr. çok genç bir çocuktu.
Aksi bir durum varsa kandanda belli olurmu ?
Sizlerde ultarson çekildinizmi?

canım kanda belli olur ama hamile bile olsan yine gireceksin ultrasona o yüzden çekinme gir iyi olur.
ben hamile kalmaya karar verdikten sonra hiç gitmedim doktora korkuyorum çok kötü bir tecrübe yaşadım o yüzden şimdi seni korkutmayayım ama sen git iyi olur canım ama benden tavsiye doktorun erkek olsun

ben ultrasyona girdim korkama ve cekinme seni rahatsıoz edecek hiç birşey yok en azından sağlığın için vücudunu tanı yumurtalıklarının çalışmasına fin bakıolr

ben ultrasyona girdim korkama ve cekinme seni rahatsıoz edecek hiç birşey yok en azından sağlığın için vücudunu tanı yumurtalıklarının çalışmasına fin bakıolr

tatlım daha önce çok girdim bende kist vardı adetim çok sancılı geçiyordu o yüzden.
önce acile gittim saat 11.30 da sonra 16.30 beni etlik d.e kist için sevk ettiler oraya gittim bana muayene olmak istiyormusun gibi saçma bi soru sordular neyse girdim muayeneye sonra bayan doktor mahvetti beni açık yazamıyorum anla işte her yer kan gölü 1 hafta oturamadım ve 1 hafta adet oluyomuş gibi kanamam oldu.sonrada gitmek istemedim korkumdan daha açık yazamıyorum anla halimi yani

Son düzenleme:
cnm ya cok gecmiş olsuun sende haklısın işte bazı kendini bilmezler insanlarla oyunck gibi oyuyorlar ama gerekli oluunca oluo rabbm hakkımızda hayırlısnı versn

bende yeni katıldım,bugün regl günüm ama henüz olmadım 3 gün önce test yaptım negatifti,regl olucağımıda hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde gaz dışında yok ,sizce nedir durum ?bilmiyorumkismile

bende yeni katıldım,bugün regl günüm ama henüz olmadım 3 gün önce test yaptım negatifti,regl olucağımıda hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde gaz dışında yok ,sizce nedir durum ?bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım
bugün niye tekrar bir test yapmıyorsun?

slm 19 yaşindayım ve 15 günlük evliyim en çok istediğim şey bi bebişim olsun istiyorum adet bittiminden 3 gün sonra ilişkiye girdim sizce hamilemiyim çok cailim bu konuda yardimci olun bana hepinize sevgilerle

hadi bakalım inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz
belirtilerin varmı hiç?

2 . 5 ay önce düşük yaşadım , ozaman da çok belirtim olmamıştı şimdide sadece gaz sorunu yaşadım ama bilmiyorum , düşükten sonra bukadar kısa sürede hamile kalabilme ihtimalim varmı onuda düşünmekteyim

canım hoşgeldin olumunekankayizsmile
belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiçbelirti olmadan hamile kalanlarda var bunu bence baz alma belli olmaz düşük yaptıktan sonra korundun mu hiç

slm 19 yaşindayım ve 15 günlük evliyim en çok istediğim şey bi bebişim olsun istiyorum adet bittiminden 3 gün sonra ilişkiye girdim sizce hamilemiyim çok cailim bu konuda yardimci olun bana hepinize sevgilerle

canım daha yeni evlisin ve sanırım şimdiye kadar hiç korunmadın.herhangi bir belirti değişiklik var mı kaydirigubbakcemile3 ilk günden hamile kalan var neden olmasın

canım hoşgeldin olumunekankayizsmile
belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiçbelirti olmadan hamile kalanlarda var bunu bence baz alma belli olmaz düşük yaptıktan sonra korundun mu hiç

ilk regl bitene kadar ilişkiye girmedik enfeksiyon korkusundan,2. regl bittikten 3 gün sonra başladık korunmayı kesmeye,ama bazı yerlerde ilk 6 ay hamile kalmak zordur risklidir falan yazıyo :S

ilk regl bitene kadar ilişkiye girmedik enfeksiyon korkusundan,2. regl bittikten 3 gün sonra başladık korunmayı kesmeye,ama bazı yerlerde ilk 6 ay hamile kalmak zordur risklidir falan yazıyo :S

canım bu konuda pek bilgim yok ama daha önce seninle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımız var onlardan daha doğru bilgi alırsın
doktor ne kadar süre korunmanı söyledi
hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ve bir sorun yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…