cnm bnm koşturmam drdan dolayı oldu progestan içtim ben bu ay bittikten sonra 3 gün adet olmuyosan hamilesindir büyük ihitmalle gel bakalım dedi bende 3 günü geçirdim gitiim
inş cnm..kızlar size ii sohbetler ben çıkıyorum
candas cım evet ilacın adı folic plus doktora sormadan da alınabiliyor ben ilk ay öyle yaptım sonra nolour nolmaz doktoro sordum oda aynısı verdi ama devlet karşılıyor bence yazdırıp alın tabi yine tercih sizin bu ilaç günde 3 defa içiliyor başka bi ilaç var folibol diye oda günde 1 defa ama folic plus da başka vitaminlerde var tercih sizin
inş cnm..kızlar size ii sohbetler ben çıkıyorum
Tamam canım teşekkürler.
Zaten bugün dr. gidecektim.Yazdırcam inş.
Birde size birşey sorayım.
Geçn hafta gebelik öncesinde muayene olayım diye dr. a gittim.
Ultrason verdi, ama prezervatifle çekilecekmiş((
Bende giremedim.Dr. çok genç bir çocuktu.
Aksi bir durum varsa kandanda belli olurmu ?
Sizlerde ultarson çekildinizmi?
ben ultrasyona girdim korkama ve cekinme seni rahatsıoz edecek hiç birşey yok en azından sağlığın için vücudunu tanı yumurtalıklarının çalışmasına fin bakıolr
cnm ya cok gecmiş olsuun sende haklısın işte bazı kendini bilmezler insanlarla oyunck gibi oyuyorlar ama gerekli oluunca oluo rabbm hakkımızda hayırlısnı versn
bende yeni katıldım,bugün regl günüm ama henüz olmadım 3 gün önce test yaptım negatifti,regl olucağımıda hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde gaz dışında yok ,sizce nedir durum ?bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım
bugün niye tekrar bir test yapmıyorsun?
hadi bakalım inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz
belirtilerin varmı hiç?
2 . 5 ay önce düşük yaşadım , ozaman da çok belirtim olmamıştı şimdide sadece gaz sorunu yaşadım ama bilmiyorum , düşükten sonra bukadar kısa sürede hamile kalabilme ihtimalim varmı onuda düşünmekteyim
slm 19 yaşindayım ve 15 günlük evliyim en çok istediğim şey bi bebişim olsun istiyorum adet bittiminden 3 gün sonra ilişkiye girdim sizce hamilemiyim çok cailim bu konuda yardimci olun bana hepinize sevgilerle
canım hoşgeldin olumunekankayizsmile
belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiçbelirti olmadan hamile kalanlarda var bunu bence baz alma belli olmaz düşük yaptıktan sonra korundun mu hiç
ilk regl bitene kadar ilişkiye girmedik enfeksiyon korkusundan,2. regl bittikten 3 gün sonra başladık korunmayı kesmeye,ama bazı yerlerde ilk 6 ay hamile kalmak zordur risklidir falan yazıyo :S