canım yaa ben bu sitede ilk gebeliğiyle ikinci gebeliği birbirine benzemeyenleride duydum o yüzden ikincide aynı şeyleri yaşıcamı hiç sanmıyorum normalde her adetten önce göğüslerim ağrırdı düşükten sonraki adetimde hiç ağrımadı mesela
Canım ilk olarak teşekkür ederim, ben 26 yaşındayım.
Eşimle tayinciyiz.Sanırım temmmuzda tayin işi tamamlanacak.
Geldiğinde bebk için çalışmaya başlayacağız.
Aslında 1yıl düşünmüyorduk ama buralara bakınca
öyle kolaylıkla bebek sahibi olunmadığını anladık.
Gelsinde yeterki erken gelsin minik melek dedik.
Bu ay çalışma olamadığından tarihte veremiyorum.
Ama şuanda tahlillerimi yaptıryoum bir sıkıntı varmı diye?
Sizden bu aşamada öğreneceğim çok şey var.
Bende sizleri tanıyabilirmiyim ?
canım kimse tanıtmamış ben açılışı yapayım bari
ben 28 yaşındayım almanyadan evlenipte geldim samsuna yerleştim 3,5 yıldır evliyim yaklaşık 3 yıldırda iş buldum bi çağrı merkezindeyim almanyaya çalışıyoruz
yaklaşık 9 yıldır d.k. hapı kullanıyorum taaa genç kızken hormon bozukluğu vardı nihayet çocuğa karar verdik ve korunmasız ilk ayım şu an hemen hamile kalmama pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama dönemimde azıcık kan geldi yumurta çatladı galiba diye düşündüm yine geçen pazar katı kahve bi leke geldi oda yerleşme kanaması olabilir diye ümitlendirdi beni
pek hamilelik belirtilerim yok sadece kasıklarımda hafif sancı bide sanki rahimimde gaz varmış gibi sabahları bazende akşamları çok çok hafif mide bulantısı gibi bişe var iştahım kesildi ama hemen acıkıyorum az az yiyorum bide arada bi ateş basıyor tabi bunlar sıcalardanmı oluyor benmi piskolojik olarak yapıyorum bilemiyorum adet günüm aynı d.k. hapındaki gibi olursa salı 22 haziran beklemedeyim
allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin
herkese selam arkadaslar
yüz küsür sayfanin hepsini okumadim, ama dogru sayfada oldugumu anladim.
ben kisaca kendimden bahsedeyim:
25 yasindayim 16 yasinda severek evlendim. esim suan 33 yasinda.
biz 1 senedir hatta nerdeyse 1 bucuk senedir bebek icin ugrasiyoruz. bir kac asama yapildi, bende yumurtlama olmuyormus, ve bu yüzden 2 hafta boyunca gonal f adinda ilac yagni igne vurdum karnima, sonra neyse zor bela sol tarafimda yumurtlama oldu sonra baska bir tane igne vurdum bir seferlik ve ertesi günü iliskiye girmemiz gerkti aksam olmasi lazim dedi doktor neyse hepsini yaptik, ve yarin doktor da randevum var kan testi icin daha regl olmadim ama 4-5 gündür isaretleri var. ve benim gögsüm adet olmama yakin hic agrimazdi bu sefer aciyorlar, bazen el deymiyor bazen normal, bende anlamadim, acaba bebekmi varki kafayi yemek üzereyim. daha demin doktora tekrar actim eger en gec saat 12 kadar kan aldirmaya gidersem saat 16 gibi sonuc cikar dediler. ay cok heyecanliyim. herhan adet olucam diyede cok korkuyorum, allahim saatlerde gecmek bilmiyor. beni rahatlatin birazcik arkadaslar destek olun bana, esimde yarin kan aldirmaya gidecegimi unuttu hic demiyorum ona, yarin pazara gitcem deyip erkenden cikcam evden.
ay cenem düstü resmen. ama anlayin beni arkadaslar aklim hep bu meselede yarin olmuyor bir türlü benide ancak siz anlarsiniz.
Arkadaşlar bugün REGAİP kandili hepinizin bu mübarek günü kutlu olsun herkes tüm bebek dileyenler için bu gece dua edeceğim,sizde dua edin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah hepimize anne olmayı nasip etmiştir inşallah,inancınızı hiç yitirmeyin ne güzel ki 3 aylara girdiğimiz bu günlerde tüm kalbimizle her türlü zorluğuna rağmen anne olma gücünü kendimizde buluyoruz ve inanıyorum bu aydan sonra pıtır pıtır hamile kalacağız :lepi:
inşallah canım dualarımız kabul olurda tez vakitte hamiş kalırız
ya 3 gün gelmedim topic almış yürümüş size yetişmek zor kızlar muck
ayyy hamilelikte gaz sancısı olması benide şimdi ümitlendirdi çünkü sanki rahimimde gaz varmış gibi hissediyorum ama göğüslerimde falan hiç bişe hissetmiyorum gerçe adetliykende hissetmedim hiç
Herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun...allah hepİnİzİn dualarını kabul etsİn İnŞallah:))
kızlaaarrr hepinizin kandili mübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan allahım bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin hamişlerimizinde sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin diyorum :Saruboceq: arkadaşlar umarım bidaha ki kırmızıları 9 ay boyunca görmeyizz :Saruboceq:
evet cnm haklısın,her gebelik aynı geçmeye biliyo,mesela benim kızımda ben ne zaman hamile kaldığımı bile bilmiyodum,ne bir bulantı ne bir belirti hiççç bişe yoktu,zaten düzensiz oluyodum adetlerimide,2ay üstüne olmayıncada acaba hastamıyım diye bi gittimki kızım karnımda 2 buçuk aylık olmuş çoook şaşırmıştık,oğlumdada öğrendiğim günden 4.cü aya kadar ahh ne çektim ne çektim bi allah bi ben bilirim.
benide tanıyın siz aslında burda bayaa eskiyim tanıyan çok beni 25 yaşına gircem temmuzda
ekimde evliliğim 3 yıl olacak
çalıştığım için bebek düşünmedik takii şubatın sonuna kadar sonra korunmayı bıraktık 2. ayımda hamile kalmışım ama ilk ay gelmeyince bebiş ikinci ayda gelmez sandım ve ağır işler yaptım evde tabii bebişim buna dayanamadı ve düştü şuan 1 ay 1 hafta oldu bu olaya ve korunmak zorundaymışız 3 ay ama ben belki temmuz belki ağustos gibi başlıcam çalışmalara çok heyecanlıyım şimsiye kadar hep olurmu olmaz mı diye stress yaptım ama şuan dediğim bian önce korunmasız günlerim gelsin ve acaba hamile miyim diye heyecan yaşamanın keyfini çıkarayım
canim basin sagolsun, insallah bu sefer olur, yalniz bence 3 ayini doldur, vucutunun iyice dinlenmesi lazim, sonra yine kötü birsey yasarsan kendine kizarsin bunu neden olarak gösterirsin ama tabi yine de sen bilirisin. gerci allahu teala hakkimizda hayirlisi neyse onu veriyor, hersey bahane.
canım adetin dört gün geçmiş hamiş gibisin testi erken mi yapmıştın benim bebişimded 4 gün geçtiğinde yapmıştım idrar testini ama çıkmamıştı çok çok silikti anlamamıştım kan testi tyaptırmıştım kan da çıktı sen hangisini ne zaman yapmıştın
neden ben gelince kimse olmuyor konuşmaya ihtiyacım var...
canım benim regl tarihim 13 hazirandı ben 15 haziranda yaptım ama arkadaşlar geç döllenme olabilir diyor bugün hala yok bişey üstelik bugün alışverişe gittim normalde bu kadar yürüyünce olurdum ama bişey yok
ben eczaneden aldığım testi yaptım ani evde idrar testi yaptım ne yapayım sabah gideyim mi ddoktora yoksa pazartesiyi bekleyeyim?
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım memnun oldum :)canım kimse tanıtmamış ben açılışı yapayım bari
ben 28 yaşındayım almanyadan evlenipte geldim samsuna yerleştim 3,5 yıldır evliyim yaklaşık 3 yıldırda iş buldum bi çağrı merkezindeyim almanyaya çalışıyoruz
yaklaşık 9 yıldır d.k. hapı kullanıyorum taaa genç kızken hormon bozukluğu vardı nihayet çocuğa karar verdik ve korunmasız ilk ayım şu an hemen hamile kalmama pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama dönemimde azıcık kan geldi yumurta çatladı galiba diye düşündüm yine geçen pazar katı kahve bi leke geldi oda yerleşme kanaması olabilir diye ümitlendirdi beni
pek hamilelik belirtilerim yok sadece kasıklarımda hafif sancı bide sanki rahimimde gaz varmış gibi sabahları bazende akşamları çok çok hafif mide bulantısı gibi bişe var iştahım kesildi ama hemen acıkıyorum az az yiyorum bide arada bi ateş basıyor tabi bunlar sıcalardanmı oluyor benmi piskolojik olarak yapıyorum bilemiyorum adet günüm aynı d.k. hapındaki gibi olursa salı 22 haziran beklemedeyim
allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin
Canım benim inş hamilesindir.herkese selam arkadaslar
yüz küsür sayfanin hepsini okumadim, ama dogru sayfada oldugumu anladim.
ben kisaca kendimden bahsedeyim:
25 yasindayim 16 yasinda severek evlendim. esim suan 33 yasinda.
biz 1 senedir hatta nerdeyse 1 bucuk senedir bebek icin ugrasiyoruz. bir kac asama yapildi, bende yumurtlama olmuyormus, ve bu yüzden 2 hafta boyunca gonal f adinda ilac yagni igne vurdum karnima, sonra neyse zor bela sol tarafimda yumurtlama oldu sonra baska bir tane igne vurdum bir seferlik ve ertesi günü iliskiye girmemiz gerkti aksam olmasi lazim dedi doktor neyse hepsini yaptik, ve yarin doktor da randevum var kan testi icin daha regl olmadim ama 4-5 gündür isaretleri var. ve benim gögsüm adet olmama yakin hic agrimazdi bu sefer aciyorlar, bazen el deymiyor bazen normal, bende anlamadim, acaba bebekmi varki kafayi yemek üzereyim. daha demin doktora tekrar actim eger en gec saat 12 kadar kan aldirmaya gidersem saat 16 gibi sonuc cikar dediler. ay cok heyecanliyim. herhan adet olucam diyede cok korkuyorum, allahim saatlerde gecmek bilmiyor. beni rahatlatin birazcik arkadaslar destek olun bana, esimde yarin kan aldirmaya gidecegimi unuttu hic demiyorum ona, yarin pazara gitcem deyip erkenden cikcam evden.
ay cenem düstü resmen. ama anlayin beni arkadaslar aklim hep bu meselede yarin olmuyor bir türlü benide ancak siz anlarsiniz.
Önceikle Allah böyle üzüntüyü tekrarını nasip etmesin, sana ve bebeğine sağlıklar versin.benide tanıyın siz aslında burda bayaa eskiyim tanıyan çok beni 25 yaşına gircem temmuzda
ekimde evliliğim 3 yıl olacak
çalıştığım için bebek düşünmedik takii şubatın sonuna kadar sonra korunmayı bıraktık 2. ayımda hamile kalmışım ama ilk ay gelmeyince bebiş ikinci ayda gelmez sandım ve ağır işler yaptım evde tabii bebişim buna dayanamadı ve düştü şuan 1 ay 1 hafta oldu bu olaya ve korunmak zorundaymışız 3 ay ama ben belki temmuz belki ağustos gibi başlıcam çalışmalara çok heyecanlıyım şimsiye kadar hep olurmu olmaz mı diye stress yaptım ama şuan dediğim bian önce korunmasız günlerim gelsin ve acaba hamile miyim diye heyecan yaşamanın keyfini çıkarayım
kızzlarr günaydınnn,bu gece geç saatte ibadetimi yaptıktan sonra uyudum,ve rüyamda güya dr agitmişim,idrar tahlili yapmışım ve dr bana sonucu gösteriyodu,kocaman yazıyla gebesin sen pozitif tazıyodu,haydi hayırlısı inş.
gününüz aydın olsunnnn kızlar keyifler nasıl inşallah iyisinizdir
dün gece hepimiz için bol bol dua ettim kızlar
birimiz dün kan testi için doktora gitmişti bugün alacaktı sonucu merak ettim vallaha