- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar yardım istiyorum sizden kızlar acil yardım die bir baslıkta yazdım ltf bnmle bilgi birikimlerinizi paylaşırmısnız şimdiden cok tsk ederim:enbuyukkk:
kızlar folik asit plus olanı zor bulunuyormuş doğrumu? bir de fiyatı nedir? dr. yazarsa devlet ödüyormu? sanmıyorum ödemez ama bir sorayım dedim...
yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...
Canım günaydın inş bu ay bu haberi bize veririsin.Gecenin hürmetine.kızzlarr günaydınnn,bu gece geç saatte ibadetimi yaptıktan sonra uyudum,ve rüyamda güya dr agitmişim,idrar tahlili yapmışım ve dr bana sonucu gösteriyodu,kocaman yazıyla gebesin sen pozitif tazıyodu,haydi hayırlısı inş.
Hoşbulduk canım :) Hayırlı cumalar.günaydınnnn kızlar.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza olumunekankayizsmile
Günaydın canım.Allah kabul etsin dualarımızı.gününüz aydın olsunnnn kızlar keyifler nasıl inşallah iyisinizdir
dün gece hepimiz için bol bol dua ettim kızlar
birimiz dün kan testi için doktora gitmişti bugün alacaktı sonucu merak ettim vallaha
devlet karşılıyodu galiba.Normalde ne kadar ki?kızlar folik asit plus olanı zor bulunuyormuş doğrumu? bir de fiyatı nedir? dr. yazarsa devlet ödüyormu? sanmıyorum ödemez ama bir sorayım dedim...
bugün regl oldum mafoldumben hedef 26 haziran-2 temmuz....
yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...
KIZLAR DÜN Bİ BAŞLIKTA YAZMISTIM DURUMUMU NEGATİF CIKMISTI GEBELİK TESTİM AMA BUTUN BLİRTİLER VARDI BEN 12MAYS SON ADET TARİHİM 26MAYISTADA ARA KANMAM OLDU 2GÜN SÜREN VE AYIN 9UNDAN BERİ ADET OLMAYI BEKLİYORUM AAMA OLAMİYORUM BÜTÜN BELİRTİLERİN OLMASINA RAGMEN REYHAN ARKADASIMIZ BANA CVP OLARAK ONUN ARA KANMA DEİL ADET KANAMASI OLACAĞINI VE ARA KANAMA ZANNETTİĞİM GÜNDE ADET GÖREBİLECEĞİMİ SÖLEDİ VE DÜN COK ÜZÜLMÜŞTÜM. AMA EGER BÖYLEYSE BU AĞRILAR BENM YUMURTA CATLAMA AĞRILARIMDI AKINTI FLN VS. YANİ BENDE DEĞERLENDİRDİM OZAMAN HAMİLE KALMISSAM BİLE COK YENİ HEYECNLA AYIN 26SINI BEKLİYORUM SİZCE HAMİŞLE KALMISMIYIMDIR COK DUA EDİN LTF ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSN( kızlar o baslıkta paylasığım konu buydu burdan sevam edelim)
bu olayda psikoloji çok önemli..ben öyle hemen test yaptırmaya falan koşmadım daha ama yinede geriliyor insan...ama bu kez de regl dönemleri düzeni bozulabilir...rahat olmalı..kısmet..Allah isterse her an olur zaten......
Canım öyle söyleme (yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
İlacın adı değil mi folic plus?canım folic plus bende kullanıyorum en kolay bulunanı da o.ben ilk aldığımda yani geçen ay 8.5 tl bu ay gittim bi sağlık ocağına folic asit yazdırıcam dedim doktor tekrar bunu yazdı yalnızca 1.5 tl ödedim.benim gibi gidip hemen alma yazdır arkadaşım daha az ödersin olumunekankayizsmile
KIZLAR DÜN Bİ BAŞLIKTA YAZMISTIM DURUMUMU NEGATİF CIKMISTI GEBELİK TESTİM AMA BUTUN BLİRTİLER VARDI BEN 12MAYS SON ADET TARİHİM 26MAYISTADA ARA KANMAM OLDU 2GÜN SÜREN VE AYIN 9UNDAN BERİ ADET OLMAYI BEKLİYORUM AAMA OLAMİYORUM BÜTÜN BELİRTİLERİN OLMASINA RAGMEN REYHAN ARKADASIMIZ BANA CVP OLARAK ONUN ARA KANMA DEİL ADET KANAMASI OLACAĞINI VE ARA KANAMA ZANNETTİĞİM GÜNDE ADET GÖREBİLECEĞİMİ SÖLEDİ VE DÜN COK ÜZÜLMÜŞTÜM. AMA EGER BÖYLEYSE BU AĞRILAR BENM YUMURTA CATLAMA AĞRILARIMDI AKINTI FLN VS. YANİ BENDE DEĞERLENDİRDİM OZAMAN HAMİLE KALMISSAM BİLE COK YENİ HEYECNLA AYIN 26SINI BEKLİYORUM SİZCE HAMİŞLE KALMISMIYIMDIR COK DUA EDİN LTF ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSN( kızlar o baslıkta paylasığım konu buydu burdan sevam edelim)
ewt normalde cok düzenlidir bu ay neden böle oldu bilmiyorum ama inşl ii olmustur böle olması:)