üzülme benimde belim çooook ağrıyo,bide acayip gaz sancım oluyo,takma kafanı mübarek günde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.yerimseniben
bu gün belim çok ağrıyo acaba adet mi olcam anlamadım hep yattım bu gün uykumda var kafam çok karıştı şu 22 si gelsede rahatlasam artık hayırlısı olsun hepimizin
valla adet belrtilerinde gaz sancısı yok sen kesin hamilesin
melisax valla sende iyi sabır var yaa ben duramazdım heralde tüm elirtileri yaşıyosun bayaadır
evet bende kendime şaşıyorum ya işte,birazdaha sabredicem cnm şunun şurasında 4 günüm kaldı.:1rolleyes:
valla bende hamişken çok gaz sıkıntısı çektim ikinciyede aynı sıkıntıyı çekersem hemen teşhis koyacam hamileyim diye
Kızlar nasılsınız benim tarihim 24 haziran geçen ay 24 mayısta olmuştum beklicem erken yapmak gibi bir niyetim yok tekrar tekrar yapmak moral bozucu oluyor. Ben bir iki gün geçince yapıcam.. Yalnız benim yumurtlamamdan 4-5 gün sonra sağ göğsümün yanları çok acıdı ama geçti şimdi belim kopuyor,acayip halsizim kasıklarımd ara ara olan batmalar ağrıya çevirdi şimdi oturuyorum laptop başında ama eğilince özellikle ağrıyor. Bir de pazardan beri biraz ayakta kalınca yürüyünce kopuor ayak altlarım çok acıyor basamıyorum.. İnşallah vardır bebiş.. Ama göğüslerde daha bişi yok bu da beni ümitsizlendiriyor. Bir hafta nasıl dayancam bakalım. Her an reglimmi geldi diye gidiyorum lavaboya...
inş,cnm sen hayırlısıyla olda beraber teşhis koyarız biz.,
Reyyancım seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun.
Bu gecenin hürmetine dualarınız kabul olsun.Meleklere en yakın vakitte kavuşmanız temennimle.
tabiiki ederiz canım kendinden bahset biraz tanıyalım seni beklenen adet tarihinide yaz korunmuyosan