Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisax valla sende iyi sabır var yaa ben duramazdım heralde tüm elirtileri yaşıyosun bayaadır

bu gün belim çok ağrıyo acaba adet mi olcam anlamadım hep yattım bu gün uykumda var kafam çok karıştı şu 22 si gelsede rahatlasam artık hayırlısı olsun hepimizin

leyuze canım sen de kendinden bahsetsen nezmandır düşünüyosun vs...

valla bende hamişken çok gaz sıkıntısı çektim ikinciyede aynı sıkıntıyı çekersem hemen teşhis koyacam hamileyim diye

Kızlar nasılsınız benim tarihim 24 haziran geçen ay 24 mayısta olmuştum beklicem erken yapmak gibi bir niyetim yok tekrar tekrar yapmak moral bozucu oluyor. Ben bir iki gün geçince yapıcam.. Yalnız benim yumurtlamamdan 4-5 gün sonra sağ göğsümün yanları çok acıdı ama geçti şimdi belim kopuyor,acayip halsizim kasıklarımd ara ara olan batmalar ağrıya çevirdi şimdi oturuyorum laptop başında ama eğilince özellikle ağrıyor. Bir de pazardan beri biraz ayakta kalınca yürüyünce kopuor ayak altlarım çok acıyor basamıyorum.. ınşallah vardır bebiş.. Ama göğüslerde daha bişi yok bu da beni ümitsizlendiriyor. Bir hafta nasıl dayancam bakalım. Her an reglimmi geldi diye gidiyorum lavaboya...

canım benim biz burda hiç göğüs ağrısı çekmeden hamiş kalanuıda dyuyduk sende de olabilir ama beklemen iyi olur psikolojik açıdan

inş,cnm sen hayırlısıyla olda beraber teşhis koyarız biz.,

canım yaa ben bu sitede ilk gebeliğiyle ikinci gebeliği birbirine benzemeyenleride duydum o yüzden ikincide aynı şeyleri yaşıcamı hiç sanmıyorum normalde her adetten önce göğüslerim ağrırdı düşükten sonraki adetimde hiç ağrımadı mesela

neyse canlar ben kaçıtorum biraz gidip uyuyum kendinize iyii bakın akşam gelirim kociş yok yine akşam

Arkadaşlar bugün REGAıP kandili hepinizin bu mübarek günü kutlu olsun herkes tüm bebek dileyenler için bu gece dua edeceğim,sizde dua edin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah hepimize anne olmayı nasip etmiştir inşallah,inancınızı hiç yitirmeyin ne güzel ki 3 aylara girdiğimiz bu günlerde tüm kalbimizle her türlü zorluğuna rağmen anne olma gücünü kendimizde buluyoruz ve inanıyorum bu aydan sonra pıtır pıtır hamile kalacağız :lepi:

ya 3 gün gelmedim topic almış yürümüş size yetişmek zor kızlar muck

ayyy hamilelikte gaz sancısı olması benide şimdi ümitlendirdi çünkü sanki rahimimde gaz varmış gibi hissediyorum ama göğüslerimde falan hiç bişe hissetmiyorum gerçe adetliykende hissetmedim hiç

kızlaaarrr hepinizin kandili mübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan allahım bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin hamişlerimizinde sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin diyorum :Saruboceq: arkadaşlar umarım bidaha ki kırmızıları 9 ay boyunca görmeyizz :Saruboceq:

Reyyancım seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun.
Bu gecenin hürmetine dualarınız kabul olsun.Meleklere en yakın vakitte kavuşmanız temennimle.

teşekkür ederim candaS ..hepimizin inşaallah..rabbim melekklerimizi en hayırlı zamana saklıyor eminim.belki de şu mübarek 3 aylarda bereketleriyle geliverecekler...bereket gülleri oluverecekler..sabır diyorum sabır...tatlım bende 10 ay vajinusmus çektim 2 aydır bebek için uğraşıyoruz..kolay değil bu işler ama insan hemencecik elinde olsun istiyor

arkadaşlar
regli gunum bugun yarın tam hatırlayamıyorum en son regli tarihimi
ama sag kasıkta batma var ve devamlı agrıyor bazen sanki küçük bözekler ısıryormuş gibi geliyor :)
100 bin spermden biri annesine konmuş olabilir mi? hiç mucize duydunuz mu
ümitlensem mi acab
ayaga kalkınca belim agrıyor kuyruk sokumum agrımaya başladı

tabiiki ederiz canım kendinden bahset biraz tanıyalım seni beklenen adet tarihinide yaz korunmuyosan

Canım ilk olarak teşekkür ederim, ben 26 yaşındayım.
Eşimle tayinciyiz.Sanırım temmmuzda tayin işi tamamlanacak.
Geldiğinde bebk için çalışmaya başlayacağız.
Aslında 1yıl düşünmüyorduk ama buralara bakınca
öyle kolaylıkla bebek sahibi olunmadığını anladık.
Gelsinde yeterki erken gelsin minik melek dedik.
Bu ay çalışma olamadığından tarihte veremiyorum.
Ama şuanda tahlillerimi yaptıryoum bir sıkıntı varmı diye?
Sizden bu aşamada öğreneceğim çok şey var.

Bende sizleri tanıyabilirmiyim ?

canım kimse tanıtmamış ben açılışı yapayım bari
ben 28 yaşındayım almanyadan evlenipte geldim samsuna yerleştim 3,5 yıldır evliyim yaklaşık 3 yıldırda iş buldum bi çağrı merkezindeyim almanyaya çalışıyoruz
yaklaşık 9 yıldır d.k. hapı kullanıyorum taaa genç kızken hormon bozukluğu vardı nihayet çocuğa karar verdik ve korunmasız ilk ayım şu an hemen hamile kalmama pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama dönemimde azıcık kan geldi yumurta çatladı galiba diye düşündüm yine geçen pazar katı kahve bi leke geldi oda yerleşme kanaması olabilir diye ümitlendirdi beni
pek hamilelik belirtilerim yok sadece kasıklarımda hafif sancı bide sanki rahimimde gaz varmış gibi sabahları bazende akşamları çok çok hafif mide bulantısı gibi bişe var iştahım kesildi ama hemen acıkıyorum az az yiyorum bide arada bi ateş basıyor tabi bunlar sıcalardanmı oluyor benmi piskolojik olarak yapıyorum bilemiyorum adet günüm aynı d.k. hapındaki gibi olursa salı 22 haziran beklemedeyim
allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…