Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cnm ağzından bal damlıyo valla. şu mübarek günde sen beni mutlu ettin rabbimde senin yüzünü güldürsün.
cnm yaaa bişi sorcam hani şu ateş ölçerek anlaşılıyo fln diolar ya ben nerdeyse her gün ölçtüm yumurtlama gününden bu yana hep 37.4 çıkıo. hamile kaldığında değerler benimki gibi hep aynı mı çıkıo yoksa düşmesi mi gerekiyo?
günaydın kızlaaaaar. hepinizin kandili mübarek olsun. bu hayırlı günde edeceğiniz tüm güzel dualar kabul olur inşallah.
GÜnaydın kızlar hayırlı kandİller olsun
günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun allah hayırlara çıkarsın inşallah bol bol dua edelim bir birimize
slm kızlar kandiliniz kutlu olsun.bu ara nete giremedim okudum bütün yazılarınızı yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.efnamin nasılsın hayatım manik minişin seni yoruyo anlaşılan sbr sen nasılsın şüpheci ateşin hamilelikte yüksek çıkıyo 37 ve üstü tatlım sırasıyla herkesin hamile haberlerini bekliyoruz inşallah:Saruboceq:[/QUOTE
seninde kandilin kutlu olsun bak ceylinaz hem hamişsin hemde bugünkandil duaların kesin kabul olur bizide unutma oldu mu dualarında nasıl gidiyo senin hamilelik sen sanırım idrar testinde silik çıkmıştı dimi bi ara yine yap sırf o iki çizgiyi görmek için bizede haber ver oldumu??
slm kızlar kandiliniz kutlu olsun
canım seninde kandilin kutlu olsun
benim kırmızılar hala gelmedi acaba testte çıkmadımı yoksa gecikmemi bilemiyorum....
herkesin kandili mübarek olsun kızlar adet tarihim şaşmadı ve bugun sabaha karşı hasta oldum malesef artık 1 ay ara tatile gidicem ondan sonra çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3ama sizlerden güzel habeler bekliyorum
bu gün belim çok ağrıyo acaba adet mi olcam anlamadım hep yattım bu gün uykumda var kafam çok karıştı şu 22 si gelsede rahatlasam artık hayırlısı olsun hepimizin
ayy cnm benim olsun üzülme mübarek günde hakkında hayırlısı neyse o olsun,tatiline git eğlen dopink topla,gel ondan sonra gün saymaya devam yine,hayırlı kandiller
Merhaba arkadaşlar, sanırım bende yavaş yavaş aranıza katılmayıı düşünüyorum.
Tabi eğer kabul ederseniz :)
herkesin kandili mübarek olsun kızlar adet tarihim şaşmadı ve bugun sabaha karşı hasta oldum malesef artık 1 ay ara tatile gidicem ondan sonra çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3ama sizlerden güzel habeler bekliyorum