sen nasılsın bende seni görünce çok sevindim keyfim kaçık işte bu ara benim eski enerjimi geri İSTİYORUUUUUUUUUUUUUMMMMMM
ay canım benim tabi sıcaklarda geldi hiç evden çıkma valla hep yat hamileliğinin keyfini çıkar keşke bende hamiş olsamda hiç kalkmasam diyorum bazen o mide bulantılarını falan çekmeye razıyım yani
hakkaten öyle ama havalar soğukken yaz gelsin artık diyorduk şimdi bayılcaz diyoruz sıcaktan birden bastırdı ama sıcaklar çok zor geliyo daha şimdiden bunun daha temmuzu ağustosu var bide boshayallersmile seni anlıyorum canım bende erkenden hamile kalırsam kimseye söylememeyi düşünüyorum kayınvalidemlere dahi çünkü ilk bebeğimin kalp atışları durunca herkes geçmiş olsuna gelmişti daha çok yıpratıyor insanı kendim için söylüyorum yani herkese baştan aynı şeyleri anlatmak beni çok üzmüştüevet canım insanoğlu böyle işte herşeye bir nankörlüğü var.Birde henüz yeni olduğu için işyerindekilere belli etmemeye çalışıyorum ama onlarda sen iyimisin solgunsun filan diyolar geçiştiriyorum sürekli
canım ben yatıyorum kendimi daha iyi hissettiğmde daha uzun süreliğine gelicem İyi geceler sanada tatlı rüyalar
kıııızzzzlar ben geldim :teytey::teytey::teytey: yani arkadaşlar katılmış aramıza hpşgeldiniz diyorum efnanimcim görüşemedik ne zamandır melisa87 de iyice boşladı bizi zaten :çok üzgünüm: melisax testin bozuk çıkmış arkadaşım bekle bencede belkide bu bi işarettir canım
bu arad hakkaten ne çok 22 sini bekleyen oldu melisacım gelsede düzeltse listeyi bi ama efnanimcim seninde hakkını yememek lazım güzel olmuş son liste a.s.
merhaba bende katıldım aranıza..bide bişey soracam bu yumurtlama günlerini tam olarak nasıl hesaplıyoruz..
listede adımı görünce çok sevindim yapana taşekkür ediyorum hadi hayırlısı
slmlar kızlarben sanırım adet olcam dün gece ve bugün 2 damla kan geldi acaipte baskı var kasıklarımda ayy olsamda rahatlasam diyorum çünkü patlamak üzeriyimkafamçokkarıştı
sizlerede günayyydınn kızlar,supheci dün akşam hiç yoktun,hayırdır fenalaştım tansiyonum düştü demiştin,ondanmı kötümüydün yoksa dün. baya bi merak ettim seni de.
cnm yaaa dün gece baya bi kötüydüm bi bulantı bi halsizlik, şimdide çok hafif bi bulantım var kasıklarıma ve yumurtalıklarıma iğneler batıo sanki. ben sanırım mantar oldum çok akıntım var ve birazda kaşıntı bugün doktora gitcem. gitmişkende zaten bi kan testi yaptırıp öğrenirim durumu. sen nasılsın? varmı bi gelişme?
yani şöyle söyleyim dün hafif bi kaşıntım oldu bugünde var idrar yaptığımda oluyo genellikle. ilk evlendiğimde de antibiyotik kullandığım için olmuştu ve çok kötüydü. eğer mantar fln bişi varsa erken teşhisle kolayca atlatırım die düşündüm. tabi gidince şüpheli surumumdan bahsederim ; )))
geçmiş olsun cnmhadi hayırlı haberlerini ver bize,hakkında hayırlısı cnm mübarek günde.olumunekankayizsmile
amin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım güzel haberlerle dönerim. bu arada kan testinde artık çıkar dimi gecikmesine gerek yoktur sanırım 5 gün kaldı adete şunun şurasnda