Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sen nasılsın bende seni görünce çok sevindim keyfim kaçık işte bu ara benim eski enerjimi geri ıSTıYORUUUUUUUUUUUUUMMMMMM

sen nasılsın bende seni görünce çok sevindim keyfim kaçık işte bu ara benim eski enerjimi geri İSTİYORUUUUUUUUUUUUUMMMMMM

ay canım benim tabi sıcaklarda geldi hiç evden çıkma valla hep yat hamileliğinin keyfini çıkar keşke bende hamiş olsamda hiç kalkmasam diyorum bazen o mide bulantılarını falan çekmeye razıyım yani

ay canım benim tabi sıcaklarda geldi hiç evden çıkma valla hep yat hamileliğinin keyfini çıkar keşke bende hamiş olsamda hiç kalkmasam diyorum bazen o mide bulantılarını falan çekmeye razıyım yani

evet canım insanoğlu böyle işte herşeye bir nankörlüğü var.Birde henüz yeni olduğu için işyerindekilere belli etmemeye çalışıyorum ama onlarda sen iyimisin solgunsun filan diyolar geçiştiriyorum sürekli

canım ben yatıyorum kendimi daha iyi hissettiğmde daha uzun süreliğine gelicem ıyi geceler sanada tatlı rüyalar

hakkaten öyle ama havalar soğukken yaz gelsin artık diyorduk şimdi bayılcaz diyoruz sıcaktan birden bastırdı ama sıcaklar çok zor geliyo daha şimdiden bunun daha temmuzu ağustosu var bide boshayallersmile seni anlıyorum canım bende erkenden hamile kalırsam kimseye söylememeyi düşünüyorum kayınvalidemlere dahi çünkü ilk bebeğimin kalp atışları durunca herkes geçmiş olsuna gelmişti daha çok yıpratıyor insanı kendim için söylüyorum yani herkese baştan aynı şeyleri anlatmak beni çok üzmüştü

slmlar kızlar ben sanırım adet olcam dün gece ve bugün 2 damla kan geldi acaipte baskı var kasıklarımda ayy olsamda rahatlasam diyorum çünkü patlamak üzeriyimkafamçokkarıştı

bu arad hakkaten ne çok 22 sini bekleyen oldu melisacım gelsede düzeltse listeyi bi ama efnanimcim seninde hakkını yememek lazım güzel olmuş son liste a.s.

yaaa listeye artık el attım malesef melisa87 gelmeyince ama tabi düzeltme hakkım olmayınca alıntı ile ancak yapabiliyorum renkler falan uymuyo ama olsun idare eder inşallah neyse en azından son eklenenler siyah renkli ordan anlarsınız

merhaba bende katıldım aranıza..bide bişey soracam bu yumurtlama günlerini tam olarak nasıl hesaplıyoruz..

reyyan hoşgeldin aramıza

listede adımı görünce çok sevindim yapana taşekkür ediyorum hadi hayırlısı

ben yaptım önemlii değil inşallah melisa87 gelene kadar anne adaylarını eklicem

Son düzenleme:
kızlar sonunda renkleride yaptım yupiiihihoyyyt listemiz hayırlı olsun sayfa 114 te bakmak isteyenler içinnn

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaar. hepinizin kandili mübarek olsun. bu hayırlı günde edeceğiniz tüm güzel dualar kabul olur inşallah.

slmlar kızlar ben sanırım adet olcam dün gece ve bugün 2 damla kan geldi acaipte baskı var kasıklarımda ayy olsamda rahatlasam diyorum çünkü patlamak üzeriyimkafamçokkarıştı

ayy bugün senin günün cnm sıra sende,ama adet olucam sanki demişsin,durumlar nasıl bildiririsen seviniriz

sizlerede günayyydınn kızlar,supheci dün akşam hiç yoktun,hayırdır fenalaştım tansiyonum düştü demiştin,ondanmı kötümüydün yoksa dün. baya bi merak ettim seni de.

sizlerede günayyydınn kızlar,supheci dün akşam hiç yoktun,hayırdır fenalaştım tansiyonum düştü demiştin,ondanmı kötümüydün yoksa dün. baya bi merak ettim seni de.

cnm yaaa dün gece baya bi kötüydüm bi bulantı bi halsizlik, şimdide çok hafif bi bulantım var kasıklarıma ve yumurtalıklarıma iğneler batıo sanki. ben sanırım mantar oldum çok akıntım var ve birazda kaşıntı bugün doktora gitcem. gitmişkende zaten bi kan testi yaptırıp öğrenirim durumu. sen nasılsın? varmı bi gelişme?

benimde öyle ya hafiften midem yokluyo yani beni,belim çok ağrıyo ve akıntı bende baştan beri vardı zaten,belkide sende de o yüzden vardır yani belirti olabilir,ama kaşınıyosa dediğin gibi mantarda olabilir,bence dr muayene sırasında bebek ten şüphelendiğini önce belirtte ona göre yazsın ilacını filan.a.s

yani şöyle söyleyim dün hafif bi kaşıntım oldu bugünde var idrar yaptığımda oluyo genellikle. ilk evlendiğimde de antibiyotik kullandığım için olmuştu ve çok kötüydü. eğer mantar fln bişi varsa erken teşhisle kolayca atlatırım die düşündüm. tabi gidince şüpheli surumumdan bahsederim ; )))

geçmiş olsun cnmhadi hayırlı haberlerini ver bize,hakkında hayırlısı cnm mübarek günde.olumunekankayizsmile

geçmiş olsun cnmhadi hayırlı haberlerini ver bize,hakkında hayırlısı cnm mübarek günde.olumunekankayizsmile

amin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım güzel haberlerle dönerim. bu arada kan testinde artık çıkar dimi gecikmesine gerek yoktur sanırım 5 gün kaldı adete şunun şurasnda

amin cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım güzel haberlerle dönerim. bu arada kan testinde artık çıkar dimi gecikmesine gerek yoktur sanırım 5 gün kaldı adete şunun şurasnda

tabi çıkar cnm artık merak etme sen,yap kan testini al şu güzel haberi artık,ben mesela hatırlıyorumda son düşümü öğrenmek için kan testi yapmıştım,ve orda 3 buçuk haftalık çıkmıştı,ve adetime de 1hafta filan vardı yani seninse 5 günün kaldı hayli hayli çıkar,zaten mide bulantısıda eğer varsa bebiş beta hcg kanı salgılamaya başladığı içindir,yani sonuç olarakta kanında mevcut bulunuyor doğal olarakta bebiş sana bennnn burdayımmm dicekhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…