--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar lütfen bana cevap yazarmısınız canım çok sıkılıyor lütfen yazın bana adet olmama 9 gün var kan testi yaptırdım beta-hcg 0.07 yazıyor bu ne demektir acaba hamilelik belirtisimi bu sonuc gecen ay yaptırdıgımda 0.01 cıkmıştı lütfen yardımcı olurmusunuz 0.07 yedi çıktığı için umutlanmammı gerekiyor yani arada 6 rakam oynuyor anlamıyorum bana yardımcı olun şimdiden tşkr allah razı olsun.
merhaba,ben de bu ay dayanamayıp adetime 12 gün kala kanda bhcg yaptırdım ve sonuç 0.251 çıktı.adet günüme kadar ben de ümidimi kaybetmedim ama beklediğim günde adet görünce bütün ümitlerim suya düştü.çıkan sonuç 5'ten küçük olunca negatif oluyor..testi erken yapmak da insanı böyle strese sokuyor.en doğrusu beklenen adetin gecikmesi ama işte insan sabredemiyor..senin ümidini kırmak istemem,ama adet gününe kadar biraz daha sabretmeni tavsiye ederim..inşallah hepimiz en kısa zamanda (hayırlısıyla) güzel haberi alırız..
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar lütfen bana cevap yazarmısınız canım çok sıkılıyor lütfen yazın bana adet olmama 9 gün var kan testi yaptırdım beta-hcg 0.07 yazıyor bu ne demektir acaba hamilelik belirtisimi bu sonuc gecen ay yaptırdıgımda 0.01 cıkmıştı lütfen yardımcı olurmusunuz 0.07 yedi çıktığı için umutlanmammı gerekiyor yani arada 6 rakam oynuyor anlamıyorum bana yardımcı olun şimdiden tşkr allah razı olsun.
merhaba canım. Beta-hcg.gen 0,07 çıkmış. bu bir hamilelik belirtisi değil. beta hcg hormonu hamile kaldığın zaman salgılanan bi hormon ve bu hormon hamile kalmışsan eğer 5,00 ve daha yukarısı olması gerekiyor. geçen ay 0,01 çıkmış olabilir. bu ay ise sadece 0,5 artmış. bu çok küçük bi artış. kendini ümitlendirme boşuna ve sabırlı ol. adet günün geçmeden hamilelik testi yapma bidaha. Sabırlı ol. Rabbim ol dedikten sonra neler olmazki. sonuçta verecekte, alacakta olan o. yapacağın tek şey sabır ve dua ile Allahtan dilemek. adet günleri düşünüp kendini stresede sokma. bende bekliyorum sabırla hemde bir yıldır. ilk başlarda bende adet günüm gelmeden testler yaptım binbir umutla. her seferinde negatifi gördüm. negatif gördüğüm halde daha bebek yerleşmemiştir. ondan negatiftir diye kandırdım kendimi. insan inanmak istemiyor biliyorum ama sabret. tek çaresi bu. ve belkide hiç bebeğin olmayacaktır. ama sen sınavda olduğumuzu sakınunutma ve sabret. rabbim gönlümüze göre verir inşallah.[/QU
çok güzel şeyler yazmışsın çok tşkr ederim doğru söylüyorsun rabbim nasib ederse olur işte elde olmuyor düşünmeden edemiyorum bunalıma soktum kendimi dün yine test yaptırdım bebek yine yok 5 günüm kaldı adet olmama olsaydı sanırım kan testinde çıkardı demekki yok tabi allahtan umut kesilmez kurban olduğum allah beni ve benim gibi istiyen tüm kadınlara sana anneliği nasib etsin allahım seninde yüzünü güldürsün ben çok takıyorum nasıl kurtulacam takıntıdan bilmiyorum allah hayırlısını versin :Saruboceq: dua ediyorum elden bişe gelmiyor canım.
merhaba...
siteye yarım saat kadar önce üye oldum çünki moralim çok bozuk ağlıyorum....senağlama...35 yaşındayım 2. evliliğimi yaptım önceki evliliğimden benim 1 oğlum eşiminde 2 kızı var 10 ay oldu ortak bebeğimiz olmadı doktora gittik herşey normal çıktı ama yaştan dolayı aşılama yapmayı uygun gördüler.28 inde aşılama yapıldı bugün adet günüm ama olmadım...meraktan gittim eczaneye test yaptırdım negatif çıktııııııı................:çok üzgünüm:
acaba test yanlış çıkmış olabilirmi...umutlarım suyamı düşecek şimdi
çok güzel şeyler yazmışsın çok tşkr ederim doğru söylüyorsun rabbim nasib ederse olur işte elde olmuyor düşünmeden edemiyorum bunalıma soktum kendimi dün yine test yaptırdım bebek yine yok 5 günüm kaldı adet olmama olsaydı sanırım kan testinde çıkardı demekki yok tabi allahtan umut kesilmez kurban olduğum allah beni ve benim gibi istiyen tüm kadınlara sana anneliği nasib etsin allahım seninde yüzünü güldürsün ben çok takıyorum nasıl kurtulacam takıntıdan bilmiyorum allah hayırlısını versin :Saruboceq: dua ediyorum elden bişe gelmiyor canım.
Vebru'cum iyiyim canım sağolasın. Sen nasılsın. Adet oldum diye moralini bozma sakın. bide bebekle ilgili çok şeyler okuma. işte neden bebeğim olmuyor diye site site dolaşma, Ha bu arada sende yada eşinde bi sorun varmı, ne kadar süredir evlisin, ne zamandır bebek istiyorsunuz.
Canım, korkma, anladığım kadarıyla sende prolaktin yüksekliği var. prolaktin hormonu süt salgılama hormonu demektir. ve proloktin hormonu salgıladığın sürece hamile kalamazsın. (tıp böyle diyor yani Allah bilir tabiki.) sen bi endokronoloji uzmanına görükmelisin mutlaka. Ben ilk zamanlarda çok araştırdım ondan biliyorum. Hatta doktor bana göğsünden süt yada akıntı geliyormu demişti yok demiştim. yinede prolaktin hormonu testi istedi normal çıkmıştı. Bende merak edip araştırmıştım internetten meğer süt hormonuyla alakalıymış ve hamile kalmayı önlüyormuş. hani derlerya emzirirken hamile kalınmaz diye işte bu prolaktin hormonunun yüksek olması yüzünden o. Dediğim gibi korkma hemen bi endokronoli doktoruna git. Ve şunu unutma internette çok araştırma yaptığın için kendini hamile gibi hissediyorsun. çünkü üstüne adet görme felan diye bişey var onları araştırıp duruyorsun. sana tavsiyem internette böyle bebek ile ilgili yerlere yazmaktan vazgeç. Başka şeylerle ilgilen. Kendimden bildiğim için yardım etmeye çalışıyorum. buraya yazdıkça ve araştırdıkça psikolojin bozulcak iyice. Bak şuandan itibaren bi daha bebek ile ilgili olan bölümlere girmiyeceğim diye söz ver kendine ve başka sitelere gir hemen
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim-----------------4 HAZıRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZıRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZıRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZıRAN hihoyyyt
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
bsbırkin-------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- GECıKME 2 GÜN hihoyyyt
HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım sizin gibi bebek isteyenlerdenim.. ben yaklaşık 1 buçuk yıldır istiyorum ama olmadı eşimde varikosel çıktı bir ay önce ameliyat oldu bilmiyorum acelemi ediyorum ama yarın adet günüğm inş olmam:çok üzgünüm:
kırmızılar gelmesin inşaallah bebişin gelsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
meraba canım nasılsın ?