Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarrr yaa ben çok doluyumm yaa evhan hep senin yüzünden o yazıyı okuttun bana gözümün önüne sen geldinn çok duygusallaştımm RABBİM HEPİMİZE TEZ ZAMANDA O GÜZEL HABERİ EŞİMİZE VERMEMİZİ NASİP ETSİNNN BENDE DÜŞÜK OLAN BEBİŞİMİN HABERŞİNİ ALDIĞIMIZDA Kİ EŞİMİN YÜZÜNDEKİ İFADEYİ UNUTAMIYORUMM AKLIMA GELDİKÇE GÖZLERİMM DOLUYOO SANKİ O GÜNLERİ GÖREBİLMEK İÇİN YAŞIYORUMM

EVET CANIMM AMA BEN 47 KİLOYUM VE BEBEĞİM VARKEN HABERİM YOKTU VE HALI FALAN ÇIRPTIMM YANİİ TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAH TAN düşünce yapmamam gerektiğini anladımm o yüzden dikkat ediyorumm etmem lasım seninde etmen lasımm evet RABBİM ömür vermemiş belki ama ömrü varsa yaşar diyede tedbirsiz davranmamak gerekirr

selammm kızlar ben gekdimm
samsunda ailemin yanındayım
sizler nasılsınız

hoş geldinn canımm nasılsınn

efnanımm ya sayfaları okumadım noldu ya neden duygulandınızki banada söyleyinnn çatlarım bakınn

canımm sen yokken masum pisi ,leyuzenin hamiş kaberini aldıkk masum adetine 5 günkala idrardan silik olarak gördü kantesti yaptırmış pozitiff
sayfa 1180 de evhanın yazısı var uzun onu okudum ve duygulandım canımm çünkü evhanda aynı durumda yanii adeti geçti ama hala belirtileri hamile olduğunu gösteriyoo

evet canım okudum şimdi bende yazıyı kimse bişey yazmayınca baktım bende.çok sevindim hhamiş haberlerine inş rabbim bizlerede veriri.evhanın yazısınada çok duygulandım yaa ben napmış öyle

selam kıslar merhaba bile diemedim.ateş olayını yeni öğrendimde bi değerlendirin dedim.bu arada perşembe günü işe başlıyorummmm

dur gitme ateşim. sabah 37.22 şimdide 37,34 nasıl ?

ateş süperrr valla ne ateşlisin öylee adet tarihin e kaç gün var hamiş olabilirsin ama sabah yataktan kalkmadann ölçümleri dikkate al sanırım oda 37.2 yanii tutmuş olabilir

efnancım sen ateşini ölçüomusun

canımm çok düzensiz ölçüyorum ama nasıl olduğunu tam olarak biliyorumm istersen anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…