Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

TAMAM CANIM ÇOK SAOL YA İYİKİ VARSIN opuyorumnanaktan
ne demek arkadaşım çok istiyorum buradaki herkeste inşallah bebiş vardır yada olur senin gecikmen benimki gibi olmasın inşallah geç döllenmiştir yaşadıklarını çok iyi anlıyorum adet olamamak ve testlerin negatif çıkması çok sinir bozucu ama bi umudun geç döllenme ve sende epey belirti var bende yoktu

Selam kızlar ya yazdıklarımız gitmiş hep böyle oluyor artık Bu arada benim kırmızılar gelmedi daha eşime test aldııryorum yapıcam bakalım eğer yarına kadar olmazsam bu sefer sabahda yapıcam siz ne dersiniz?

evhannnn beni çok üzdün yaaa benim adet tarihim yakın yaa heralde çok duygusallaşmaya başladımm ondan gözlerim dolduu canımm inşallah sende de geç döllenme vardırr ve bize hayırlı haberle dönersin doktora ne zaman gidicektinn

aminn canımm aminnn

slm kızlar ben geldima.sa.sa.s

selamm canımm nasılsınn?

selammm kızlar bne geldimm işleri yoluna koydumm haa bu ara ben görümceme söyledimm korunmadığımızı ve sağolsunlarr yatak yorgan kaldırtmıyorlarr banaaa dün bide perde falan taktıkk bana taktırmadılarr sağolsunlarr ama günlük işlerimi yapıyorumm kızlarr diyorum sakınan göze çöp batar diyee belki var belki yok ama bu sefer tedbirliyimm

Ya kızlar o nasıl yazıydı ağlattınız beni,insan vücudu çok karmaşık kimin başına ne geleceği belli değil Kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan hepiniz burdasınız ama

gecen ay cok sakındım kendimi olmadı bu ay saldım valla bir düğüne gittik giydiğim topuğu görmeniz lzmdı.halay basıydım yani bugun leyyuzyle konustuk eğer o bebeğin doğacağı vrsa yiyecek ekmegi varsa 100kilod tasısanız bişi olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…