Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ellerine sağlık canım kızlara ve bize bi faydası dokunur ay silikte neydi acaba hamilemiyim gibi sorularımıza cvp olucak valla

ya kızlar benim adet ağrılarım vardı bayağı hemde ama şimdi ağrılar hafifledi arada yokluyor onun dışında göğüslerim ağrıyor ama kasıklarımdaki batmalar yok artık acaba hamilemiyimdir anlamadım ne doğru dürüst adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
birde netteki hesaplayıcıya göre yarın adet olmam gerekiyor benim hesabıma göre 19unda geçen ayda erken olunca bu ay hesap kitap karıştı ne yapsam ki

canımm yaa belirtilerrr baya hamilelik kaç gündür var bunlarr eğer beklenmeyen adetten bayaa önce başladıysa kesin hamilellik varr ama sen ssabret ben adetten 2 gün önce test yapıcamm eğer varsa çıkar diye düşünüyorumm yoksada çıkmaz eğer geç döllenmede varsa zaten 2 gün sonra adet günüm olucakk böylcede olmazsa o gn de öğrenirim

kızlar ben gidip tekrar test alacağım eczanedn gelir gelmez açarım 15 dakkaya gelirim zaten merak ettiğim için duramadım

Kızlar aşk olsun moralim çok bozuk sizle dertleşeyim dedim bişey demiyorsunuz:KK43:(

inşallah canım hamileyimdir kızlar testlerden biri mehtabın kine benzemiyormu hani yatay falan diyordu ya ben onun testi görmemiştim ama anlattıklarına göre diyorum ayy zaten rüyalarıma giriyor test yapıyorum hep pembe oluyor t bölümükaydirigubbakcemile3

inşallh bebişin habercisidirr rüyann rüyalarda malum olrmuşş

ellerine sağlık canım kızlara ve bize bi faydası dokunur ay silikte neydi acaba hamilemiyim gibi sorularımıza cvp olucak valla

canımm bnede daha önce bakmıştımm ama sen dediğin için kopyalam yapıştır yaptımm senin ellerine sağlık yanii ha barada yayınlamak istediğin bişi olursa şu şekilde yap
alıntı yap tüm yazıların üzerini ctrl A ile işaretle farenin sağ tuşuyla kopyala de nerey göndereceksen cevap kısmına yapışrır de gönder ok mi?

Kızlar aşk olsun moralim çok bozuk sizle dertleşeyim dedim bişey demiyorsunuz:KK43:(

canımsın sen kafanı takma ve bence erkenden dert etme eğer doğruysa neden geçen sene fark etmedii bence bu doktorda bi gariplik var başkasına görünmeden üzme kendini hem varsada rabbim öyle uygun görmüş de unutma rabbim kuluna kaldıramıca derdi vermezmişş hem sana hamile kalamazsın dememişkii sadece geç kalırsın demiş bak hiç bir sorunu olmayanla bile geç kalabiliyo hatta hiç kalamayanlarda var o yüzden kendinden kötü durumlarda olanları düşün ve üzme kendini ok mi?

ya canım senin dr eşinden önce ben dövsem olur mu yazdım ama kaçırmışsın sen o dr değiştir bi dr un söylemesiyle hemen moralini bozma onlar söylüyor ama yanlışlık yapanda çok bence sen moralini bozma hemen başka dr araştırıp ona git boşuna canını sıkıyorsun banada neler dediler ama en son bişeyim yokmuş hemen inanma derim

gönül mehtabın testi bunlar gibi değildi sankii mehtabın artı şeklinde olmayan testlerdendi ikiside yatay olması gerekirken biri yatay biri dikey çıkmışş haa geçmişi okudun mu bilmem evhandada çıkı aynısı ama ikiside bozuk testmiş

eflal özel hastanede mi oldun yoksa devlettemi devlettekiler pek ilgilenmezler özeldekilerde fazla para almak için herşeyi diyebilirler tabii istisnalarda vardırr

inşallh bebişin habercisidirr rüyann rüyalarda malum olrmuşş

canımm bnede daha önce bakmıştımm ama sen dediğin için kopyalam yapıştır yaptımm senin ellerine sağlık yanii ha barada yayınlamak istediğin bişi olursa şu şekilde yap
alıntı yap tüm yazıların üzerini ctrl A ile işaretle farenin sağ tuşuyla kopyala de nerey göndereceksen cevap kısmına yapışrır de gönder ok mi?

canım saol denedim ama bende var bi gariplik o zaman sırnaşık şey

canım rüyalarımda daha öncede gördüm ama olmadı bilmiyorum ben hemen etkileniyorum ondan heralde

belirtiler hamilelik belirtisi demişsin o kadar karın ağrısı çekip( adet olacakmış gibi ) hamile olma ihtimalim var mı sence bu arada belirtiler 10gündür var canım

gönül mehtabın testi bunlar gibi değildi sankii mehtabın artı şeklinde olmayan testlerdendi ikiside yatay olması gerekirken biri yatay biri dikey çıkmışş haa geçmişi okudun mu bilmem evhandada çıkı aynısı ama ikiside bozuk testmiş

anladım canım ben testi buraya koyduunda yoktum görmedim anlatılana göre demiştim ama demekki değilmiş ya bizde testleri 2şer tane alalım yapacağımız zaman güldük başımıza gelicek galiba bozuk testlerkaydirigubbakcemile3

canım saol denedim ama bende var bi gariplik o zaman sırnaşık şey

canım rüyalarımda daha öncede gördüm ama olmadı bilmiyorum ben hemen etkileniyorum ondan heralde

belirtiler hamilelik belirtisi demişsin o kadar karın ağrısı çekip( adet olacakmış gibi ) hamile olma ihtimalim var mı sence bu arada belirtiler 10gündür var canım

canımm valla 10 gündür varsa müthişş bişi kesin tutmuşturr o zman ateşin kaç çıkıyo bu aralar sabah yataktan kalkmadan ölçtüklerinn

eflal özel hastanede mi oldun yoksa devlettemi devlettekiler pek ilgilenmezler özeldekilerde fazla para almak için herşeyi diyebilirler tabii istisnalarda vardırr

Devlet canım eşimin çalıştığı hastane,özel hastane yeni açıldı buraya bayan kadındoğumcu yoktu ama yeni bir tane olacak onu bekliyorum işe başlasa hemen gidicem.

gönüll yaa benimde 9 gün kaldı adet tarihine aaaaaama tık yokk gibii bide benim düşükten sonra ne göğüsüm ağrır oldu nede karnımm ben sanırım adette olsam hamilede olsam bişi hissedemicemm düşükten önce adet olucam zaman hep göğüslerimm ağrır karnım ağrırdı çünkü

Devlet canım eşimin çalıştığı hastane,özel hastane yeni açıldı buraya bayan kadındoğumcu yoktu ama yeni bir tane olacak onu bekliyorum işe başlasa hemen gidicem.

peki devlette başka bayan doktor yok mu kii inşallah herşey yolundadır sen merak etme ha bu ara tanıdıklarına sor bakalım o sana saçmalayan doktor hakkında güzel düşünenler var mı?

X