Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canımm valla 10 gündür varsa müthişş bişi kesin tutmuşturr o zman ateşin kaç çıkıyo bu aralar sabah yataktan kalkmadan ölçtüklerinn

Canım bu ateş olayı nasıl oluyor..Kaç olması gerekiyor eğer hamişsen,biliyor musun..
Ben akşam ölçtüm 36,9 çıktı..
Sabah yataktan kalkınca ölçtüm klimalı ortamda yatıyoruz bu etkiler mi bilmiyorum 36,6 çıktı.. Kaç olması gerekir ki..

Ben çıkmamış sandımm yazdıklarım, moralim çok bozuk dünden beri perişanım hayattan bağım koptu sanki ya rahim tersliği doğuştanmış ve bu kadın beni geçensenede muayene etti nasıl söylemez, bende kistde vardı o da büyümüş kan verdim iyi huylumu diye bakıcaklar bugün sonucu alıp göstericem o kadına, eşim çok kızıyor doktora eşimde hastanede çalışıyor başı belaya girecek diye korkuyorum doktorun yanına gidip tartışacaktı,gitmek istediğim doktor özel hastanede başlıycak işe onu bekliyorum gider gitmez ne gerekiyorsa yaptırıcam o kadar üzgünüm ki biliyordum bende bir tuhaflık olduğunu:KK43:(

canım hiç endişelenme herşeyin tedavisi var şimdi.Banada demişleri rahimde şekil bozuklugu var diye laporoskopi oldum ben orda hiç bişey çıkmadı bozukluk falan yokmuş doktorun bilgili olması çok önemli tek doktorla kalma böle durumda hiç moralinide bozma bende çok kötü olmuştum ama şimdi düşünüyorum boşuna üzülmüşüm.

Canım bu ateş olayı nasıl oluyor..Kaç olması gerekiyor eğer hamişsen,biliyor musun..
Ben akşam ölçtüm 36,9 çıktı..
Sabah yataktan kalkınca ölçtüm klimalı ortamda yatıyoruz bu etkiler mi bilmiyorum 36,6 çıktı.. Kaç olması gerekir ki..

canıımm önemli olan sabah ateşi ama çok önemli bi olay değil bence hamile olup olmadığını anlamak içinn çünküü yumurtlama gününü hesaplamaya yardım ediyomuş yumurtlama yanii yumutlama günü ateş yükseliyo adetekadar yüksek adet olunca düşüyo düşmezse hamilesin demek oluyo yanii illaki adet gününü bekliceksin bu yüzden bi anlamı yok bence ama hamişlere bakıyorumda ateşleri hep sabah 36.9 dan yüksek

Ay kızlar bu sitede benim doktor hakkında yorum yapmışlar bende şimdi endişelendim pek memnun değiller ama ben şimdiye kadar çok memnun kaldım hayırlısı

efnanım benim ateş ara ara 36.8 36.9 değişiyor ara ara 37 ve 37.4 arası gidip geliyor ama bu ateş bende geçen ayda 37.2 falandı ama o gün adet oldum olur olmazda 35.5 36.6 arası oldu hep
zaten dünde ateş ölçeri kırdım aman iyi oldu kafayı bunlarla bozdum zaten dedim kendi kendime

bu arada senin bişey hissetmemen daha iyi canım kafan sürekli bununla meşgul olmaz ben şimdi acaba adet olucam ondan mı hamilemiyim ondan mı diye düşünüp duruyorum yarın hayırlısıyla olmazsam ümitlerim artıcak bakalım

Son düzenleme:
canıımm önemli olan sabah ateşi ama çok önemli bi olay değil bence hamile olup olmadığını anlamak içinn çünküü yumurtlama gününü hesaplamaya yardım ediyomuş yumurtlama yanii yumutlama günü ateş yükseliyo adetekadar yüksek adet olunca düşüyo düşmezse hamilesin demek oluyo yanii illaki adet gününü bekliceksin bu yüzden bi anlamı yok bence ama hamişlere bakıyorumda ateşleri hep sabah 36.9 dan yüksek

Anladım canım sağol..
O zaman bu teze bakılarak denilebilir ki, ben hamiş değilim..Çünkü benim ateşim düşük çıktı...Teşekkürler bilgi için.

Sorma canım, eşim beni psikiyatra götürmeyi düşünüyor...30 tane test aldım,bu ay zaten başladık çalışmalara..Her gün test yapıyorum,her gün negatifi görüyorum,ama ne hikmetse umudumu yitirmiyorum...

helal sana umudunu yitirme zatenn canımmm rabbim nasip ederse olur zatenn dimi ama adetten 3 gün önceden başla teste yazık kociş iflas bayrağını çekmesin

Sorma canım, eşim beni psikiyatra götürmeyi düşünüyor...30 tane test aldım,bu ay zaten başladık çalışmalara..Her gün test yapıyorum,her gün negatifi görüyorum,ama ne hikmetse umudumu yitirmiyorum...

:):):) kız bari son günlerinde yap böylece biraz aklından çıkmış olur hergün test yapinca daha çok strese girersin

peki devlette başka bayan doktor yok mu kii inşallah herşey yolundadır sen merak etme ha bu ara tanıdıklarına sor bakalım o sana saçmalayan doktor hakkında güzel düşünenler var mı?

Canım paragöz muayenehanesine çağıranlardan yani ama artık muayanehaneler kapatılıyor bu ay son neyin peşinde,diğer bayan doktorda izinde izinden sonrada özel hastaneye geçiyor zaten,ilk başta buna gittim değiştirmeye niyetlenincede diğerini bulamadım herşey aleyhime işliyor sanki,isyan etmek istemiyorum haşa ama ruh halimde iyi değil zaten benim bir cilt hastalığım var ve yıllardır bunun sıkıntısını yaşıyorum dua ederken hep Allahım evlat hasretiyle sınama diye ettim ama Rabbim bana bu derdide layık gördü kulum sen daha olmadın diyor sanki,hayırlısı ama zaten eşimle sorunlarımız çoğaldı üstünede bu gelince çok sarsıldım,dün eşime dedim biz anlaşamıyoruz birbirimizi kırıp duruyoruz benim çocuğumda olmayacak en iyisi ayarılalım kendine istediğin gibi bir eş bul diye eşimde tamam ama bir daha evleneceğimimi sanıyorsun dedi,beni çok seviyor eğer çocuğum olmazsa ona bunu yaşatmaya ne hakkım var çocukları çok seviyor.

X