Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

inşallh canımm benimm gitmez canımm az kaldı dimi gününe nasılsınn belirti var mıı bak bende korunmayı bırktımm geçmişi okuduysan

evet canımm ben okudum gittiğini sana abuk subuk şeyler söylemişş canımmbence o doktoru bırakkk başkasına gitt bakalım beşkası ne dicekk

ay evet okudum canım çok sevindim hadi inşallah bebişin gelirdi annesiyle o güzel topraklara gitmeyi nasip eder allahım,
dün tüm gün burdaydım giriş yapamadım ama tüm geçmişi okudum akşamda tümden gitti site
eflalım bende katılıyorum efnana bence dr kesin değişitir

Ben de aynen dün misafirlerim gider gitmez ben neti açtım ama giremedim sinir oldum eskidende böylemiydi yoksa ben geldikten sonra mi böyle oldu

canımm son günlerde böyle ondan öncesinde yoktu bence site yoğunluktan çöküyoo kıslarr maşallah çok güzel paylaşım alanı

ay evet okudum canım çok sevindim hadi inşallah bebişin gelirdi annesiyle o güzel topraklara gitmeyi nasip eder allahım,
dün tüm gün burdaydım giriş yapamadım ama tüm geçmişi okudum akşamda tümden gitti site
eflalım bende katılıyorum efnana bence dr kesin değişitir

aminn inşallahhh hayırlı olsun canım eğer hayırlı değilse rabbim geciktirsin diyorumm o yüzden rabbim hayırlısını versinn bu ara ben doktoruma danışmadan bıraktımm korunmayı kesin kızar bana ama napımm tutarsa vardır hayır tutmazsada vardır bi hayır diyorumm

ya kızlar benim adet ağrılarım vardı bayağı hemde ama şimdi ağrılar hafifledi arada yokluyor onun dışında göğüslerim ağrıyor ama kasıklarımdaki batmalar yok artık acaba hamilemiyimdir anlamadım ne doğru dürüst adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
birde netteki hesaplayıcıya göre yarın adet olmam gerekiyor benim hesabıma göre 19unda geçen ayda erken olunca bu ay hesap kitap karıştı ne yapsam ki

616cu5.jpg

●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•

6152bu9.jpg

72207ai1.jpg

25ahlqujz1.jpg

25ahmd1wc4.jpg

1001809axq8.jpg

1003091yc8.jpg

061106test1pmwf0.jpg

bf424b86ox0.jpg

bfptq5.jpg

kızlarrr bakınn

efnanım allahım ne eylerse güzel eyler en güzelini düşünüyorsun vardır bundada bir hayır ama sen olumlu düşün ben bu ay öyle yaptım bakalım inşallah vardır

positivetestyo7.jpg

●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•● •●•●• ●•●•●•

postiveskh6.jpg

pregn1dp1.jpg

targetqg3.jpg

testbl0.jpg

tststv6.jpg

●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•● •●•●• ●•●•●•​

devamı

ya kızlar benim adet ağrılarım vardı bayağı hemde ama şimdi ağrılar hafifledi arada yokluyor onun dışında göğüslerim ağrıyor ama kasıklarımdaki batmalar yok artık acaba hamilemiyimdir anlamadım ne doğru dürüst adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
birde netteki hesaplayıcıya göre yarın adet olmam gerekiyor benim hesabıma göre 19unda geçen ayda erken olunca bu ay hesap kitap karıştı ne yapsam ki

canım biraz daha bekle istersen 19 una doğru test yaparsın olmazsa :))inşşallah hamişsindir caımm her şey gönlünce olsun

canım ya şu ovulasyondan sonraki 10 11 12 ve 13.günlerinkinide yüklesene ben yapamadım o zaman silikte olsa hepimizin bişeyler çıkması lazım

İnşallah hamilesindir canım.

positivetestyo7.jpg

postiveskh6.jpg

pregn1dp1.jpg

targetqg3.jpg

testbl0.jpg

tststv6.jpg

●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•●•● •●•●• ●•●•●•​

devamıı

Bende korunmayı bıraktığım ilk ay 3 gün önce oldum daha sonra normel düzene döndü bende nete hesap yapıyorum hiç şimdiye kadar tutmadı kendi hesabını kendin yap derim

inşallah canım hamileyimdir kızlar testlerden biri mehtabın kine benzemiyormu hani yatay falan diyordu ya ben onun testi görmemiştim ama anlattıklarına göre diyorum ayy zaten rüyalarıma giriyor test yapıyorum hep pembe oluyor t bölümükaydirigubbakcemile3

evet canımm ben okudum gittiğini sana abuk subuk şeyler söylemişş canımmbence o doktoru bırakkk başkasına gitt bakalım beşkası ne dicekk

Ben çıkmamış sandımm yazdıklarım, moralim çok bozuk dünden beri perişanım hayattan bağım koptu sanki ya rahim tersliği doğuştanmış ve bu kadın beni geçensenede muayene etti nasıl söylemez, bende kistde vardı o da büyümüş kan verdim iyi huylumu diye bakıcaklar bugün sonucu alıp göstericem o kadına, eşim çok kızıyor doktora eşimde hastanede çalışıyor başı belaya girecek diye korkuyorum doktorun yanına gidip tartışacaktı,gitmek istediğim doktor özel hastanede başlıycak işe onu bekliyorum gider gitmez ne gerekiyorsa yaptırıcam o kadar üzgünüm ki biliyordum bende bir tuhaflık olduğunu:KK43:(

Evet gelelim bu resimlere
Gördüğünüz resimlerde 10-11-12 DPO açılımının Türkçe'si
Ovulasyondan sonraki gündür

pict0124qn7.jpg

1. Test ovulasyondan sonra 11. gün yapılmıştır

pict0128ev9.jpg

2. Test ovulasyondan sonra 12. gün yapılmıştır

pict01271gj3.jpg

3. Test ovulasyondan sonra 13. gün yapılmıştır

pict0137sa4.jpg

ayy buda devamıı

Bende korunmayı bıraktığım ilk ay 3 gün önce oldum daha sonra normel düzene döndü bende nete hesap yapıyorum hiç şimdiye kadar tutmadı kendi hesabını kendin yap derim

haklısın canım bende geçen ay 5 gün önce oldum bu ay o yüzden emin olamıyorum

bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:

sonypics111de3.jpg

Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:

a10-16tests.jpg

buda sonnn

X