Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya kızlar bu arada yeni bi topik buldum bi bakın çok faydalı sizinle paylaşacaktım resimleri ama yapamadım pozitif idrar testi örnekleri başlık ismi mutlaka bakın

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

:nazar:sweeddrop ve ceylin:nazar: sizi tebrik ediyorum inşallah o tatlı bebişleriizi sağlıkla kucağınızada alırsınız

tşk ederim gönülcüm ama kan testi yaptırmadım kesin değil ama birazdan gidip idrar testi alıp tekrar yapacağım

kociş işten geldi kahvaltı yaptıkk nete oturduumm sizi görebildiğime çok mutlu oldumm kıslarrr

efnanım kaç zamandır giremedim valla ben de bir özledim ki sizi anlatamam kaç gündürde sitede sorun vardı neydi dün öyle sitenin hali renk falan da gitmiş artık bişiy olmaz inşallahda sizden ayrı kalmam

Günaydın kızlar dün site bozuktu ben bişeyler yazdım ama çıkmamış dün doktora gitmiştim.

ya kızlar bu arada yeni bi topik buldum bi bakın çok faydalı sizinle paylaşacaktım resimleri ama yapamadım pozitif idrar testi örnekleri başlık ismi mutlaka bakın

Ben baktım faydalı bilgiler gerçekten tavsiye ederim bende.Ama bende o ikinci çizgi silikte olsa hiç çıkmadı:KK43:((

tşk ederim gönülcüm ama kan testi yaptırmadım kesin değil ama birazdan gidip idrar testi alıp tekrar yapacağım

canım yazdığım topiğe bakmadan yapma derim ya mehtabın testi gibi tetler bile var bir inceleyinkızlar bu arada ovulasyondan sonra 11 12 ve 13. günler hemen çıkıyormuş çok şaşırdım
canım inşallah iyice netleşir 2.çizgide güzel bi halay çekeriz artık

efnanım kaç zamandır giremedim valla ben de bir özledim ki sizi anlatamam kaç gündürde sitede sorun vardı neydi dün öyle sitenin hali renk falan da gitmiş artık bişiy olmaz inşallahda sizden ayrı kalmam

inşallh canımm benimm gitmez canımm az kaldı dimi gününe nasılsınn belirti var mıı bak bende korunmayı bırktımm geçmişi okuduysan

Günaydın kızlar dün site bozuktu ben bişeyler yazdım ama çıkmamış dün doktora gitmiştim.

evet canımm ben okudum gittiğini sana abuk subuk şeyler söylemişş canımmbence o doktoru bırakkk başkasına gitt bakalım beşkası ne dicekk

canım yazdığım topiğe bakmadan yapma derim ya mehtabın testi gibi tetler bile var bir inceleyinkızlar bu arada ovulasyondan sonra 11 12 ve 13. günler hemen çıkıyormuş çok şaşırdım
canım inşallah iyice netleşir 2.çizgide güzel bi halay çekeriz artık

inş canım inş senin durumlar nasıl

X