Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ahh bu erkeklerrr anlayamıyorum kadınlar bu konuda çok iiyi hissederlerr ee tabii sonunda duydu dimii

ahh bu erkeklerrr anlayamıyorum kadınlar bu konuda çok iiyi hissederlerr ee tabii sonunda duydu dimii

aynen aklinialirimsmile . ben çıkıyorum arkadaşlar kafayı kaldırabilirsem akşam girerim yine, özellikle doktora giden arkadaşları çok merak ediyorum. kendinize iyi bakın. benim için de dua edin. olumunekankayizsmile

erkeklerin öyle şokta hallerini görmek çok güzel oluyo aklinialirimsmile

dimi ben eşimi düşünüyorum nasıl tepki verecek ama önce testi birine daha gösterip öyle vermeyi düşünüyorum ufak bir notla bereber ne dersiniz kızlarrrrr
kızlar ayıca adetime yakın tatlı krizine girerdim bir kutu çikolatayı bitirdiğimi bilirim 2 günde ama şimdi canım istemiyor ve ondan içime doğdu

o ne biçim söz öyle evhancığım ne demek sizide rahatsız ettim aşk olsun ne için buradayız biz anlatsak sen rahatsızmı olursun arkadaşım içine bizi dökmeyeceksinde kime dökeceksin 2-3 gün daha dayan kan testi yaptırırsın en tez zamanda bebişin gelir sanada herşeyde bi hayır vardır canım benimvereliniortak
merhaba kızlarrr teste şimdi bakıyorumda 2. çizgi daha belirgin

hadi bakalım bide kan testi yaptırırsın inşallah oda pozitif çıkarda listemiz kabarır kaydirigubbakcemile2

:Kızlar hastaneye gittim.Burda sabah yaptırabilrsin dediler.Merkez hastaneye gitim.
Orda verdim.Yarın öğleden sonra belli olacak.
Ya bugün kasık batmalarını ciddi olarak hissediyorum.
İnş gecikme bebktendir.

slm kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli? ceylincim kesinleştimi?
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor
:Kızlar hastaneye gittim.Burda sabah yaptırabilrsin dediler.Merkez hastaneye gitim.
Orda verdim.Yarın öğleden sonra belli olacak.
Ya bugün kasık batmalarını ciddi olarak hissediyorum.
İnş gecikme bebktendir.

inşallah bebiş vardır canım yarını dört gözle bekleyecez

kızlarr ben kaçıyorum eşime yemek hazırlayayım gelecek olduu
candass canımm yarına kadar nasıl sabredeceğiz bilmem ama tek hayırlı güzel haber olsunda biz bekleriz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…