ben de test yaptım biraz silik çıktı, bikaç saat sonra eşime anlatacağım. bi gelsene diye çağırdım, kayınvalidem duymasın diye. yazık hemen gelince regl mi oldun diye sordu. ben de testi verdim. tabi ilk defa görüyo nolduğunu da bilmiyo, anlattım ilk başta pek anlamadı, pasif pasif dolandı ama zaten pek beklemiyorduk biz bu ay. sonra diyo, resmi ağızdan duymam lazım.resmi ağız da doktor oluyo tabi kaydirigubbakcemile3
ne kadar zamandır kullanıyosun pekibende yemek arasında alıorum zaten ilk kullandığımdada yapmıştı 1 hafta snr alıştı vücudum geçmişti bulantılarım biraz aradan snr tkr başladım ilaca ve yine başladı bulantılarım
ahh bu erkeklerrr anlayamıyorum kadınlar bu konuda çok iiyi hissederlerr ee tabii sonunda duydu dimii
erkeklerin öyle şokta hallerini görmek çok güzel oluyo aklinialirimsmilecanım yaaa eşin çok şaşırmış vallaaaaakaydirigubbakcemile3
ne kadar zamandır kullanıyosun peki
erkeklerin öyle şokta hallerini görmek çok güzel oluyo aklinialirimsmile
umarım bu denemende olur canım :ecrin_bebek:benim bu ay 3 oluo klomen tedavisi ama glukofeni 2. kez kullanışım
candasss yazmış kıslar ben gördüm ama kendisi söylesin size diye yazmıyorum size
canım nerde gördün ya meraktan çatlıcam şimdi 5 gün gecikmişti onun çünkü
umarım bu denemende olur canım :ecrin_bebek:
o ne biçim söz öyle evhancığım ne demek sizide rahatsız ettim aşk olsun ne için buradayız biz anlatsak sen rahatsızmı olursun arkadaşım içine bizi dökmeyeceksinde kime dökeceksin 2-3 gün daha dayan kan testi yaptırırsın en tez zamanda bebişin gelir sanada herşeyde bi hayır vardır canım benimvereliniortakKızlar ben 28 günde bir adet oluyorum normalde yani dün olmam lazımdı aslında ama ben her ihtimale karşı 15 ini bekleyeyim dedim ondan canım çok sıkıldı ya neyse sizidee rahatsız ettim ve sıktım kendi derdimle kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben çıktım kızlar gerçekten moralim bozuldu çok hepiniz kendinize iyi bakın kendimi bukadar kaptırdığım için kızıyorum kendime neyse bye
merhaba kızlarrr teste şimdi bakıyorumda 2. çizgi daha belirgin
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyorslm kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli? ceylincim kesinleştimi?
:Kızlar hastaneye gittim.Burda sabah yaptırabilrsin dediler.Merkez hastaneye gitim.
Orda verdim.Yarın öğleden sonra belli olacak.
Ya bugün kasık batmalarını ciddi olarak hissediyorum.
İnş gecikme bebktendir.
slm kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli? ceylincim kesinleştimi?