Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar benim test hani varya yatay bide çizgi çıkmıştı yataylığı gitmiş ikinci çizgi gözüküyo şimdi gözüme takıldı eşimde yarın gidip tahlil yaptırıcaz diyo

:Kızlar hastaneye gittim.Burda sabah yaptırabilrsin dediler.Merkez hastaneye gitim.
Orda verdim.Yarın öğleden sonra belli olacak.
Ya bugün kasık batmalarını ciddi olarak hissediyorum.
İnş gecikme bebktendir.

AYYY İNŞALLAH BEBEK VARDIR TATLIM YA

o ne biçim söz öyle evhancığım ne demek sizide rahatsız ettim aşk olsun ne için buradayız biz anlatsak sen rahatsızmı olursun arkadaşım içine bizi dökmeyeceksinde kime dökeceksin 2-3 gün daha dayan kan testi yaptırırsın en tez zamanda bebişin gelir sanada herşeyde bi hayır vardır canım benimvereliniortak

BİLİYORUM CANIM YA NE BİLEYİM SANKİ DEVAMLI KENDİ KONUMDA SİZDEN YARDIM İSTEYİP DURDUM ONDAN YANİ

Kızlar benim test hani varya yatay bide çizgi çıkmıştı yataylığı gitmiş ikinci çizgi gözüküyo şimdi gözüme takıldı eşimde yarın gidip tahlil yaptırıcaz diyo

ay kıs yaptırda nolur yaz bizee en iyi kararı siz bilirsiniz tabii canım seni çok ii anlıyorumm inşalah hadi bak iice heyecanlandımm bak benim hesaba gööre sat 15 haziran ve 28 gün siklus bugündeadet olmazsan yarın yaptır testti aslında 28 güne göre senin adet tarinin bugün

canm inşallah vardır.Allah ım gönlüne göre versin.hayırlıs olsun..güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy ne güzel yaaaa çifter çifter alıcas güzel haberleriiiii

canım arkadaşlarım düşünüpte sorduğunuz için çok teşekkür ederim. hamilelik birhayli yorucu birşeymiş bulantılar son sürat devam hele birde sıcaklarla boğuşunca dahada kötü oluyor. şimdide ayağa kalkınca baş dönmesi ve göz kararması başladı. onun haricinde ağrılar ara ara devam ediyor kasıklarımda ve adet ağrılarıda dahil tabi

ay ben çıkamıcam mı ne bundad ebru gelmiş bakın eğer kocişten azar yersem sizden bilirim haaa

ay kıs yaptırda nolur yaz bizee en iyi kararı siz bilirsiniz tabii canım seni çok ii anlıyorumm inşalah hadi bak iice heyecanlandımm bak benim hesaba gööre sat 15 haziran ve 28 gün siklus bugündeadet olmazsan yarın yaptır testti aslında 28 güne göre senin adet tarinin bugün

demi canım eşimde öyle dedi bu böyle testle olcak iş değil diyo sana demiştim ya ilk defa bukadar çok istiyo diye ondan o istiyo diye ben daha çok istemeye başladım yoksa bukadar üstelemez bukadar test bile yapmazdım canım ya yarın öğlen belli olur sabah yaptırırsak canım

canım arkadaşlarım düşünüpte sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Hamilelik birhayli yorucu birşeymiş bulantılar son sürat devam hele birde sıcaklarla boğuşunca dahada kötü oluyor. şimdide ayağa kalkınca baş dönmesi ve göz kararması başladı. Onun haricinde ağrılar ara ara devam ediyor kasıklarımda ve adet ağrılarıda dahil tabi

canım benim ya kıyamam sana sıcaklardan daha kötü oluyosundur canım benim ya dikkat edin kendinize o burdaki teyzelerinin bitanesi

hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor

inşallah bebiş vardır canım yarını dört gözle bekleyecez
Canım inş ya :)
Valla nasıl bekliycem bilmiyorumki.
sizde benle beraber aynı stresi çekiyosunuz zaten :KK43:
İnş güzel haberler olur bakalım.
kızlarr ben kaçıyorum eşime yemek hazırlayayım gelecek olduu
candass canımm yarına kadar nasıl sabredeceğiz bilmem ama tek hayırlı güzel haber olsunda biz bekleriz canımm
valla bilmiyorumki efnanim nasıl sabretcez :) :KK43:
İnş hayır olur :)
Canım benim :)Ay ne güzel bi gün hatta ne güzel bi hafta hafta.
Hep bebiş haberleri duyduk.
İnş herkese inş banada hepimizide nasip olur.
yarın beraber vercez haberleri ozaman :)

AYYY İNŞALLAH BEBEK VARDIR TATLIM YA

BİLİYORUM CANIM YA NE BİLEYİM SANKİ DEVAMLI KENDİ KONUMDA SİZDEN YARDIM İSTEYİP DURDUM ONDAN YANİ
İnş canım ya :)

canım arkadaşlarım düşünüpte sorduğunuz için çok teşekkür ederim. hamilelik birhayli yorucu birşeymiş bulantılar son sürat devam hele birde sıcaklarla boğuşunca dahada kötü oluyor. şimdide ayağa kalkınca baş dönmesi ve göz kararması başladı. onun haricinde ağrılar ara ara devam ediyor kasıklarımda ve adet ağrılarıda dahil tabi

İnş arkadaşım.İnş hepimiz bu güzelliklere kavuşuruz inş.

canım benim ya kıyamam sana sıcaklardan daha kötü oluyosundur canım benim ya dikkat edin kendinize o burdaki teyzelerinin bitanesi

cnm yaaaa çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız valla o kadar mutlu ediyosunuz ki her türlü olumsuzluğu silip atıyor. umarım hepiniz bu aşamalara gelirsinizde bu seferde ben sizlere telkinler verip mutlu ederim. çok dua ediyorum hepiniz için

X