Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar ben 28 günde bir adet oluyorum normalde yani dün olmam lazımdı aslında ama ben her ihtimale karşı 15 ini bekleyeyim dedim ondan canım çok sıkıldı ya neyse sizidee rahatsız ettim ve sıktım kendi derdimle kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben çıktım kızlar gerçekten moralim bozuldu çok hepiniz kendinize iyi bakın kendimi bukadar kaptırdığım için kızıyorum kendime neyse bye
sıkma arkadaşım canını. hayırlısı olsun diyoruz ya hep demekki buymuş hayırlı olan. hem şuan için hiçbirşey kesin değil ki senin için. belki de hamilesin boşuna stres yapıyorsun ???

Kızlar ben 28 günde bir adet oluyorum normalde yani dün olmam lazımdı aslında ama ben her ihtimale karşı 15 ini bekleyeyim dedim ondan canım çok sıkıldı ya neyse sizidee rahatsız ettim ve sıktım kendi derdimle kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben çıktım kızlar gerçekten moralim bozuldu çok hepiniz kendinize iyi bakın kendimi bukadar kaptırdığım için kızıyorum kendime neyse bye

evhan bozma moralini canım hem sen idrar testi yaptın normalde en az bi hafta geçsin diolar idrar testi için ve rahatsız felan ettiğin yok burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz canımsevincimizde üzüntümüzde hepimizin ortak yaşıoruz herşeyi

bozma moralini daha 1 gün geçmiş belli olmazki.Hem bu ay olmassa inşallah öbür ay olur hayırlı saglıklı olsunda öbür ay olsun.Benim altımdaki komşumda çok istiyodu bebegi olsun diye,hep olsun olsun diyodu hamile şimdi 5 aylık ama sakat olma ihtimali varmış:KK43:((Bebek isterken çok dikkatli konuşmak lazım.Hayırlı ve saglıklısını istemek lazım Allahtan.Zaten Allah biliyo verecegi zamanı sabretmek lazım.

hayır canım aksine bu ilaçlar kilo kaybettiriomuş ki öle midem bulandığı için bişi yiyemiom sendemi pkolusun

hayır ben pkolu degilim.Rahim kanallarım uzun benim bide endometrik odaklar var 1.derece.Ben klomen kullandım hiç mide bulantısı yapmadı bende.

hayır ben pkolu degilim.Rahim kanallarım uzun benim bide endometrik odaklar var 1.derece.Ben klomen kullandım hiç mide bulantısı yapmadı bende.

klomen yapmıo canım glukofen yapıo normalde şeker ilacı ama yumurta güçlendirmesi için inferfilitede veriolar

kızlar benim moral 0 ın altında ben çıkıyoprum ok kendinize iyi bakın

kızlar ben 28 günde bir adet oluyorum normalde yani dün olmam lazımdı aslında ama ben her ihtimale karşı 15 ini bekleyeyim dedim ondan canım çok sıkıldı ya neyse sizidee rahatsız ettim ve sıktım kendi derdimle kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben çıktım kızlar gerçekten moralim bozuldu çok hepiniz kendinize iyi bakın kendimi bukadar kaptırdığım için kızıyorum kendime neyse bye

evhan canım bak biz seninle dertleşmek için burdayız nerden çıkarıyon sıkıyom sizi falan diyee eğer öyle düşünürsen inan çok üzülürüm senin derdin bizim derdimiz canım benim ama umudunu yitirme bak sen hamişsen bebk strese dayanamaz bencede çık şimdi netten uzak kal ve kafandan atmaya çalış ok mi biz sen kafanı rahatlatana kadar burdayız candasın ve ebrunun durumları için akşam gel öğren ve çık şu iki gün dha sabret oldumu sana kıyamam ben

merhaba kızlarrr teste şimdi bakıyorumda 2. çizgi daha belirgin

CANIMM SEN HAMİLESİN BENCE EŞİNE GÜZEL Bİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VER BEKLEME ARTIK TEBRİKLERRRR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞSAĞLİM KUCAĞINIZA ALDIRSIN HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH :teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.

merhaba kızlarrr teste şimdi bakıyorumda 2. çizgi daha belirgin

canım benim çok sevindimmm inşallah kopkoyu bir çizgi olur 2.çizgi.Ama sen yinede benim yaptığımı yapıp kimseye haber verme sakın.Kan testini yaptır ondan sonra açıkla.Beklemeye gerek yok bence kan testi için 2.çizgi varsa yaptır rahatla :))) bizde rahatlayalım sevinelim hepp beraber kaç gündür meraktan öldüm olcakmı diyee inşallahhh olucakkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::içelim::içelim::nazar::nazar:

Kıslarr içim darlınca en çok heyecan bastığı anda en çok sevdiğim işi yapıyorum neyimi üflüyorum derin derin nefes alıyorum rahatlıoyrumm sizde en bunalımlı anlarınızda en sevdiğiniz işi yapın rahatlayınn

Ceylinn herksin yorumu farklı farklı gördüğün gibi en ii kararı sen verirsin kalbinin sesini dinle doğru olanı yap derim ama umudunu yitirme her geçen gün dahadaa netleşecek çizgi emin ol

ya benimki ilaçtan glokefen kullanıorum oda acayip mide bulantısı yapıo vücut alışana kadar daha öncede muadilini kullanmıştım

slm canım benim dr de ilacini önerdi bana hiç bir sorun olmayanlara deniyomuş tutanda varmış perşembe şeker yüklemesi falan tahlillerden sonra bende başlıycam araştırdım biraz kilo kaybi ve bulantı yapıyomuş yemek arasında alınması bulantıyı azaltıyomuş

ben de test yaptım biraz silik çıktı, bikaç saat sonra eşime anlatacağım. bi gelsene diye çağırdım, kayınvalidem duymasın diye. yazık hemen gelince regl mi oldun diye sordu. ben de testi verdim. tabi ilk defa görüyo nolduğunu da bilmiyo, anlattım ilk başta pek anlamadı, pasif pasif dolandı ama zaten pek beklemiyorduk biz bu ay. sonra diyo, resmi ağızdan duymam lazım.resmi ağız da doktor oluyo tabi kaydirigubbakcemile3

slm canım benim dr de ilacini önerdi bana hiç bir sorun olmayanlara deniyomuş tutanda varmış perşembe şeker yüklemesi falan tahlillerden sonra bende başlıycam araştırdım biraz kilo kaybi ve bulantı yapıyomuş yemek arasında alınması bulantıyı azaltıyomuş

bende yemek arasında alıorum zaten ilk kullandığımdada yapmıştı 1 hafta snr alıştı vücudum geçmişti bulantılarım biraz aradan snr tkr başladım ilaca ve yine başladı bulantılarım

X