Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte

anladımm valla mehtaba çok güldük ondan oluyo bunlarr dimii ayyy bende çok güldüm inşallah benimde başıma gelmez yaaa korktumm şimdi sende sakin ol ve 15ini bekle bence

besmele.gif

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN------------------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNANİM-------------------------------------1100:nazar:-------------------------------------6:nazar:
KMEHTAP-------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PİSİ---------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MELİSAX------------------------------ 25:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LİTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN----------------------------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYAAAA----------------------------100:nazar:----------------------------?::nazar:
DÖZTÜRK-------------------------------------------?:nazar:----------?nazar:
CANDAS------------------------------------------115:nazar:
TOPLAM-------------------------------1515--------------------------------------16

KIZLAR DUA LİSTEMİZ

Son düzenleme:
Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte

nasıl ya hiç anlamadım valla kızım ne iş bütün aksilikler seni bulmuş siyah çizgiler yatay çizgiler anlamadım gitti :uhm::uhm: bence daha fazla üstüne gitme :KK1:

Canımmm evhannım testin markası ne tesadüf benimkide aynı olmasın bi söylesene
canım buara sakın kan testi yaptırayım demi meraklanıpta oldu mu çünkü allah muhafaza değer düşük çıkar sonra yine beklesmiydim deme oldu mu?

evet kıs valla tabaklarını silip süpürdüler akşam yemekten sonra geldiler buna rağmenn hepsini yediler şop oldum yazardım aslında ne yaptım ama valla artık dikkat etmek lasım hamişler var aramızda
haa bu ara senin gibi tatlının yokluğu hissedilmez mi hiç canımm

evet canım baksana hamile olmadığım halde benim bile canım çekiyorsaaaa kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım o senin tatlılığın olumunekankayizsmile

kızlar benden bugünlük bu kadar şekerleeeerrrr biraz yatıyım diyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz opuyorumnanaktan

X