- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
yatay çizgi mi bilmiyorumkismileYok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatay çizgi mi bilmiyorumkismileYok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inş
kaydirigubbakcemile3 ah kıyamam karpuz mu çekti canınkaydirigubbakcemile3
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25 ----------------------------------1
EFNANİM-------------------------------------1100-------------------------------------6
KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------
MASUM PİSİ---------------------------- ---------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------- -----------------------------------5
REYANN----------------------------------- -------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA------------------------------- --------------------------------- 1
GNL06----------------------------------- -------------------------------------
MAYAAAA----------------------------100----------------------------?:
DÖZTÜRK-------------------------------------------?----------?nazar:
CANDAS------------------------------------------115
TOPLAM-------------------------------1515--------------------------------------16
KIZLAR DUA LİSTEMİZ
Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
gerçekten ya, eşimi arayayım bari alsın, bi de eve gidebilsem mesaiye 1,5 saat var.
çook geçmiş olsun sbr cım dikkat et kendine cnm bu havalarda
evet kıs valla tabaklarını silip süpürdüler akşam yemekten sonra geldiler buna rağmenn hepsini yediler şop oldum yazardım aslında ne yaptım ama valla artık dikkat etmek lasım hamişler var aramızda
haa bu ara senin gibi tatlının yokluğu hissedilmez mi hiç canımm
kızlar çok midem bulanıo ya
Evet maya eksik varsa söyleyin diye son sayfaya yazmıştım zatenn
kızlar çok midem bulanıo ya
hayırdır inşallah tutmuştur inşallahh