Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet ya kızlar gizlemek istesemde çok heyecanlıyım ya acaba varmı bebiş yokmu benim içimde bi his vr diyo ama bilmiyomki

evet ya kızlar gizlemek istesemde çok heyecanlıyım ya acaba varmı bebiş yokmu benim içimde bi his vr diyo ama bilmiyomki

ay bu hissi bir yerlerden tanıyorum sanki bende çok emindim kendimden sonra hüsrana uğradım
ama inşallah sende vardır canım arkadaşım dualarım seninle az kaldı inşallah güzel haberi verirsin bize

inşallah tatlım ya bakalım bu sefer eşim benden daha çok istiyo bilmiyomki herşey ALLAHTAN

YA adetime 10 gun war sabah dediğim gibi atesimi ölçtüm yataktan kalkmadan dil altından 37.1di ama az önce kan geldi azıcık ama yani böle toz pembe peceteye cok ayakta kaldım yoruldum bugun ama karnım kasıklarm cok ağrıo cok midem bulanıo ve cok gazım war her an adet olacakmısım gibi sancı cekiorm sağ arar ara sol kasığımda cıldırmak üzereyim anlatamammmm

Hayırdır inşallah canım ya daha 10 gün var diyon ama benimde kafam karıştı bak şimdi

Canım sıkma canını inşallah bebiş vardır belki yerleşme kanamasıdır

Bu ağrılar yüzünden çıldırmak üzereyim göğüslerimden aşağısı tutmuyor şuan da bile yatarak cevap yazıyorum telefondan internete giriyorum da

ayyyyy inşallah yerleşme kanamasıdır heycanlandım vallaha kızkaydirigubbakcemile2

cuma günü adet günümdü, o gün adet görmedim cumartesi sabah kendim test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm, tatildeydik dün akşam geldik. bugün de kan testi yaptırdım 452.25 çıktı, hamileyim çok şükür zemuszemus . ama yine de keseyi görebilmek için perşembe gününü beklememiz lazımmış. perşembe saat 10da randevum var inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…