Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sen test yapmışmıydın canım? 2gün geçmiş günün mide bulantısı olabilir tabiki her bünyede daha değişik[/QUOTE]

TEST YAPMADIM BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLİYECEGİM GEÇEN AYDA BİRAZ DENGESİZLİK OLMUŞTU İNŞ. SİZE PAZARTESİ GÜZEL HABERLER VERİRİM

evhancım nasılsın cnm durumlar nasıl varmı bişiler dünden beri

canım hala aynı bilgisayara göre bugün olmam lazım ama tık yok ben benim kitabımı beklicem 15 ini yani sabah ilk idrarla test yaptım bişey çıkmadı anlamadım gitti ya şuan akıntım var beyaz bide karın ağrısı gaz bakalım ne olacak hayırlısı

selam kızlar ben geldim
netim gidip geliyorda
efnanım nolmuş bu forma böyle geri gelmiş eski düzen galibanoluyoki anlamadım yani

hoş geldin malisa bende kaç gündür seni soruyorum her gün gelirdi bişemi oldu acaba dedim naber nasıl gidiyor varmı bi gelişme

aaa bu arada sbr de dönmüş tatilden sanırım sayfalar çoğalmış hepsini okumam mümkün deil şöyle bir göz atıyorum,hoşgeldin sbr cimmmm,nasıl geçti tatilin bakalım.

hoş geldin malisa bende kaç gündür seni soruyorum her gün gelirdi bişemi oldu acaba dedim naber nasıl gidiyor varmı bi gelişme

canımmm canımsın ya çok tşk valla sende sormasan kimsenin sorucağı yok yani bilemicem,valla mehtapcım göğüslerim şiş ve acıyo ağrıyo kasıklarıma batma oluyo,bugünde belim başladı bilmiyorum yani,sen nasılsın cnm adet oldunmu..inş,düzelmişsindir cnm yaa.

canım hala aynı bilgisayara göre bugün olmam lazım ama tık yok ben benim kitabımı beklicem 15 ini yani sabah ilk idrarla test yaptım bişey çıkmadı anlamadım gitti ya şuan akıntım var beyaz bide karın ağrısı gaz bakalım ne olacak hayırlısı

ozaman sende bekle benim gibi canım 15.de beraber yaparız haberleride peş peşe veririz okeyy

canımmm canımsın ya çok tşk valla sende sormasan kimsenin sorucağı yok yani bilemicem,valla mehtapcım göğüslerim şiş ve acıyo ağrıyo kasıklarıma batma oluyo,bugünde belim başladı bilmiyorum yani,sen nasılsın cnm adet oldunmu..inş,düzelmişsindir cnm yaa.
yok canım adet falan olamadım cumartesi farlutala başladım o günde kahve akıntım geldi dünde vardı bugün geçti bişe yok artık herhalde 2hafta sonra adet olurum
kızlra ben çıktım kendinize ii bakınn öpüyorumm byee

tamam canım görüşürüz

Iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum mesai bitti yarın görüşmek dilegiyle kib. Allah ettiginiz tüm duaları kabul etsin

X