Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Hayırlısı bu imiş bitanem.. İnşallah diğer ay bebiş haberlerini alırız...

Rabbim ne zaman nasip ederse artık iltihaptan tedavi olursam daha kolay olur inşallah çokta üzülmedim çünki kilo fazlam var diyetteydim böylece biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum

doktordaki ebe 1-2 haftalık hamilesin diyor ama benim bildiğim kadarıyla 450 değeri 4-5 haftalığa denk geliyo

canım çok sevindim ya sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerde dua et olurmu canım meleğinle birlikte :Saruboceq: buarada sen evet 5 haftalık falan hamilesin canım

kızlar ben çıkıyorum şimdilik girebilirsem sonra girerim yine bakalım hadi iyi akşamlar size öptüm çok

canım hoş geldin... Benim adetime 1 hafta kala yada 10 gün kala kasık batmalarım olmuştu aynı zamanda beline vuruyorsa hamile olma ihtimalinvar canım senin adetine kaçgün var zaten o kasık ağrısı farklı bi ağrı adet ağrısı gibi değil araara batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…