- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma günü adet günümdü, o gün adet görmedim cumartesi sabah kendim test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm, tatildeydik dün akşam geldik. bugün de kan testi yaptırdım 452.25 çıktı, hamileyim çok şükür zemuszemus . ama yine de keseyi görebilmek için perşembe gününü beklememiz lazımmış. perşembe saat 10da randevum var inşallah herşey yolunda gider
Ayy canım ya allah bebeğini sana bagislasin inşallah darısıda bizlereohaoldumsmile
Ceylin33 sen ne yaptın bu arada son testin nasıl çıktı
Senin kritik gün yarın dimi ceylin33 bu arada senin ismin neydi
Herseke selam,
Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...
Figen canım inşallah senin için çok dua edicem inşallah bebeğin gelir sen güzel haberini ver ama ben yinede kan testi üzerinde duruyorum tabi yinede kendini çok kaptırma bak benim 3ay hala yok senin daha ilk ayın
slm kızlar ben geldim ikratu benimde babam mersin anamurlu hala amcamlar falan orda oturuyorlar
aaa bu arada sbr de dönmüş tatilden sanırım sayfalar çoğalmış hepsini okumam mümkün deil şöyle bir göz atıyorum,hoşgeldin sbr cimmmm,nasıl geçti tatilin bakalım.
Esrarsoy sen ne yaptın canım.. o kadar çok sayfa birikmiş ki 2 akşamda hepsini okuyamadım.. Umarım güzel haberler vardır..