Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cuma günü adet günümdü, o gün adet görmedim cumartesi sabah kendim test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm, tatildeydik dün akşam geldik. bugün de kan testi yaptırdım 452.25 çıktı, hamileyim çok şükür zemuszemus . ama yine de keseyi görebilmek için perşembe gününü beklememiz lazımmış. perşembe saat 10da randevum var inşallah herşey yolunda gider

Ayy canım ya allah bebeğini sana bagislasin inşallah darısıda bizlereohaoldumsmile:nazar:

Herseke selam,

Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...

Herseke selam,

Araniza yeni katildim...tek basima bu isin icinden cikamadim nette tarama yaparken ulastim bu foruma hemen uye oldum ve aranizdayim...yaklasik 6 aydir deniyoruz esimle bir turlu olmadi bu sebeple gecen hafta asilama yaptirdim..3 yumurtam vardi asilama yapildi ve bende sizler gibi adetimin gecikmesini bekliyorum...ancak tabi kafam surekli orda acaba oldumu olmadimi diye?yaklasik 3 gundur zaman zaman yumrutaliklarimda sanci oluyor ve belimde hafif bir agri..sizce eger hamileysem bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi bilemedim?eger icinizde tecrube eden varsa paylasirsaniz cok sevinirim..tum isteyenlerin en kisa zamanda muradlarina ermelerini diliyorum...

Canım regle kaç gün var bir sorunun mu vardı genelde 1sene korunmasız olmazsa aşılama yapılırmış bildiğim kadar dilerim ki muradına sende kavuşursun canım

Figen canım inşallah senin için çok dua edicem inşallah bebeğin gelir sen güzel haberini ver ama ben yinede kan testi üzerinde duruyorum tabi yinede kendini çok kaptırma bak benim 3ay hala yok senin daha ilk ayın

Figen canım inşallah senin için çok dua edicem inşallah bebeğin gelir sen güzel haberini ver ama ben yinede kan testi üzerinde duruyorum tabi yinede kendini çok kaptırma bak benim 3ay hala yok senin daha ilk ayın

evet canım ilk ay sorun yok kendimi kaptırmıyorum kendimi hayatım ..

Hadi inşallah figenciğim sen pko'lu olduğunu söylemiştin dimi tedavi oldunmu yanlış bilmiyorsam regl düzensizliği oluyordu dimi

İyi akşamlar kızlar.. Ceylin33 merhaba.. Ne güzel aynı memleketten olmak.. Canım inş olumlu sonuçlar alırsın.. Ben de bu ay bekliyorum.. Dua ediyorum hep..

slm kızlar ben geldim ikratu benimde babam mersin anamurlu hala amcamlar falan orda oturuyorlar

Esrarsoy sen ne yaptın canım.. o kadar çok sayfa birikmiş ki 2 akşamda hepsini okuyamadım.. Umarım güzel haberler vardır..

aaa bu arada sbr de dönmüş tatilden sanırım sayfalar çoğalmış hepsini okumam mümkün deil şöyle bir göz atıyorum,hoşgeldin sbr cimmmm,nasıl geçti tatilin bakalım.

hoşbulduk canım döndüm ama seninle denk gelemedik canım çok hastayım bu arada yarın sabah doktora gidicem bakalım zatürre demesinden korkuyorum

X