Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya

gerçektenmi canım ya bunu hiç bilmiyodum bak sen nerden duydun canım[/quote]

canımbende okudum akıntı olayını

masalal hamile değilmiydi ne oldu kötü bişey mi oldu yoksa

canım evet düşük yapmış allah yardımcısı olsun

canım yaa zaten hep öyle olur hamilelikte sen kesin hamilesin merak etme gözün aydın olsun demek düşer bize artık gözün aydın tebriklerr:teytey::teytey:

allahım inş. Hamileyimdir şimdi daha da merek etmeye başladım yaaaa allahım sen hepimizin yardımcısı ol

Mehtap bazılarının adı iki kere kayıtlı benimde mesela adım hem üstte hem altta onları sil istersen

allahım inş. Hamileyimdir şimdi daha da merek etmeye başladım yaaaa allahım sen hepimizin yardımcısı ol

valla çok sabırlıyöışın helal sana benim adetime daha 11 gün var tutmasalar bugünden test yapıcamm okadar heyecanlıyım düşün yanii bence sen öğren eşine söyleme

canım ya çok üzüldüm şimdi geçmiş olsun masalal bundada vardır bir hayır canım üzülme dicem ama diyemiyorum çünkü seni anlıyorum ne kadar üzülme desende insana herkes yaşadığı acıyı kendi bilir üzülür çok geçmiş olsun

Afr aslında eşinden saklama ben çok korkarım işim rast gitmez diye anneme ve eşime nezaman yalan söylesem işim rast gitmezdi

Kızlarr poğaça bi kabardı kiii he zaman kabarsın diye uğraşırım şimdide çok oldu sanırım diye endişeleniyorumm

ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya

GERÇEKTENMİ CANIM YA BUNU HİÇ BİLMİYODUM BAK SEN NERDEN DUYDUN CANIM[/QUOTE]

canım benim ilk hamileliğimde akıntım oluyordu çok yani çoğu kadında hamileyken oluyormuş doktorum demişti beyaz ve kokusuz bide kaşıntı olmadığı sürece korkulacak bişey yok demişti inşallah hamilesindir canım benim bu ayda olmadı ağustosu beklicez artık

ya o bendede oldu canım cumartesi yazmıştım ya hatta sana farlutala başladım diye kahve akıntı geldi dünde vardı ama bugün yok bi an sevindim kendiliğimden adet olacam diye ama yok gene bişe ilaca devam
canım sana bi adet düzenleyici hap ismi vermiştim galiba demi ben? onu muhakkak sor doktoruna gidince ihmal etme bende gidince soracam onunla hamile kalan çok olmuş bi araştır istersen nette
cyclo progynova

tamam cnm unutmazsam sorarım benim adetim soğan kürüyle oldu sanırımiçiodumya 7,gün geldi akıntı bence sende dene

canım yaa tabum ne demek
Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem olmuştu ama riskim yoktu.
5 gün geçsinde yapayım diyorum.Belki onun gibi bir gecikmedir diye.
Ama bi farkla bu ay riskim değil risklerim var.
Canım kaçtane alayım salatı tefriciye.
Afr aslında eşinden saklama ben çok korkarım işim rast gitmez diye anneme ve eşime nezaman yalan söylesem işim rast gitmezdi

Bende eşime yalan söyleyecem.Tabi eğer regl oldunmu derse ama adamın bu ayda sormayası tuttu :)

Kızlarr poğaça bi kabardı kiii he zaman kabarsın diye uğraşırım şimdide çok oldu sanırım diye endişeleniyorumm

kız göndersene bana da aşkolsun valla burda hasta bir insan var yani 3 gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama öyle bir demişsin ki canım çekti valla

kızlar beklemek ne kadar zor ya bende bekliyorum bakalım ben 28günde bir adet oluyorum kızlar geçen ay 15 haziranda hastalandım sizce 15 temmuzu beklicem yoksa 12 temmuzumu bi yardımcı olun bana ya

12 temmuz da olursun 28 günde bi adet oluyosan benimde öle olur .

Candas canım tefriciyede sınır yok kaç okuyabilirsen oku okuduk ça yaz bize evhan ekliyo listeyii

Candas canım sen hamileysen bizim umudumuz dahada çok artacak emin ol ben eşimle birlikte olduktan 1 saat sırt üstü yatıyorum çünkü

gerçektenmi canım ya bunu hiç bilmiyodum bak sen nerden duydun canım
bende akıntı olayını melisadan duymuştum sonra nette araştırdım
ha bu arada melisadan niye ses soluk çıkmıyor neredeeeeee

Mehtap bazılarının adı iki kere kayıtlı benimde mesela adım hem üstte hem altta onları sil istersen

kızlar hamile listesini kim düzenliyor benim 4 ağustos yazdım ama düzelmemiş

yanlış yapmışım demekki neyse kızlar şu an çok yoğunum ama elden geçireceğim söz hem şu çok eskilerden haber yok ne yapsak ya

Kızlar pasta yapıyorum ama çok kolay bi tuzlu pasta tarifine ihtiyacım var çabuk yapılabilen malzemesi az olan bilen var mı?

X