Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ama sen bekle bence sabretmeye çalışş çünkü geç döllenmede olabilir benim 4 gün geçtiğinde adetim 70 çıkmıştı çünkü demekki adetimden 1 gün önce değerler artmaya başlamış

canım tekrar yaptım testi ama tek çizgi çıktı canım günüm geçsin acele etmeyeceğim bekleyeceğim bakalım :saruboceq::saruboceq::saruboceq:

adet günün kaçtı canımm

gerçektende mmutlu oluyr insan arkadaşlarının mutluluğuyla.
Inş diyorum hepimiz için canım..

inşallah canım evet mutluluk paylaşıldıkça artıyo gerçekten

Canım çarşamba 2 ise, perşembe4,cuma 8,cumartesi16,pazar 32,pazartesi 64 çıkar eğer döllenme geç olmamışsa

efnanim 13 temmuz canım yani yarın bakalım beklemedeyimm ama tekrar bakıyorum teste çok çok az silik çizgi oluşmaya başladı

Canım çarşamba 2 ise, perşembe4,cuma 8,cumartesi16,pazar 32,pazartesi 64 çıkar eğer döllenme geç olmamışsa
hıımm tamam şimdi anladım canım ya kafam durdu inan artık

efnanim 13 temmuz canım yani yarın bakalım beklemedeyimm ama tekrar bakıyorum teste çok çok az silik çizgi oluşmaya başladı

canım benimde senin gibi oluyo zamanı geçtikten sonra silikleşiyo testdede dikkate almayınız diyo anlamadım gitti bu işi ben ya

Yok kız morelim çok bozuk değil nasip işi bende böylece bir ay boyunca biraz daha zayıflarım testlerimi yapıp tedavimi olurum ama yinede bir burukluk oluyor

X