Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar beklemek ne kadar zor ya bende bekliyorum bakalım ben 28günde bir adet oluyorum kızlar geçen ay 15 haziranda hastalandım sizce 15 temmuzu beklicem yoksa 12 temmuzumu bi yardımcı olun bana ya

Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem oldu hiç ihtimalim yokken.5 gn tabusu var o geçsin öyle yapayım dedim.Belirtileri yazayım canım.

CANIM BEBİŞLER ZATEN HİÇ UMULMADIK ZAMANDA GELİRLER

Aslında bi belirti yok bile tam olarak.Çok nadir olarak ara ara kasık batması oldu.Ama dün hiç olmadı bile.
Uykum var çokça ama hep uykuya düşkündüm.Baş ağrısı çekiyorum son zamanlarda.Ama bu da bu ay biraz sıkıntılıydı bizim için ona bağlıyorum.Göğüste şişlik falanda yok.Herzamanki gibi.
Şuandada bel ağrısı arada bi karın ağrısı var.Regl olcam gibi sanki.Hatta ben regl olacağımı idrar yollarındaki sızıyla anlarım.Dün ve bugün o sızılar vardı.
İçimde bişey var gibide hissetmiyorumki.Yani sanki regl olcam, sanki sıradan bi gecikme ama benim regllerim çok düzenlidir.
28 günde olurum.Saati bile bellidir.1 saat bile gecikme yaşamadım.Şimdi bu gecikme şaşırttı.
Ama diyorum ya bebeğim var gibi bir histe yokki içimde.

hoş geldin canım nasılsın

iyiym cnm saol sen nasılsın ben test yaptın negatif cnm hasta oluorum ozmanohaoldumsmile ama hep leke şeklinde anlamadım nie böle oldu

CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOKTORA GİT BENCE

Selam arkadaşlar a.s.
Nasılsınız?

Kızlar adetimi 5 gün geçti.
Ama adet olcam gibide sanki.
Bugünde olmazsam yarın test yapcam sabahtan :KK43:
Ay çok stres oldum ya.
Varmı yokmu anlamadım gitti :KK43:

Hümeyra vardı beraber regl olcaktık.
O oldumu ki acaba.
hoşgeldin canım ya 5gün baya geçmiş test yapsana niye bizi meraklandırıyorsun
slm kızlar ben geldiiim
selam canım naber nasıl gidiyor
hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır

iyi deil mehtapcım yaa sinir oldum bu adet düzensizliğine... adet oluorum sanırım ama nasıl bişi anlamadım 5gündür kahverengi leke arada da pembe leke çook az az noluo anlamadım noluo cuma doktora gitcem bakalım sen naptın geldimi kırmızılar

Afr canım aslında öğrenipte gitmen daha mantıklı allah göstermesin işi olursa en azından tedbirini alır gidersin

kızlar ben geldim nasılsınız hepiniz var mı değişiklik hamile listemiz nasıl oldu hiç geçmişi okuyamadım dünde giremedim sitede bakım varmış sanırım ben adet oldum tarihi 4 ağustos yaparmısınız bide çok hasta oldum yaa o yüzden adet olmama dahi üzülemedim sanırım zatüreyim

hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır[/QUOTE]

VALLA EMİN DEGİLİM TEST TE YAPMADIM BİR HAFTA BEKLEYECEGİM AMA İNŞ. HAMİLEYİMDİR ALLAHIM SEN İSTEYEN HERKESE NASİP ET

hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır

VALLA EMİN DEGİLİM TEST TE YAPMADIM BİR HAFTA BEKLEYECEGİM AMA İNŞ. HAMİLEYİMDİR ALLAHIM SEN İSTEYEN HERKESE NASİP ET[/QUOTE]
canım bir hafat bekleme erken çıktığı zamanlarda oluyor ben 7 gün beklemeden yaptım çıktı iki kerede silik pozitif çıktı

Evhan canım bence regl falan hesaplama daha erken hemde çok erken benim umudum var senin adına inşallah hamilesin

CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOKTORA GİT BENCE
Canım hep umulmadık bir zamanda süprizimiz olsun diye dua ettim allaha.
İnş o süprizle beraber eşimde müjdeli haberler verir.
Hayır olur inş sonumuz.
hoşgeldin canım ya 5gün baya geçmiş test yapsana niye bizi meraklandırıyorsun
Canım 5 gün tabum var.Yarın kesin yapcam.İlk işte sizlerle paylaşmak olacak.
Allah yardımcımız olsun cümleten.

X