Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem oldu hiç ihtimalim yokken.5 gn tabusu var o geçsin öyle yapayım dedim.Belirtileri yazayım canım.
CANIM BEBİŞLER ZATEN HİÇ UMULMADIK ZAMANDA GELİRLER
Aslında bi belirti yok bile tam olarak.Çok nadir olarak ara ara kasık batması oldu.Ama dün hiç olmadı bile.
Uykum var çokça ama hep uykuya düşkündüm.Baş ağrısı çekiyorum son zamanlarda.Ama bu da bu ay biraz sıkıntılıydı bizim için ona bağlıyorum.Göğüste şişlik falanda yok.Herzamanki gibi.
Şuandada bel ağrısı arada bi karın ağrısı var.Regl olcam gibi sanki.Hatta ben regl olacağımı idrar yollarındaki sızıyla anlarım.Dün ve bugün o sızılar vardı.
İçimde bişey var gibide hissetmiyorumki.Yani sanki regl olcam, sanki sıradan bi gecikme ama benim regllerim çok düzenlidir.
28 günde olurum.Saati bile bellidir.1 saat bile gecikme yaşamadım.Şimdi bu gecikme şaşırttı.
Ama diyorum ya bebeğim var gibi bir histe yokki içimde.
hoş geldin canım nasılsın
iyiym cnm saol sen nasılsın ben test yaptın negatif cnm hasta oluorum ozmanohaoldumsmile ama hep leke şeklinde anlamadım nie böle oldu
CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOKTORA GİT BENCE
hoşgeldin canım ya 5gün baya geçmiş test yapsana niye bizi meraklandırıyorsunSelam arkadaşlar a.s.
Nasılsınız?
Kızlar adetimi 5 gün geçti.
Ama adet olcam gibide sanki.
Bugünde olmazsam yarın test yapcam sabahtan
Ay çok stres oldum ya.
Varmı yokmu anlamadım gitti
Hümeyra vardı beraber regl olcaktık.
O oldumu ki acaba.
selam canım naber nasıl gidiyorslm kızlar ben geldiiim
hoşgeldin canım inşallah bebişin vardırslm kızlar
CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOKTORA GİT BENCE
cuma günü gidicem canım inş. bakalım ne dicek
çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah:CüvCüv:canım çoook tebrik ederim çok güzel bi haber dur bi listeye düzelteyim senin adını hamiş olan yere alayım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :lepi:
canm teşekkür edrim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim sizlerede nasip etsin amin...Ay canım harbi bende çok sevindim canım allah hayırlı ve sağlıklı olmasını nasip etsin bebeğinizi size bağışların darısı başımıza
merhaba hepinize
hoşş geldin canımm
amin inşallah teşekkür ederim canımmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin... aminnn06bvn06 tebrikler cnm inş.sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini...
hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır
Canım hep umulmadık bir zamanda süprizimiz olsun diye dua ettim allaha.CANIM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOKTORA GİT BENCE
Canım 5 gün tabum var.Yarın kesin yapcam.İlk işte sizlerle paylaşmak olacak.hoşgeldin canım ya 5gün baya geçmiş test yapsana niye bizi meraklandırıyorsun