Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Candas canım tefriciyede sınır yok kaç okuyabilirsen oku okuduk ça yaz bize evhan ekliyo listeyii

Tamam canım okudukça yazarım ben size.
Candas canım sen hamileysen bizim umudumuz dahada çok artacak emin ol ben eşimle birlikte olduktan 1 saat sırt üstü yatıyorum çünkü

Canım inş umut olurum sizde güzle haberlerinizi verirsinz burda ya

Mehtapp melis87 işe başladı bıraktı sonra hiç girmiyo eskilerin mesajlarına bakalım hamiş var mı bakakılm eğer uzun süre girmiyolarsa silelim bence

bencede silelim arkadaşlar haziran ayının tarihlari var mesela girseler söylerlerdi bidaha girerlerse yine kaydedilir bence

evhancım neden kan testi ypmıyorsun 28 günde bir görüyorsan bugün olman lazım belki idrarda çıkmamıştır ama şimdi kan testi yaptırırsan kesin ne var ne yok çıkar sende strese girmessin canım

kızlar ben çıkıyorum biraz yatıyım çok yoruldum yine aslında hiç bişey yapmıyorum ama otururken bile yoruluyorum artık vücudum bişeylerin sinyalini veriyor sanki nefes almaktan bile aciz bedenim.....gece girebilirsem görüşürüz

kızlar ben çıkıyorum biraz yatıyım çok yoruldum yine aslında hiç bişey yapmıyorum ama otururken bile yoruluyorum artık vücudum bişeylerin sinyalini veriyor sanki nefes almaktan bile aciz bedenim.....gece girebilirsem görüşürüz

geçmiş olsun canım yat dinlen ben akşam yokum misafir var ama erken giderlerse girerim belki

evhancım neden kan testi ypmıyorsun 28 günde bir görüyorsan bugün olman lazım belki idrarda çıkmamıştır ama şimdi kan testi yaptırırsan kesin ne var ne yok çıkar sende strese girmessin canım

demi internette de 12 si çıkıyo bakalım ümitlenmekte istemiyom ya eşim ilk defa çok ümitlendi zaten bilmiyorum çok üzgünüm bekliyim bi 15 ini artık

demi internette de 12 si çıkıyo bakalım ümitlenmekte istemiyom ya eşim ilk defa çok ümitlendi zaten bilmiyorum çok üzgünüm bekliyim bi 15 ini artık

bence bekle canımm zaten kısa bi süre önce test yaptırdın değerin dah çok çıkması için bekle am aeğer bekleyemem dersen kendin yaptır kocişe söyleme sonuç pozitif olursa söylersin

Benim kociş çok kıskan tek başıma gidip test yaptıramam gelmeden buraya iki tane tes aldım şurda sabredeyim diyorum 2 3 gün daha

Benim kociş çok kıskan tek başıma gidip test yaptıramam gelmeden buraya iki tane tes aldım şurda sabredeyim diyorum 2 3 gün daha

en sağlam sonuç için bencede bir kaç gün sabır et öyle yap canım zaten yorulmuşsundur sürekli test yapmaktan bu ayda rahat bırak kendini inşallah daha güzel olur canım

Canım o halde bekle canım kıyamam sana seni çok ii anlıyorum ama 15 ine az kaldı birz daha sık dişini

Bende öyle yaıcam artık beklicem ayın 15 i olupta gelmezse hemen bi test yaıcam

Efnan cım dün hesaplamıştık ya senle bi daha hesaplayalımmı çarşamba değer 2< çıkmıştı sence bugün kaç olmalı

X