Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ben geldim nasılsınız hepiniz var mı değişiklik hamile listemiz nasıl oldu hiç geçmişi okuyamadım dünde giremedim sitede bakım varmış sanırım ben adet oldum tarihi 4 ağustos yaparmısınız bide çok hasta oldum yaa o yüzden adet olmama dahi üzülemedim sanırım zatüreyim

yerimm ben seniii nerelerdesin yaaa banene sen beni çok üzdün gönlümü al

Evhan canım bence regl falan hesaplama daha erken hemde çok erken benim umudum var senin adına inşallah hamilesin

canım inşallah ya ALLAH SÖYLETİYODUR UMARIM

kızlar ben geldim nasılsınız hepiniz var mı değişiklik hamile listemiz nasıl oldu hiç geçmişi okuyamadım dünde giremedim sitede bakım varmış sanırım ben adet oldum tarihi 4 ağustos yaparmısınız bide çok hasta oldum yaa o yüzden adet olmama dahi üzülemedim sanırım zatüreyim

CANIM MHOŞGELDİN ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ YA KIYAMAM SANA NE OLDU ÖYLE SANA YA TABİ GİRDİN DENİZLERE BAKMADIN KENDİNE DEMİ Bİ DR A GİT CANIM OLMAZSA

hoşbulduk canım nasılsın

bi yandan pasta yapıyorum bi yandan sizle konuşuyorum akşam misafir gelecek sen nasılsuın belirtiler var mı?

çok gezdin tabii hasta oldunn

hoşgeldin canım inşallah bebişin vardır

valla emin degilim test te yapmadım bir hafta bekleyecegim ama inş. Hamileyimdir allahım sen isteyen herkese nasip et[/quote]

canım yaa yaappp test çatlatma bizi eşine yine söyleme ama bize söyle öğrenelim öyle git

canım hep umulmadık bir zamanda süprizimiz olsun diye dua ettim allaha.
Inş o süprizle beraber eşimde müjdeli haberler verir.
Hayır olur inş sonumuz.

Canım 5 gün tabum var.yarın kesin yapcam.ilk işte sizlerle paylaşmak olacak.
Allah yardımcımız olsun cümleten.

canım yaa tabum ne demek

yerimm ben seniii nerelerdesin yaaa banene sen beni çok üzdün gönlümü al

canım tatildeydim ama pek yaramadı sanırım hastayım çok bu arada ben seni hiç üzermiyim canım arkadaşım olumunekankayizsmile sen neler yaptın görüşemedik ne zamandır canım

Afr canım aslında öğrenipte gitmen daha mantıklı allah göstermesin işi olursa en azından tedbirini alır gidersin

canım zaten elimden geldigince tedbirli olacagım ama eşim öyle birşey varsa kesinlikte yollamaz bende ablamın yanında olmayı çok istiyorum pazara kadar bekliyecegim birde sanki her an adet olacak mış gibi hissediyorum kendimi sürekli vc ye gidiyorum yok birşey bakalım bir hafta daha bekleyelim hayırlısı olsun

iyi deil mehtapcım yaa sinir oldum bu adet düzensizliğine... adet oluorum sanırım ama nasıl bişi anlamadım 5gündür kahverengi leke arada da pembe leke çook az az noluo anlamadım noluo cuma doktora gitcem bakalım sen naptın geldimi kırmızılar

ya o bendede oldu canım cumartesi yazmıştım ya hatta sana farlutala başladım diye kahve akıntı geldi dünde vardı ama bugün yok bi an sevindim kendiliğimden adet olacam diye ama yok gene bişe ilaca devam
canım sana bi adet düzenleyici hap ismi vermiştim galiba demi ben? onu muhakkak sor doktoruna gidince ihmal etme bende gidince soracam onunla hamile kalan çok olmuş bi araştır istersen nette
cyclo progynova

canım tatildeydim ama pek yaramadı sanırım hastayım çok bu arada ben seni hiç üzermiyim canım arkadaşım olumunekankayizsmile sen neler yaptın görüşemedik ne zamandır canım

canım bende korunmayı bıraktım bende heyecanla bekliyorum şimdi üzülmemin sebebi beni sensiz bırakman bayaa özledim tatile gittiğinide bilmiyodumm çok merak ettim nerde diye

CANIM MHOŞGELDİN ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ YA KIYAMAM SANA NE OLDU ÖYLE SANA YA TABİ GİRDİN DENİZLERE BAKMADIN KENDİNE DEMİ Bİ DR A GİT CANIM OLMAZSA[/QUOTE]

hoşbulduk canım ya bende geçen sene zatürre başlangıcı vardı zaten denizdede üşüttüm herhalde çok fena öksürük başladı öksürürken bayılıcak gibi oluyorum sanki nefes bile zor alıyorum sanırım ilerledi diye düşünüyorum bu hafta içi dokttora gidicem

Kızlar sabahtan beri bembeyaz akıntım var sizce ne bu şimdi adete 3 gün kala

canım zaten elimden geldigince tedbirli olacagım ama eşim öyle birşey varsa kesinlikte yollamaz bende ablamın yanında olmayı çok istiyorum pazara kadar bekliyecegim birde sanki her an adet olacak mış gibi hissediyorum kendimi sürekli vc ye gidiyorum yok birşey bakalım bir hafta daha bekleyelim hayırlısı olsun

CANIM YAA ZATEN HEP ÖYLE OLUR HAMİLELİKTE SEN KESİN HAMİLESİN MERAK ETME GÖZÜN AYDIN OLSUN DEMEK DÜŞER BİZE ARTIK GÖZÜN AYDIN TEBRİKLERR:teytey::teytey:

CANIM MHOŞGELDİN ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ YA KIYAMAM SANA NE OLDU ÖYLE SANA YA TABİ GİRDİN DENİZLERE BAKMADIN KENDİNE DEMİ Bİ DR A GİT CANIM OLMAZSA

hoşbulduk canım ya bende geçen sene zatürre başlangıcı vardı zaten denizdede üşüttüm herhalde çok fena öksürük başladı öksürürken bayılıcak gibi oluyorum sanki nefes bile zor alıyorum sanırım ilerledi diye düşünüyorum bu hafta içi dokttora gidicem[/QUOTE]

GİT TABİ CANIM YA İHMAL ETME NE OLUR ÇOOOOOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNE

geçmiş olsun canım neyse üzülme vardır herşeyde bi hayır inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız
Kızlar sabahtan beri bembeyaz akıntım var sizce ne bu şimdi adete 3 gün kala

ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya

canım bende korunmayı bıraktım bende heyecanla bekliyorum şimdi üzülmemin sebebi beni sensiz bırakman bayaa özledim tatile gittiğinide bilmiyodumm çok merak ettim nerde diye

çok sevindim canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis allahın izniyle en kısa zamanda efnan geliyor desene :KK1: sende annenin yanına gitmişsin herhalde canım haberim yoktu benimde şimdi bende annemlerin yanına gitmek istiyorum ama çok hastayım hep yatıyorum hatta eşim gelip beni pc başında görse şok geçirir adam herhalde bu halde hala yazışıyorsun ya bravo der

:Saruboceq:HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER:Saruboceq:

happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRANhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZhihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
esraersoy---------------------12 TEMMUZhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
sultan80-----------------------16 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
efnanim-----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 TEMMUZhihoyyyt
ikratu--------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
dejavu_one------------------24 TEMMUZhihoyyyt
tgba87-------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
funmak-------------------------26 TEMMUZhihoyyyt
Little angel------------------ 27 TEMMUZhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 TEMMUZhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
Humeyraa--------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
ymr el--------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZhihoyyyt
defesen------------------------5 AĞUSTOShihoyyyt
ipek999------------------------6 AĞUSTOShihoyyyt
reyyann-----------------------06 AĞUSTOShihoyyyt
ozlem64------------------------09 AĞUSTOShihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOShihoyyyt

Adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:1shok:

kmehtap-----------------------??????????fisfisfis
mayaaaa----------------------??????????fisfisfis

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER

efnanim ---------------- AĞUSTOS
tosti----------------------AĞUSTOS
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA
masallal---------------- AĞUSTOS

:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER (2 Cİ SAYFADIR):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar:

15. ASU 20-----------------------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRalkisalkisalkis
16.burcuwaa----------------------------------30 HAZİRAN TEBRİKLER AYIN SON SÜRPRİZİalkisalkisalkis
17. eylem sevcan --------------------------10 HAZİRANalkisalkisalkis
18. ebruaks----------------------------------- 05 TEMMUZ TEBRİKLER AYIN İLK SÜPRİZİalkisalkisalkis
19. 06bvn06----------------------------------- 09 TEMMUZ
alkisalkisalkis

buyrun kızlar listemizzzzzzzzzzz

ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya[/QUOTE]

GERÇEKTENMİ CANIM YA BUNU HİÇ BİLMİYODUM BAK SEN NERDEN DUYDUN CANIM

çok sevindim canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis allahın izniyle en kısa zamanda efnan geliyor desene :KK1: Sende annenin yanına gitmişsin herhalde canım haberim yoktu benimde şimdi bende annemlerin yanına gitmek istiyorum ama çok hastayım hep yatıyorum hatta eşim gelip beni pc başında görse şok geçirir adam herhalde bu halde hala yazışıyorsun ya bravo der

ay inşallah gelsinde kız erkek artık benim için önemli değil tek sağlıklı hayırlı olsun yeter
senin kocişş yasak komasın dikkat et kapı sesini duyar duymaz yat yatağa

X