dün test yapmıştım bişey gözükmüyodu bugün bidaha bakayım dedim ikinci çizgi silik gibiydi eşimle dışarı çıkıp test alıp bidaha yapıcam bakalım kısmet hayırlısı olur inşallah akşama size daha net bi bilgi veririm
günaydın kızlar dün gece test aldım bu sabah yaptım ama sanırım negatif ben görmek istediğim için ikinci çizgiyi görüyorum sanırım ilk çizgi çok net ama 2. ye çok dikkatli bakmak gerekiyor bakalım eşimde baksında sonucu yazzarım yine.......
kısslarrrrrrr yardım lütfen ilk defa yapıyorum bu testi C ve T yazan yerde C de net çizgi T de de bakınca çok dikkatli bakınca görünüyor ama normalde bakıldığında T deki çizgi görünür mü yada ben öyle görmek istediğim için mi görüyorum eşimde baktı o kendi çizgisi o görünüyor dedi de bilemedim kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım lütfen
Günaydın kızlar,ceylincim ben test çok yaptım ikinci çicgi idrarı damlattığın zaman hafif renk veriyor ama testin süresi dolduğunda tamamen renksiz oluyor.
günaydın canım 2 çizgi hala çok silik yani belli belirsiz var ama emin olamadım tekrar yapacağım eşimde emin olmak istiyorsan kan testi yaptır diyor ne yapsam bilemedim canım yaa