Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

[QUOTE slm kızlar ben de pkoluyum 3aydır korunmuoruz senin ne kadar oldu cnm korunmayalı[/QUOTE]

6 ay korunmadık. 7 ayda aşılama yaptırdık. daha fazla beklemek istemedim.

6 ay korunmadık. 7 ayda aşılama yaptırdık. daha fazla beklemek istemedim.[/QUOTE]

anladım cnm inş.biran önce hamile kalırsın cnm ve tüm isteyenler de tabi.

bende klomen kullandım 2 ay çatlatma iğneside oldum bi sonuç alamadım bende klomenle deilde iğneyle büyütmeye çalıştık sonuç alamadım devam etmedim çok etkileniyorum napıcam bilmiyorum pko ne demek anlamadım ben ama

Normalde adet döngüsünün ilk gününden itibaren olgunlaşmaya başlayan yumurta hücresini barındıran içi sıvı dolu kesecik, yani folikül, çeşitli nedenlerle gelişememekte ve gelişimin yarıda kalması, her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kistin oluşmasıyla sonuçlanmaktadır.

Polikistik, kelime olarak "çok sayıda kist" anlamına gelen ve bu durumu tarif etmek için kullanılan bir kelimedir.

cnm pko bu işte.ben de korkuorum hamile kalamıcam die hayırlısı bakalım olur inş.kızlar

hmmm anladım bende kist yok ama yumurtalıklarım çalışmıyomuş küçükmüş büyütmeye çalışıp çatlattık ama olmadı iğneyle büyütmeye çalıştık ondan daha iyi sonuç beklerken onda hiç bi gelişme olmadı çünkü hiç büyüme olmadı :S

olur inş. ümidini yitirme dua edelim başka bişi gelmioki elimizden

günaydın hanımlar aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldininz kısslar ikratucum bende mersinliyim canımm ama merkez değil silifkeden canım bu gün bende test alıp yapacağım inş çıkar eşime dedim hissediyorum diye ve dün ilk defa midem bulandı çıkartacak gibi oldum eşim sonra kısss valla hamilesin diyorr oğluşum diye sevdi bütün gece :))))))))))) çok mutluyum tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın ceylinciğim 3 gündür internet yoktu senin durumunu çok merak ettim bu sabah okuyunca sevindim inşallah testin pozitifdir bende hala hasta olmadım ama kaç tane yaptımsa koca bir negatif

Ayy canım çok sevindim hadi yapta çift çizgiyi gör bende açık eczane bulursam yapa bilirim dün bendede bulantı oldu ama stresten de olabilir hemen geçti bilmiyorum

canım senin kaç gün geçti belki de beta idrar da çıkmamıştır kan da çıkar benimm kesin olarak ne zman yapacağım belli değil canım ama inş hamişizdir canım yaa

Ayy canım çok sevindim hadi yapta çift çizgiyi gör bende açık eczane bulursam yapa bilirim dün bendede bulantı oldu ama stresten de olabilir hemen geçti bilmiyorum

bilmiyorum canım yaaa ara ara bulantı oluyor dün eşime nefesin kokuyor git dişini fırçala dedim halbuki hiç bişi yok yani o ara midem bulandı hayırlısı bakalım :)

hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyorum merak ettim şimdi bu gün neden pazar yaaa meleklerimizi öğrenecektik dimi amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…