bende pko var. önce klomen diye yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor. sonra da ovitrelle diye çatlatma iğnesi yaptı. o iğneyi yaptıktan 2 gün sonra eşinin spermleri ayıklanıp en kalitelileri seçilip, sana aşılanıyor. 2 dk falan sürüyo işlem. ama fazla ümitlendim heralde ilk diye slm kızlar ben de pkoluyum 3aydır korunmuoruz senin ne kadar oldu cnm korunmayalı
anladım cnm inş.biran önce hamile kalırsın cnm ve tüm isteyenler de tabi.
inşallah hepimiz birden güzel haberler veririz cnm..
hmmm anladım bende kist yok ama yumurtalıklarım çalışmıyomuş küçükmüş büyütmeye çalışıp çatlattık ama olmadı iğneyle büyütmeye çalıştık ondan daha iyi sonuç beklerken onda hiç bi gelişme olmadı çünkü hiç büyüme olmadı :S
günaydın hanımlar aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldininz kısslar ikratucum bende mersinliyim canımm ama merkez değil silifkeden canım bu gün bende test alıp yapacağım inş çıkar eşime dedim hissediyorum diye ve dün ilk defa midem bulandı çıkartacak gibi oldum eşim sonra kısss valla hamilesin diyorr oğluşum diye sevdi bütün gece :))))))))))) çok mutluyum tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın hanımlar aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldininz kısslar ikratucum bende mersinliyim canımm ama merkez değil silifkeden canım bu gün bende test alıp yapacağım inş çıkar eşime dedim hissediyorum diye ve dün ilk defa midem bulandı çıkartacak gibi oldum eşim sonra kısss valla hamilesin diyorr oğluşum diye sevdi bütün gece :))))))))))) çok mutluyum tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayy canım çok sevindim hadi yapta çift çizgiyi gör bende açık eczane bulursam yapa bilirim dün bendede bulantı oldu ama stresten de olabilir hemen geçti bilmiyorum