Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Gerçekten hepinize teşekkür ederim.. Birbirimize destek vererek olumlu sonuçlarımızı açıklarız..
düşünsene ikratu burda bebek haberleriyle çınlıomuş sesimiz oooff of inş. en yakın zamanda :Saruboceq: bide en kötüsü reglimin gecikip hestin tek çizgi çıkması oluo senağlama geçen ay 40 gün sora oldum çok sevinmiştim ama olmadı

efnancım çıkmak zorunda kalmıştım yazamadım kusura bakma keçiörende oturuyorum cnm.geçen ay adet olmadım yani 50gün adet olmadım cnmsempatiksalakcinni

yaa bende keçiörende oturdum 2.5 yıl hangi mahalledesin kayınvalidemler halaa ordalar ayrıca öğretmenlik hayatımda hep keçiörende

kuşcagızda oturuorum cnm kayınvalidengil nerde oturuo nerde yaptın öğretmenlik cnm

kuşcağızdan öğrencim vardı kayın validemgil kuyubaşı mahallesi ilk sene anahtar dersanesinde sonrasında buluş dersanesinde görev yaptım buluş dersanesi osmanlı pazarının hemen arkasında

ben geldim kızlar bu ne ya 50 sayfa olmuş dünden bu yana okuyamıcam 3 günde toplasan 9 saat uyudum eve geldik eşimle yarın çalışmayacakmış birgün evde olalım dedik pazartesi yine gidicem kısmetse bakalım zaten moralim bozuk çok ya neyse kızlar benim keyfim hiç yok hemde hiç uykumda çok zaten böyle işte

evhanımm hoş geldin kocişle kavuştun demek ne güzell ii değerlendir yaa kıyamam sana nasılsın düzeldin mi?

Kızlarr bende kaÇıyorum kocıŞ uyandı Çay ıÇelım bırazdaha oturalım yatarız bızde hepınızı Çok sevıyorum kendınıze ıı bakınnn

yok canım biraz iyiyim derken dedem yine hastanelik oldu durumu hiç iyi değil sabah 5 te hastaneye kaldırdık öğlen çıktı ama ne bileyim öyle işte evet sonunda kavuştum eşime ALLAH KıMSEYı SEVDıĞıNDEN AYIRMASIN 4 GÜN 4YIL GıBıGELDı

Yok ya kımse benı sevmıyo sanırım ben geldım hepınız gıttınız neyse gırmem bende olmazsa bı daha napayım ııyı geceler

Merhabalar, ben de hamilelik için uğraşanlar arasındayım. 25 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım. Bu sabah da test yaptırdım. Büyük ihtimalle negatif dedi doktor.. çrş günü tekrarlıycak ama olmadı maalesef.. Moralim çok bozuldu

cnm yaa sıkma canını... benimde 2 gün gecikti korkuyorum olumsuz bi sonuç alacam die test yapmaya korkuyorum aşılama nasıl oluyo ?

cnm yaa sıkma canını... benimde 2 gün gecikti korkuyorum olumsuz bi sonuç alacam die test yapmaya korkuyorum aşılama nasıl oluyo ?

bende pko var. önce klomen diye yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor. sonra da ovitrelle diye çatlatma iğnesi yaptı. o iğneyi yaptıktan 2 gün sonra eşinin spermleri ayıklanıp en kalitelileri seçilip, sana aşılanıyor. 2 dk falan sürüyo işlem. ama fazla ümitlendim heralde ilk diye..

moralini bozma cnm inşallah güzel haberler verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…