canım yasmin adında doğum kontrol ilacı verdi hiç kullanmadan bebiş çalışmalarına başladık önce bebek istemiyorduk ertelemiştik dr beni korkuttu ilerde bebek isteminizde zorlanırsınız falan dedi eşimle konuştuk kulanmadan bebbek yapmaya karar verdik canım sen de mi var sen neler kullandın ben haziran ayında öğrendim canım pko olduğumu
bende 5 yıl yasmin kullandım.doktor benide çok korkutmuştu ama ilk ay oldu..bana 3 ay olmazsa gel demişti.oldu şükür inşallah seninde olur ..ömür boyu ilaç kullanmak zorundayız ama buna şükür Allah dermansız dert vermesin ..bende 20 yaşında öğrendim pko olduğumu ..stres yapma yeter
canım daha öncede kist olduğunu biliyordum ama bana sadece adet zamanınla beraber patlıyor demişti doktorum korkmamam gerektiğini söylemişti şuan başka yerdeyim ve hiç bilmediğim bir dr a gittim o da çok korkuttu yani.... ilk ay hamiş olmazsam dr a mı gitmem gerek canım anlamadım yaa peki canım tüylenme falan olmuşmuydu sende daha önce oluyordu bende bu ay yok denecek kadar az canım
hemen gitmene gerek yok canım doktora ama iyi bi doktor olsun sürekli ona git ben 3 kez değiştirdim ..evet canım tüylenme sivilce oldu bende ama ilaç kullanınca sivilce hiç kalmıyo tüyde oluşmuyo..hamilelik ve sonrasında bi süre belirtileri olmuyomuş..belkide hamilesindir..hadi inşallah ..ne zaman test yapcan
canım testi akşam yapmayı düşünüyorum bende sivilce tüylenme oldu ama sivilcelerimde azaldı ama ben her gün limon ile pamsuman yapıyordum yüzüme ondan olabilir ayy inş hamişimdir canım yaa hakkımızda hayırlısı olsun valla senin ne zaman beklenen adet tarihin
Isim bitti ve geldim
hoşgeldin esracımm
canım ofisteyim ve benden başka kimse yok evimle karşı karşıya ofis o yüzden çıkmam zor oluyor tşk ederiz canıminş hamileyimdir ilk ay adetin gelmeden önce neler hissettin belirti falan oldu mu canım sende
Hoşbuldum canım nasılsın?
her an adet oluyomuşum gibiydi hatta dışarı çıkarken ped koyuyodum.aynı adet belirtileri bel kasık ağrısı,kabızlık, gaz çok fazlaydı. mide bulantısı bende az oldu..bide mide yanması böle yemek borumdan aşağıya doğru..ama herkeste şiddeti farklı oluyo canım ..akşama yazmayı unutma.. her sonucada alıştır kendini inşallah çoook sevineceğin hayırlı bi haber alırsın ..bizide sevindirirsin
iyiyim canım ..sen nasılsın miden nasıl oldu
canım benimde belim çok ağrıyo midem bulanıyor kızlar şimdi biraz daha arttı ve gazım var her sonuca alışkınım canım pko olduğum için zor bir sürecin beklediğini biliyorum ayyy evde kayınım var yollasam mı kii test alması için yaa bende sabırsızlandım iyice
Ben de öğleye doğru çıkıp açık eczane arıycam