Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef canım olmdı ilk ay başarısızlıkla sonuçlandı aslında korunmadığımız ilk ay hamile olmuştum ilk bebeğimde ama bu sefer olmadı neden bilmem
canım geldi 6 sında geldi erkenden bir ara girip haber vermiştim tek mesajla malesef
ohhh ohhh kurtlarınızı döktürceniz heee benim yerimede döktür :)
kızlar fazla hızlı gitmeyin bulaşıkları yıkıyıp gelicem yetişemiyorum sonra size ama :S
Hümeyra hoşgeldin..Ben yeni katıldım aranıza.. İnşallah bir sonraki ay olur.. Güzel haberlerinle sevindirirsin bizleri..
bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum hayel kırıklığına uğradım fazla acele etme ben bu ay son 2güne kadar hiç kafama takmadım 2 gündür geldi yine benimkiler
ben memleketteyken demekki dikkat etmedim
ayy kıslar bende dün üye oldum bugün aktive oldu üyeliğim.iiki gelmişim hem büsürü şey öğrenio insan hemde yalnız olmadığı için destek buluo :gitme:
benimde düşük yaptığımbebişte ikinci ay olmuştu bakalım şimdi nolucakk
hoşgeldin hümeyraa
Bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum hayel kırıklığına uğradım fazla acele etme ben bu ay son 2güne kadar hiç kafama takmadım 2 gündür geldi yine benimkiler