Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

doktorlar 1yıl süre veriyo canım senin bide eksta durumların var korkma olur allahın izniyle .ama doktora gitme şansın varsa görünmekte fayda var ..

canm doktora gitttim sürekli nerdyse her ay.6 ay olmazsa rahim filmi çekelim dedieyvahedigeldismileben 5.ayımdayım inşallah gerek kalmaz:Saruboceq:

Slm arkadaşlar.. Ben de siteye yeni üye oldum.. Bebek bekleyen tüm bayanları tebrik ediyor, benim gibi temmuz ayı sonucunu bekleyenlere de Allah bize de nasip etsin inşallah diyorum.. Bu arada paylaşılan tüm yararlı bilgiler için de herkese teşekkür ediyorum..

merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bende 1 yıldır korunmuyorum ama henüz bi bebeğimiz olmadı.bizim rahatsızlığımız varikosel.eşim amelyat oldu ama şu ana kadar bi sürpriz olmadı.bizim gibi bi rahatsızlığı olupta bebek sahibi olan varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.bide burda olduğum için çok mutluyum.hepinize şimdiden teşekkürler...

herkesın ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım benım ılk gebelıgım dıs gebelık degıldı ama doktor sadece keseyı goremeyınce dıs gebelık sandı zaten bebegım sonra dustu dusugum agrısız ve sancısızdı uzerınden dokuz ay gectı bır kac aydır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum ogretmen oldugum ıcın bu aylara denk gelırse ıyı olacak umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur

evet canım seni anlıyorum bende 2.dönem okula gitmemek için haziranda yaptım oldu şükür darısı sana

Slm arkadaşlar.. Ben de siteye yeni üye oldum.. Bebek bekleyen tüm bayanları tebrik ediyor, benim gibi temmuz ayı sonucunu bekleyenlere de Allah bize de nasip etsin inşallah diyorum.. Bu arada paylaşılan tüm yararlı bilgiler için de herkese teşekkür ediyorum..

hoş geldin canım.inşallah temmuz ayı bize şanslı gelir.isteyen herkese nasip etsin Allahm

ben de bu aydan cok umıtlıydım ama dun hasta oldum bakalım temmuzda olur umarım nısan bebegı olsa da guzel olur yeter kı olsun

merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar.bende 1 yıldır korunmuyorum ama henüz bi bebeğimiz olmadı.bizim rahatsızlığımız varikosel.eşim amelyat oldu ama şu ana kadar bi sürpriz olmadı.bizim gibi bi rahatsızlığı olupta bebek sahibi olan varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.bide burda olduğum için çok mutluyum.hepinize şimdiden teşekkürler...

hoşgeldin canım hiç korkma bu şekilde çocuk sahibi olan çok insan var . haberlerini bekliyoruz

herkese mehaba ben de bu sıteye yenı katıldım bır kac aydır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz daha oncesınde bır dusuk yaptım dıs gebelıkte sancı cok sıddetlı oluyormus hamılelıkle belırtılerı aynı ama sancı sıddetlıymıs cunku oncekı gebelıgımde dıs gebelıkten suphe etmıslerdı doktorum sureklı agrın sıddetlı mı dıye soruyordu ordan bılıyorum

hoşgeldin canımm aramıza beklenen adet tarihini ver senide ekleyelim listeye

herkesın ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım benım ılk gebelıgım dıs gebelık degıldı ama doktor sadece keseyı goremeyınce dıs gebelık sandı zaten bebegım sonra dustu dusugum agrısız ve sancısızdı uzerınden dokuz ay gectı bır kac aydır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum ogretmen oldugum ıcın bu aylara denk gelırse ıyı olacak umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur

geçmiş olsun canımm bende düşük yaptık korunmasız ilk ayım şimdi inşallah tutar sanada nasip olur bizede inş.

hoşş geldinn canımm beklenen adet tarihini verde ekleyelim senide listeye

inanır mısın tık yok .daha önce daha çok belirti veriyodu..sabah namaza uyandırıyo sancılarla o kadar..saat kurmaya gerek kalmıyo.:KK1:sen naptın sınav nasıldı

sınav kötüydü canım mat iyi geçti ama zaman yetişmedi hazırlık yapmayınca oluca buydu zatenn amannn geçti şte ii kötü bişekilde stresindenkurtuldum en azından

hoşş geldin canımm sende adet tarihini verde bekleneni listeye ekleyelim

ınşallah bu ay hepimize uğur getirir.. Benim sormak istediğim bir soru var arkadaşlar.. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. 20 temmuzda kardeşimin düğünü var ve ben yaklaşık 19 saatlik bir yolculuk yapacağım.. Eğer bu ay gebelik gerçekleşir ise, yapacağım yolculuk bunu olumsuz etkiler mi?

ZEYN canımm eşinin sperm değerleri kaç çıkıyo ameliyattan sonra düzelme oldu mu benim eşimdede variskonel var sanırım doktor ultrason dedi ama biz yaptırmadık eşimin değer 42milyon çıktı o yüzden erteledik seninki kaç çıkmıştı

efnanimmm hemşom bi aksilik olmazsa pztsi gidiyom memleketimize..çok özledim yaa 5 aydır ailelerimizi görmüyoz

Kız akıntılarım durmak bilmiyor bende artık ciddi ciddi şüpheleniyorum yarın belki hastaneye gidip test yaparım ama yinede olsaydı dr. anlardı gibi geliyor bana

X