teşekkür ederim canm bende iyiyim çok şükür..ne var ne yok yeni haberler var mı
forumu bikaç gündür takip edemiyom ama ben sana kendimden haber vereyim hamileyim buraya üye oldum kısa zaman sonra iyi haberi aldım sen kendinden bahsedermisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canm bende iyiyim çok şükür..ne var ne yok yeni haberler var mı
20 yaşındayım
Sen de varmı
Ay çok sevindim her hamile haberi aldığım da sanki ben hamileymisim gibi seviniyorum erken belirtilerin ney di? Allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip eder inşallah
Doktora gittinmi
Bende dün dr. Gittim iltihap var dedi fitil verdi ama hasta olursan songün kullan dedi gecikirsen hamilesindir kullanma dedi
Çok akintim var benimde sabredemiyorum hafta sonu olmasaydı gidip test yaptıracaktim ama p.tesi beklemem gerekiyor
Yakında doğum hastanesi yok eşine dedim bir gün daha bekle dedi gelde bekle ders çalışmam gerekiyor aklını veremiyorum
forumu bikaç gündür takip edemiyom ama ben sana kendimden haber vereyim hamileyim buraya üye oldum kısa zaman sonra iyi haberi aldım sen kendinden bahsedermisin?
öncelikle tebrik ediyorum allah ım tamamına erdirsin ben de 22 yaşndaym 1 senelik evliyim ilk aylarında dış gebelik geçirdim ameliyat oldum şimdi tekrar istiyorum inş olur enkısa zamanda sağlıklıca