Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ne yaşıyorum.halsizlik çok fazla kafamı kaldıramıyorum.parfüm kokusu çok kötü midemi bulandıryo öğüryom öle işte.tuvalete gidiyorum .kasıklarım ağrıyor.fazla bişi yiyemiyorum

AYYY NE GÜSELLL zemuszemuszemuszemus CANIMMİİ İŞTE BULANTII BHCG NİN YÜKSELDİĞİNİ GÖSTERİYOMUŞŞ BEBK SAĞLIKLI YANİİİ

Eymenisaa canımm hepimizin inişli çıkışlı ilişkisi var kayninoşlarla sabrett canımmm sorun ne bilmiyorum ama

aynı şehir ne demek aynı sokak üzerindeyiz klava:klava:lmaz:
ayyy o kötü işte bende kaynanmla aynı ilçedeydimm ankarada istanbula geldikte kıymete geçtikk

efnanim senin adın ne ve ne öğretmenisin

adımm canan canımm fizik öğretmeniyim ama çalışmıyorum 4 aydırr öncede zaten dersanedeydimm malesef devlette kadro almak zor benim branşta

akşam 9 gibi haber veriirim canım anca çıkıyorum sanırım ilk seninleydi konuşmamız canım

aaa ii hatırlamışım desene

Ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum sizinki yine iyi evden çıkarken girerken hep karşılaşıyorum ve bu ara aramız iyi değil hiç görmek istemiyorum benden uzak olsun

bende uzaklaşmak istiyorum anca o zaman hem evliliğim hem hayatım düzene giricek bakalım

evet canım girer en azından kafan rahat olurr canımm peki eşin nasıl ailesini senden üstün tutmasında ypksa ezilen sen olursunn

ben yarın yapıcam bugunde kalsın bakalım korkuyorum kafamçokkarıştı

ok canımm senden de yarın haber bekliyorum o halde

ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum sizinki yine iyi evden çıkarken girerken hep karşılaşıyorum ve bu ara aramız iyi değil hiç görmek istemiyorum benden uzak olsun

allah yardımcınız olsun valla ben iice rahatladımm aslında benim kaynanam evime çok gelmezdi ankaradayken o konuda rahattım ama bazen gelmiyolar diyede kızardımm eşimle ben giderdim hep onlara ama yinede ısınamadım çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…