ne yaşıyorum.halsizlik çok fazla kafamı kaldıramıyorum.parfüm kokusu çok kötü midemi bulandıryo öğüryom öle işte.tuvalete gidiyorum .kasıklarım ağrıyor.fazla bişi yiyemiyorum
ne yaşıyorum.halsizlik çok fazla kafamı kaldıramıyorum.parfüm kokusu çok kötü midemi bulandıryo öğüryom öle işte.tuvalete gidiyorum .kasıklarım ağrıyor.fazla bişi yiyemiyorum
sabahtır 2 dilim ekmek yedim birde meyve yedim biraz okadar.canım bişi istemiyor.
canımm yaa eskiler hala eskide yaşıyolar dimi? Güne ayak uyduramıyolarr aynı şehiedemisiniz kaynanalarla
Ceylİnn saat kaÇta haber verİrsİnn
aaa canımm olmaski böylee bebk için yemen lasımmm yazık yaaa bebk aç kalırr zorla kendinii
ayyy o kötü işte bende kaynanmla aynı ilçedeydimm ankarada istanbula geldikte kıymete geçtikkaynı şehir ne demek aynı sokak üzerindeyizklava: klava: lmaz:
efnanim senin adın ne ve ne öğretmenisin
akşam 9 gibi haber veriirim canım anca çıkıyorum sanırım ilk seninleydi konuşmamız canım
hiç canım istemiyorki
efnanim senin adın ne ve ne öğretmenisin
bende uzaklaşmak istiyorum anca o zaman hem evliliğim hem hayatım düzene giricek bakalım
ben yarın yapıcam bugunde kalsın bakalım korkuyorum kafamçokkarıştı
ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum sizinki yine iyi evden çıkarken girerken hep karşılaşıyorum ve bu ara aramız iyi değil hiç görmek istemiyorum benden uzak olsun
canımm yaaa valla zor ama tahmin ediyorum ama belkide sorunların yemek yiyemediğin için oluyodurr